A warez rossz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nyilván az az ideális, ha az ember tud a sártengeren járni, de nagyon nem mindegy, hogy az ember orrlyukáig vagy a bokájáig ér.
Ha például szerinted az iskolából lógást vagy a bliccelést csak azért kötelezõ helyesnek tartania egy diáknak, mert egyszer-egyszer elköveti õ is, újfent csak gratulálni tudok a "logikádhoz". Én inkább megtartom a véleményemet, akár tetszik neked, akár nem. A bölcsõdédben pedig nem kívánok résztvenni a továbbiakban.
Sajnos az SG-rõl nekem is emgvan a véleményem, mert bizonyos elemek képesek a topikok egy jó részét teljesen lezülleszteni, az érveket, a józan észt maguknak kikérni. Megtették ezzel is.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mostmár csak konzolos topik. :-DDD
Erre szoktátok ti mondani, hogy nincs mibe belekötnöd. :-D
Hát legmerészebb álmomban sem gondoltam volna, hogy a nagy warezvadászok ilyen szánalmas mentegetõzésbe fognak...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
Eddig anyád warezos volt, én vagyok a szent. Mostmár anyád játékwarezos van, mert filmet azt lehet... :-DDD
Kijelenteni, hogy a warez rossz sem sokkal helytállóbb, fõleg olyan szájából, aki ugyan úgy töltöget, csak szte az más...
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Ismétlés (sokadszorra), némi kiegészítéssel, hátha ezalkalommal még felfoghatóbb lesz.
1.: Senkit nem érdekel, hogy itthon nem kapható sorozatokat ki tölt le és mennyit. Ezeknek a nagy része 1-2 év múlva lesz a boltokban, de csak a kisfelbontású változatban, amit én pl. biztosan nem fogok megvenni, mert a TV-men ronda.
2.: A filmet/zenét max. beleerõszakolni lehet a "warez" fogalmába, mert ezek nem szoftverek.
3.: Ez egy konzolos topic, és sok hsz-en keresztül leírtuk (elvileg te is olvashattad volna, ha épp nem a GH torrent-accával lettél volna elfoglalva), hogy a játékok sorsa érdekel minket, nem pedig a hazájukban fizetõs sorozatoké, amiket nem terveznek pl. a magyar piacra a közeljövõben.
4.: Az sem érdekel minket, hogy játékokat letöltesz. Csak ne akard megmagyarázni, hogy a kedvenc játékaimnak sok esélyük van a remek folytatásra, abból a tengernyi bevételbõl amit a készítõk a te warez-verziódból látnak.
5.: Az elõbbibõl kiderül: a warezolás nem magánügy. Azok a tömegek, akik nem adják ki a pénzt egy játékért, holott megtehetnék: azt kockáztatják, hogy a készítõ tönkremegy, ezáltal azok sem fognak tudni hozzájutni a folytatáshoz, akik becsületesen megvásárolták a játékot.
Így ha közvetve is, de a warerolós kibabrál a becsületessel.
6.: Ennek ellenére nem érdekel senkit, hogy warez játékaid vannak. De azt kijelenteni, hogy "A warez jó", egy borzasztó tájékozatlanságról, tévhitekrõl és civilizálatlan gondolkodásról árulkodik.
Egy fecske nem csinál kolbászból kerítést
upacukafundalukafundakávékamaduka
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Hogy képes vagy egy mappáról screent csinálni?
Máskülönben otthon, anyunak dirigáljál...
Az Australia.2008.iNT.720p.BluRay.DTS.x264.HuN-TRiNiTY film letöltését leállíthattad volna, míg megnézem az adatlapod. :-DDDDD
megvan? látod? most már takarodhatsz innen...
Lammer:
BH-ra biztos Linux drisztibér, meg a közösségért regizett, mint ahogy mindneki más is. <#taps>#taps>
gratulalok hozza! szerinted azert mert GH letoltotte az epp aktualis sorozatait, egybol mindenki tolt? te ezt most komolyan gondolod? uristen...
arrol mar nem is beszelve, hogy amennyire primitivek itt 1esek, a torrent nem is lehet csak warez forrasa, igaz?... omg... grat!
nekem is ha vezetnek egy oldalon a statisztikamat, akkor eleg durva lenne... csak az a bokkeno, hogy ezen az oldalon tudtommal nincs illegalis tartalom 😉 (koreai starcraft meccsek tévéfelvetelei)
ps: jahes a PRIMKO UPC-nek HIABA magyarazol, hogy te legalis tartalmat toltesz TORRENTEN, attol meg ok ugyanugy korlatoznak... nem tudom lehetne-e ellenuk perelni, mert kibaszott idegesito, hogy semmilyen illegalis cuccot nem toltok torrenten es megis buntetnek engem is... primko banda az is... <#levele>#levele> (Ez. Mo.!)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Miva?!? Honnan jött ez? Guardian EGY DARAB példájából?
www.youtube.com/aabyssx
Nagyon nagy 😄DDDD

ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Tudod, ez volt az utolsó, ígérem. Jó útra térek, a szándék megvan bennem.
Nehéz, erõs a sötét oldal szorítása, de ellen állok, igen...erõs leszek...
de most még ezt letöltöm gyorsba klikk... :-DDD
Hüpp-hüpp...én is hüpp töltök néha hüpp, de úgy szégyellem...hüpp brühühûûûû....ne, ne nézz rám hüpp. Igen, filmet, meg játékot, hüpp...
De tudom ám, hogy ez rossz és te ne tedd, mert akkor geci vagy és nem leszel olyan fasz acsávó, mint én, aki legalább magába beszéli, hogy én legalább tudom, hogy rossz. :-DDDD
Tény, ez warez. Helyes? Nem. Megpróbálom megmagyarázni? Nem. Sírás lenen, ha errõl le kellene mondanom? Nyilván nem. Errõl is leszokóban vagyok. Igen.
Van egy lejtõ, melynek a teteje a ködbe vész, de én legalább felfelé ahladok rajta, nem lefelé. És elhiheted, nem vagyok még megelégedve magammal, ellenben a lefelé bukfencezõkkel.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Ezzel sokadszorra is összelett foglalva a topik lényege, sokadszorra azok számára, akik nem tudják, és nem is akarják felfogni, az emiatti vergõdésüket pedig vitának hívják.
Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero
Miféle szintrõl beszélsz te így?személyeskedés,rágalmazás az megy.
aki 683 gigát töltött le 4,5 év alatt ne akarja megmagyarázni....
Lassan mégiscsak igazolódnak az elsõ hszeim, csak akkor könnyebb volt mellébeszéléssel leugatni.
Azt meg, hogy minden legális a gépeden pont leszarom, attól még te egy ugyan olyan tolvaj cigány vagy, mint a warezmatyik, csak te még igazi vércigány módjára ugatsz is érte...
Ezt mindenki számára evidens, csak kúrva ciki lenne úgy ugatni a warez ellen, hogy te ne tedd, csak én...
Másoknak volt annyi eszük, hogy ne ugyan ezen a néven regisztráljanak.
GH:
:-DDD
4 napja a soha?
Nem is kell magyarázkodni, mindenki úgy csinálja, ahogy te. :-DD
Senki egy kurva szót nem szólna, ha nem lenne ellene hadjárat.
El kell keserítselek: ha ki is derülne rólam, hogy hetente 3 játékot és 5 felhasználó szoftvert warezolok le (nem fog, minden legális a gépemen és az XBoxomon...), akkor se lennél semmivel se több egy tolvaj cigánynál.
Majd jön az epic fail szöveg. :-)
Ezt hajtogatjátok, mást sem.
Itt már nem elég, az azért, mert én mondta bulshit.
:-D
Nem is értem, áruld már el, hogy mit gondolsz ilyenkor?
"...nédda kis warezköcsög, migyá' jó kiosztom.
...Nem, az egy légbõlkapott tévhit, ami baromság.
...Woo asszony, gyere, áll a cerka, úgy megmondtam a frankót..."
Beböffentesz kettõt és mindenkinek hajbókolva hátrálnia kéne? :-)
Dante-nak legalább van energiája leírni a véleményét, álláspontját, amivel nincs egyedül. Ez a problémád?
Hogy megdõl az egyeduralmad? Vagy miapöcs? :-))