• tajfun
    #79
    "A felmérés szerint a számítógépes játékokkal játszó felhasználók többsége nem veszi meg az eredeti CD-ket, hanem másolt CD-lemezeket használ. A Macrovision szerint mindezért főleg a különböző fájlcserélő hálózatok vonhatók felelősségre"
    Talan inkabb az ALACSONY FIZETESEK. A semmibol nehez kolteni, akar pampog a BSA, akar nem.

    "52 százalékuk elismerte, hogy szinte mindig crackelt, vagyis feltört szoftvert használ."
    Ez lehet pl. azert is, mert nem akarja foloslegesen porgetni az eredeti lemezt, megvarni mig szep lassan leellenorzi hogy eredeti a cucc, es vegre hajlando elindulni. Inkabb 1 nocd patch... Ez meg ugye nem igazan meri a warezt, mert attol meg lehet a jatek boltban vasarolt.

    "A Macrovision természetesen az eredmények tükrében igazolni látja azt, hogy miért is van szükség a különböző másolásvédelmekre, mint például az általa kifejlesztett Safe Disc-eljárásra."
    Ki gondolta volna... Tok 1ertelmu hogy azert csinaltak ezt a PR anyagot hogy valamivel magyarazhassak a bizonyitvanyukat.

    "A vállalat úgy véli, hogy csak jó másolásvédelem használata esetén van esély arra, hogy az újonnan a boltok polcaira kerülő számítógépes játékokat átmenetileg ugyan, de megvédjék a feltöréstől és az illegális másolástól."
    Meg a vasarlastol is. Attol nem lesz tobb penze a vasarlonak hogy teleszemetelik a cdt.