Jiu-jitsu
-
Gabee szabad vélemény, és azzal értesz egyet akivel akarsz, ha nem tetszik lemegyek hozzátok azt megruházlak :DDD
De viccen kívűl én ha tehetem mindig kitérek a támadás elől, viszont ugyanúgy keményen edzek, hogy ha esettleg valamikor még sem sikerűlne akkor ne essek össze egyből
Kriszti nem kell besértődni egy kis viccelődésen, itt nem vérre menő vita folyik, csak intellektuális eszmecsere :) és ha esettleg láttál valami "nők ki vannak rekesztve, és kuss" táblát akkor léci szolj mert én egyet sem :)
Zsoldos, kicsit benezted a dolgot mert ez a
"csakeztkellgyakorolniesmindenkitlegyozol, de versenyennemlatszcsakmertkesztyu kezelkapas mitosz" nagyon nem az aminek írtad, ha mítoszokat keresel talán mesekönyvekben nézz utána, mivel tod nem szoktam levegőbe beszélni, csak tapasztalatból, és próbáltam már kiskesztyűben csuklóelkapást, úgy hogy nem beszéltók meg mikor fog ütni a partnerem és melyik karral (álá legyen meglepi) a vége az lett, hogy puszta kézzel sikerűlt elkapnom a csuklóját de kesztyűben nem igazán és hamar a főldre kerültem
azt, hogy olyan versenyeken ahol kesztyű nélkűl küzdenek és nem alkalmazzák a technikákat, tőllük kéne megkérdezdned, hogy miért is nem ha már lehet...
tod én úgy vagyok ezzel, hogy valamikor x ezer éve valaki(k) kitalálták ezeket a technikákat és azóta senki sem mutatott fel valami olyat ami jobb és hatékonyabb lenne ezeknél (kivétel a BBJ de hát ugye annak is ismerjük az eredetét) tehát én inkább bízok az x ezer év hagyományban mint az elmúlt 30-40 év szüleményének