Nyomtatós kérdés
-
Canon ip1200 Egy nyomtató problémám van. A hibajelenség hogy bekapcsolás után, a zöld (power) ég, de a sárga (resume) 7-et villog és ez így váltakozik. Nyomtatáskor egy ilyen hibaüzit kapok. Nem tudok mit kezdeni vele. a patron nem sérült, rendesen a helyén van. Próbáltam resetelni a nyomtatót, különböző progikkal de egyikkel se sikerült semmit megoldanom. Van egy IP1600 reset tool. különböző EEPROM (nem is tudom mi, talán olyan mint egy firmware?:)) eket is találtam író, olvasót de ezekkel se jutottam sokra. Fórumokat olvastam (külföldit) de ahány ember annyiféle megoldás. Pl. kábel kihúz resume gomb lenyom, kábel be, powert mellé nyomjuk aztán felengedjük, majd xy-szor lenyomjuk a resume gombot..de evvel se jutottam sokra. Viszont sikerült egy olyan "kombót" találnom hogy ha nyomom a resume gombot és utána rádugom tápkábelt majd rányomok egy powert resetet felengedem és utána powert is akkor egyszere világít a power és a resume gomb. Ez gondolom valami szervíz mód, de innen se sikerült semmifajta továbblépés, úgyhogy megállt a tudomány, és most rátok számítok, hátha találkozott már valaki evvel a problémával.