Ezt a 6 hetet valaki elérthette, mert én ha hat héten belül viszonylag elfogadható áron nem látom a bótok polcai a kiszemelt játékot, akkor megyek és letöltök valamit róla a netről. Az esetek 99.99....%-ában persze kiderül, hogy igy jártam jobban, mert egy fos az amire a nyálamat csorgattam. Na erre előveszem a jó pár éves EREDETI játékaimat és újra végignyomom őket.
Uraim itt kinálati piac van. Nem a P2P meg a varez a maguk baja, hanem a szélessávú internet, azt kéne beszüntetni. Az emberek a fórumokon is megtudnak ám egyezni, hogy felraknak valamit egy szerverre, amit a másik letölt, a p2p-vel meg a warezzel ez max kényelmesebb(a warez szolgáltató szempontjából, aki letölt annak tökmindegy).
Ha meg egy kiadó+fejlesztő vért izzadva szemetet produkál az csak haljon éhen, nehogy nekem még egy selejttel foglalja az időmet, meg vegye el a lehetőséget a fiatalok elöl akik 100-ad annyiért egy szuper gamét hoztak vóna össze, csak úgy kedvtelésből -mert ilyen is van. Nem a CG intróra kéne elpazarolni a pénzemet, ha kérhetem, azt a varezból meg amúgy is lehegyják;)))