Command & Conquer III
  • _Atti_
    Hát én s*ggel álltam mindeddig ehhez a játékhoz de most ez a demo meggyőzött..

amikor töltötte arra gondoltam mien franko volt a régi westwood logo..mondom magamba ha azzal fogja kezdeni hogy benyögi hogy ea games én lelövök valakit:D de nem nem mondta be voltak olyan jók és csináltak külön tiberiumos logot maguknak..remek, jópont.

Aztán welcome back commander:) örültem hogy nem hagyták ki. a mozik pedig ujra dobják a hangulatot. A játék nagyjából a régi pár ujdonsággal amik tetszettek, ez kell frankó! a zenék is ottvannak a hangok is minden..lehet tulságosan tartottam az elbarmolásától..

ami negativot találtam az kicsi de most mégis megjegyzem hogy ha fizikát nem is használják ki(nemiskellazide,bár azért a ra2ben ott volt hangulatra ahogy oldalrabillentek az autok,buszok a robbanásoktól:)) ) de legalább szét lehetne kapni a tereptárgyakat..kicsit illuzioromboló lesz majd hogy a noddal nem lehet majd szétkapni a városban az autókat:) egyedül akkor robbantak fel ha ráhajtottam a mamuttal:)