Nyomtatós kérdés
  • kisviku
    Válaszaim:

1.Nézz körül, pl.a depo.hu-n
    2.Nézz körül nyomtatópatronok után is, melyikbe lehet utángyártottat venni, vagy töltöszettet, vagy melyiknél van töltés
    3.A HP Vivera patronok tartósak.A doksikat meg elég vázlatban nyomni,így keveset fogyaszt, minőség meg ugyanaz
    4.Ha nem fontos, hogy HP, akkor nézz másikat.Jók az Epson-ok és a Canon-ok is.
    5.A HP-kkal nem volt sok gondom.
    6.Háát, ezt megint Te döntöd el.

Én most egy HP Deskjet 6980-at használok.Ebben két patron van, fekete és tricolor,de a feketét lehet fotópatronnal helyettesíteni.Most már biztos olcsóbb, valamikor tavasszal vettem úgy kábé 50 ezerért, és ebben benne volt már a kétoldalas nyomtatómodul.Nekem emiatt kellett.Papírt spórolhatsz vele,kiadványokat készíthetsz. (pl.katalógusok)
    Fotót is gyönyörűen nyom, rengeteg papírméret támogatott A4-es méretig.Gyors, megbízható, ha vázlatszerűen nyomtatsz doksikat, akkor baromi sokat lehet vele nyomni.Beépített hálókártya van + bluetooth+WIFI.Plusz egy USB csatlakozó a HP Pictbridge-es fényképezőkhöz.Van halk üzemmód is.

Szerintem ez egy nagyon jó nyomtató.Hp-tól megszokott módon kapsz mellé egy rakás CD-t, meg vagy 20 kézikönyvet is... :)