A warez rossz

• Dante73
    Én cikkeket olvasgattam abból következtettem.
    Olyat eddig nem olvastam, hogy valaki elvitt egy kocsit, nem üzletszerű céllal, és egy ejnye-bejnyé-nél nagyobb büntit kapott volna. (persze, más tészta, ha hetente kapják el érte...) Viszont hetente 3 cikk szól arról, (Akár itt SG-n) hogy a nagyit sok ezer dollárra büntették, mert az unoka mp3-at töltögetett a gépről. Első, egyetlen alkalommal.
    Saját képet nem kérek, már csak azért sem mert eddig nem is tudtam, hogy jogász vagy, azt hittem, elemző.
    Egyébként nem értem ezt a linkelgetési mániát. Te is tudod, hogy az interneten minden megtalálható, és annak az ellenkezője is. Ha linkelek valamit, akkor jön a kirívó eset, és egyéb magyarázatok. Ezért van az, hogy az utóbbi években, általam olvasott cikkekből leszűrt tanulságokat mondom el, anélkül, hogy bizonygatni is próbálnám. Ugyanis, én egy perverz vagyok; Ha olvasok, a mondandóra figyelek, nem a szavakra.... Mert ha azokat nekiállok boncolgatni, nagyon könnyen oda lyukadok ki, ahová szeretnék, nem oda, amit az írás szerzője közölni akart. De gondolom, ezzel Te, mint elemző, tisztában vagy.