6215
A warez rossz
-
#5453 már ő se tud szerintem :) -
#5452 LÓ-ÁLL! -
Zóanagyvarázsló #5451 Most örülsz, hogy te játszhatsz GeoW2-vel, én pedig nem? -
#5450 MUHAHAHAHA -
#5449 Nem baj...
Soon: "kis piroskám" :-D -
#5448 Hírek kéltek szárnyra a Gears of War 2 PC verzióját illetően. Cliff Bleszinski szerint túl nagy a kalózkodás PC platformon. Ráadásul az MS-től érkezett visszajelzés:
- A Gears of War frencsájz elsődlegesen Xbox 360-ra készült. Így a Gears of War 2-vel erre a platformra koncentrálunk. Úgy döntöttünk, nem lesz PC verzió. -
#5447 off: lattam, alap ^^ -
#5446 nem tudom hogy láttad e, de ez nagyon komoly KEN BLOCK cipőrekláma -
#5445 Súghatnál egy picit hogy hol vetted meg a Die Hard kvadrológiát ilyen óccón. :D -
#5444 Nem szoktam megszámolgatni se meg sorbarendezni sem. Szimplán egy egy dobozba vannak rakva és azt szedem elő amelyikkel éppen kedvem van játszani.
És még csak súlyos 10e-ket sem kellett rájuk fordítanom. a legdrágább cucc is 5e volt közülük. -
#5443 ^^ -
#5442 VÁÓ! Ezt csak most láttam meg, utólag is köszi! :) -
#5441 Látom az Uncharted 2-nek hagytál helyet... :D -
JagFater #5440 És akkor ezt így pakolászgatod, meg sorba rendezed különféle módon?
Megszámolod lefekvés előtt, meg felkelés után is? -
#5439 jo a fenymasolod!
(amugy franko! ) -
#5438 na jó viccet félretéve, igen mint sokszor írtam ilyen látvány miatt vagyok sokszor az eredeti mellett. -
#5437 hány grammot vehettél volna ebből :( -
#5436 A warez rossz mert ha warezolsz akkor nem lesz ilyesmid mint ami nekem van.
PsP
Címek szerinti felsorolás
Borítók szerinti felsorolás
Xbox360
Címek szerinti felsorolás
Nem összes borító szerinti felsorolás
Borító szerinti felsorolás (összes)
A teljes PsP és Xbox360 kollekcióm
Hát nem szépek?
-
JagFater #5435 Hoppácska! :-) -
Ragnar360 #5434 "de akkor is sok olyan előnye van a wrz-nek, hogy nehéz abbahagyni..."
érteméndászáni, deee jajj ez a szöveg :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#5433 Saját tapasztalat, hogy ez tényleg igaz. Most is van egy rakás még el sem kezdett és félbehagyott játékom, a végigrohanás is teljesen igaz a játékok 90%-ára, de akkor is sok olyan előnye van a wrz-nek, hogy nehéz abbahagyni... -
Ragnar360 #5432 -
Ragnar360 #5431 hát nemtom miröl beszélsz :DDD és se azért veszek játékot, attól függetlenül, h azt is megemlitettem... -
Rundstedt17 #5430 A leszarozza azzal külön egyetértek,mind a kalózok fikázzák a legjobban a játékokat,meg háborodnak fel:D -
#5429 "kijátszik 5 játékot is és jól szórakozik"
leszedi, belekezd, abbahagyja, leszarozza - esetleg végigrohan rajta ... inkább ez a realitás :)
ha valamit megvettél és bejön, feltehetően kimaxolod, jobban elmerülsz benne, végignyomod nehezebb fokozaton, stb - hiszen igy kapod a legtöbbet a pénzedért (az tuti, h jobban megbecsülöd) -
#5428 :D
én csak annyit fűznék hozzá, hogy van aki leszarja, hogy szép a csomagolása, nem nézegetni, meg gyönyörködni veszi hanem játszani. Ha van olyan játék amit jónak tart akkor azt kiírja, hogy később újra játszhassa. Lehet mondani, hogy igénytelen ember, csak amíg te ezen vagy kiakadva ő addigra kijátszik 5 játékot is és jól szórakozik, te meg gyűjtögetsz rá meg azon filozol meg tudod-e venni. Nekem van pár dobozos, eredeti játékom mert 1-2 ezerért juthattam hozzá, ennyit ér meg számomra egy igazán jó játék(pl. C&C Tiberian Sun), azokhoz is adtak kézikönyvet, de meg se néztem. A jó multis játékokat szoktam megvenni, muszájból, ott azért érezhető különbség van a tört és az eredeti server között. Meg sokszor könnyebb is, nem kell bohóckodni hamachival meg ilyenekkel. -
Ragnar360 #5427 Csak errejártam :) - mind1 -
amodent67 #5426 Ragnar, ezt most így mind magadtól írtad vagy valaki segített? :) -
Ragnar360 #5425 meg speciel sokan ugyvannak az egésszel, meg az ember, hogy ami a szenvedélye arra ok költ - (hmm videojatekok ? aha - ok - filmek szenvedély ? nem )
na bye -
Ragnar360 #5424 na ez egy szép kolleksön - akinek teccettek a filmek érdemes beszerezni...
de biztos megvenném az xy szar amcsi trágya filmeket dvd-n csak azért h elmondhassam fasza gyerek vagyok - nóném filmekre gondolok itt, ami kb minden 2. manapság - sima film, dráma, vigjátékok, elvont kult filmek etc etc
nyilván meg se nézi az ember, ha fullosan lexarja - de ahogy irtam lentebb parszor van köztük olyan amit megakarsz nézni -
de a büdös életbe se venném meg, nem fizetnék érte... - finghámozás az egész egyértelmü - sőt saját véleményem, hozzáállásom, jogilag törvényesen azt is megkéne hogy vegyem
csak mindenki lexarja és az emberek nem hulyék h xarért fizessenek (általában) - meg a jog, szerzöi jog az csak egy dolog
félreértés ne essék, nem vagyok akkora filmes buzi, hogy naponta 5 össével szedem a filmeket, sőt vmikor hetekig semmi, mint pl mostanaban -.- na mind1 -
Ragnar360 #5423 Szal vmilyen szinten nem csak pénz kérdése h vki warezol v sem, hanem izlés kérdése is...nemtudom h itt a társaság h van vele...pl a filmekkel...
De mondom, sok filmet akkor se vennék meg hogy ha milliardos lennek - mert nem és kész nincs mit magyarázni rajta -
VISZONT ezek közt sok az olyan film amit SZÍVESEN megnézek, MEGNÉZTEM
pl DT v a többi itteni pesti, jó kijön a film, szépen elmegy megnézi moziba ha érdekli és kész - de itt nem csak azokrol van szo ahol van pl mozi, meg speciel pláne nemcsak azokrol a filmekröl amik most a közeljövöbe mentek, mennek a moziba -
Pl mivan, h ha most én megakarom nézni xy filmet ami 98'-as v 2004-es DE MOST AKAROM nézni - nem NEM AKAROM MEGRENDELNI - mert AKKOR AZ MÁR ITT LENNE, HA!!! olyan film, akkor biztos nem felejtettem volna el megvásárolni...szal érdekes a dolog -
Ragnar360 #5422 jatekokba én is eredetit veszek - nem nézem le aki warezol bánom is én, de neki is azt mondom h ha teheti probalja ki milyen érzés amikor megveszed azt és OTT VAN
de legföképp azt is érzi az ember, hogy OTT A JÁTÉK ELÖTTE baszki és nem egy szaros noname verba geci amit odébb hajintassz
AMit meg megvesz eredetibe az ember azt azért teszi mert úgyis érdekli, ritkán vesz meg szart vagyis h utolag derül ki h szar - sokkal jobban élvezem én speciel hogy eredetivel nyomom
meg ott van a tok borito, kézikönyv amit ritkán nézek teljesen végig
de mégis az egész összhatása - SZÉP, teccik ennyi
Filmet töltök le, mert 1 kényelmesebb, 2 megnézem és törlöm, nem irom ki, nem tartom meg - meg akárki akármit mond én nem tartom nagy dobra - FILMNÉL - film esetében spec sztem nem kárositom a gyártót azzal, h én egyénileg letöltöm és megnézem - UGYSE FOGJA tudni h én letöltöttem és megnézem - MERT AMUGYSE mentem volna el moziba megnézni h ha nem töltöm le - szal se nyereség se veszteség... - ráadásul mozi nincs is itt faszom se fog szaladgálni...
DVD-t vásárolni jó dolog, azt is érdemes - főleg olyanokat, amik mindenkinek bejönnek egyénileg - pl xy embernek van 10 kibaszott nagy kedvenc filme akkor azt megveszi fullosba meg minden ennyi kész...
Persze ebbe is van magyar mentalitás, mert miért csak azt veszi meg amit úgyvél h megéri - teszem azt, MILLIOMOS, milliárdos lennék - de SZART AKKOR SE VENNÉK MEG MER SZAR és nem venném meg mert úgyse nézném meg - SŐT AMI ÚGYSZAR h szar és ráadásul még nem is érdekel, akkor kezdjük ott hogy AZT MEG SEM NÉZEM, nem hogy (nem) veszem meg :P -
Ragnar360 #5421 hát kb kint uk-ba 10 emberböl 9 azt se tudja mi az a warez, downloading, írás meg ilyesmi... ot veszik a játékokat nem tőtik meg írják - de ott van is mibő'
ha egy hónapba 5 jó jatek jön ki vagy 10 ami kell neki akkor szépen bemegy A KURVAJÓ üzletbe és megveszi MINDET amit kell... -
#5420 DANI!
-
amodent67 #5419 KATT -
#5418 (törőtem mindent, ne offoljunk skacok! ;) -
Rundstedt17 #5417 ez meg mi?:D -
amodent67 #5416 Mai szerzemény. Kár, hogy a hét elején meghalt a DVD egység a gépemben, úgyhogy remélem a Stardock neve garancia a drm-mentességre és a noti meghajtójával készített iso-ból is futni fog...
-
#5415 Latod hogy nem, Aabbynak teljesen mas dolgok jutottak eszebe :D -
#5414 Eddig azt hittem, hogy a "Minden férfi egyforma" csak egy sztereotípia :P Egy világ dőlt össze bennem