A warez rossz

• Ragnar360
    jatekokba én is eredetit veszek - nem nézem le aki warezol bánom is én, de neki is azt mondom h ha teheti probalja ki milyen érzés amikor megveszed azt és OTT VAN

de legföképp azt is érzi az ember, hogy OTT A JÁTÉK ELÖTTE baszki és nem egy szaros noname verba geci amit odébb hajintassz

AMit meg megvesz eredetibe az ember azt azért teszi mert úgyis érdekli, ritkán vesz meg szart vagyis h utolag derül ki h szar - sokkal jobban élvezem én speciel hogy eredetivel nyomom

meg ott van a tok borito, kézikönyv amit ritkán nézek teljesen végig

de mégis az egész összhatása - SZÉP, teccik ennyi

Filmet töltök le, mert 1 kényelmesebb, 2 megnézem és törlöm, nem irom ki, nem tartom meg - meg akárki akármit mond én nem tartom nagy dobra - FILMNÉL - film esetében spec sztem nem kárositom a gyártót azzal, h én egyénileg letöltöm és megnézem - UGYSE FOGJA tudni h én letöltöttem és megnézem - MERT AMUGYSE mentem volna el moziba megnézni h ha nem töltöm le - szal se nyereség se veszteség... - ráadásul mozi nincs is itt faszom se fog szaladgálni...

DVD-t vásárolni jó dolog, azt is érdemes - főleg olyanokat, amik mindenkinek bejönnek egyénileg - pl xy embernek van 10 kibaszott nagy kedvenc filme akkor azt megveszi fullosba meg minden ennyi kész...

Persze ebbe is van magyar mentalitás, mert miért csak azt veszi meg amit úgyvél h megéri - teszem azt, MILLIOMOS, milliárdos lennék - de SZART AKKOR SE VENNÉK MEG MER SZAR és nem venném meg mert úgyse nézném meg - SŐT AMI ÚGYSZAR h szar és ráadásul még nem is érdekel, akkor kezdjük ott hogy AZT MEG SEM NÉZEM, nem hogy (nem) veszem meg :P