A warez rossz

• Bogyi007
    Látom továbbra is összeakarjátok mosni az én warezolásomat (kipróbálom majd megveszem) a többi warezolásal.

Pedig ha centről centről olvasnátok el amit írtam akkor nem kéne magyaráznom újra.

"A lényeg ami tetszik azt veszem meg eredetiben mihamarabb amint összejön rá a pénz és utána megy a másolt a kukába, ami meg nem tetszik az meg azonnal. valamint "de sokan nem engedhetik meg maguknak azt hogy premierkor (vagy akár később amikor olcsóbb) megvegyenek egy játékot amit esetleg egy használat után elraknak vagy félredobnak mert nem megy vagy nem tetszik nekik"

Nem azt mondtam hogy csak premierkor "demózok" és akkor veszem meg amikor olcsóbb a cucc! Ott van az a fránya vagy szó! Van meg a PsP-re olyan játék is ami nem rég jelent meg.

És látom hangembernek is tartatok engemet. Szombaton leszek csak otthon, és mivel ennyire vacakoltok ezért lefotózom az összes játékdobozomat úgy hogy az UMD lemezek is benne legyenek (vagy azt is lehet hamisítani? - mert akkor más módszert kell alkalmaznom :D) és hogy hiteles legyen melléteszek egy aznapi újságot is majd.

Istencsászár Azért ne essünk át a túloldalra se: "a géming drága mulatság, hiszen amit te elköltesz játékra sok tízerzer az másoknak a napi betevőjük is lehetne, szóval ha már valaki gémingre adta a fejét az ne sírjon hogy nincs pénze, meg drága meg egyéb kifogások..."

Ami pénzt kapok a munkámért azt hadd költsem már a hobbimra és ne azon filózzak hogy más mit vehetne belőle oké?! Nem nekem kéne talán adományozni (egyébként az adómnak azt a bizonyos 1 %-át szoktam) hanem azoknak akiknek jóval több van és talán nem olyan forrásból amivel dicsekedni is lehetne.

lowdog"azt állítod, hogy itt szar, mert drágák a játékok a fizetésekhez képest és ezért a warez jár.
    ugyanakkor a "fejlettebb" országokban magasabbak a bérek, olcsóbbak a játékok, tehát a warez nem jár.
    de attól még a warez globális probléma, nem pedig "balkáni""

Ez kb igaz a warez ráta ott magas ahol a pénz is kevesebb, Nézd csak Kínát ott szinte még a hivtalokban sincs eredeti software nemhogy a magánszemélyeknél.

Egyébként vicces hogy ti engemet barmoltok warez miatt aki azért legalább igyekezik az árral szemben maradni és néha használom csak ezt a "rossz dolgot". Szóljatok be azoknak a nehéz fiúknak akik smsweb oldalakat vagy torrenthálzatokat valamint fizetős ftp-s oldalakt üzemeltetnek. vagy azoknak nem mertek beszólni? vagy talán azoktól féltek?

Mint írtam korábban a lemez és filmgyárak részesülnek a hologramos adathordozók bevételeiből. Nos mindent átgondolva a filmipar részesedését kicsit megkérdőjelezném, ugyanis a zeneipar szerintem sokkal jobban érintett a másolás miatti kieső veszteségek eziránti bevételpótlásában mint a filmipar.

A filmipar bevételei leginkább a filmek moziban való bevételétől függ a dvd és egyéb adathordozóra való kiadása az összbevételeknek csak kicsiny töredéke. Ugyanis a filmek premierkor való másolása szerintem kevés kiesést okoz elvégre ki az a barom aki vacak minőségben torz hanggal kíváncsi a filmekre?

A zeneiparnak viszont az adathordozós kiadások a fő bevételi forrás, ha ezt csapolják meg a warezolók akkor kerülnek bajba, itt a koncertek kevesebb pénzt hoznak normális esetben.

Nota bene mindig lehet vitázni a témában. De a fórumoknak éppen ez a lényege!