Jiu-jitsu
  • Szmötyi
    Ismét szia Helado:)! Tényleg jókat írtál:) A műköröm átvitt módon értendő. Persze, hogy nem ettől lesz nő valaki. Én szintén nem tudok túl jutni a kudarcaimon, de ezt ált. nem mutatom ki. Fel kell dolgozni. Sajna nem sokszor mentem úgy haza edzésről, hogy de jó vagyok:), mégha valójában sikerült versenyeken érmeket szerezni. Más; ismerek olyan lányt is, aki nagyon is fiús maradt. Eléggé kiábrándító még nekem is, nemhogy egy fiúnak. De visszatérve az odafigyelésre, ezt a "nőieskedést" nem egy görcsös dolognak kell elképzelni!!!! Nem arről szólnak a napjaim, hogy a mozdulataimra figyelek...Sőt, tiszta muris, mikor megkérdezik mit sportolok, azt szoktam mondani, hogy balettozok...aztán megkérdem, hogy szerinte lehetne-e ilyen testfelépítéssel balettozni:) (félreértés ne essék, nem vagyok duci)Na mindegy. Lehetne még mesélni a sztorikat erről napestig.
    Az tök jó, hogy ennyi pozitív dolgot tudtál kivenni eddigi munkádból!! Csak így tovább! Nekem is sokat adott ez a sport: kitartás, türelem (még tökéletesítenem kell), erő stb...szóval nagyon sokat. De nem is csak a sport miatt kezdtem el!
    Na jó, nem fárasztalak tovább:)
    OSU