Na végre nem vagyok egyedül az álláspontommal. :)
1.) És tök mindegy, hogy az ember végül megveszi-e a játékot, vagy sem, ha már egyszer warezolásra adta a fejét, és feketén van meg a játéka, akkor csak tett lépést annak érdekében, hogy statisztikájával emelje a kényszert a SF3-hoz hasonló másolásvédelmek bevezetésére.
2.) Hát ha csak a CloneCD-t nem szereti, abból, ami nálam fönt van, akkor jöhet, mert nekem olyanom nincs. A CloneCD számomra nem jelent semmi mást, mint a bitre azonos CD-másolást. Mivel ezen a műveleten kívül minden egyéb funkcióra található megfelelő CD-író program.
A SF3-at lehet nem szeretni, de emelje fel nyugodtan a kezét, aki nem adakozott az elkészítéséhez! Na, ők szívtak igazán, nem tudom hányan vannak jelen.
Ők azok, akik valószínűleg magasról tesznek a SF3 védelemre, mert semmi olyat nem művelnek a géppel, aminek keresztbe tenne. Vagy legalábbis ne tudnák a minimális problémát, amit számukra jelent eliminálni.
Valószínűleg ez a SF3 lényege.
Ha jól tudom a CloneCD is egy fizetős termék. Amennyiben fizetsz érte, úgy jogod van használni minden funkcióját, és ezt valószínűleg orvosolják is neked. Ha nem, lehet menni perelni, megnyernéd, ezt látatlanban mondom.
Amennyiben csak az ingyen regisztrálható, verziót használod, úgy valószínűleg egyeztettek a CloneCD írójával, különben már rég per ülne a SF3 használók nyakában, de lehet, hogy tévedek, ez esetben lehet menni perelni.
Amennyiben pedig warez CloneCD-d van. :D
Nekem tetszik a játék, és én akkor veszem meg, ha lehet botokat rakni a LAN játékba. Mert ha már a NET-es verzió nem lesz, illetve csak a távoli jövő rejtegeti, akkor legalább a LAN-os játékokban tudjam fenntartani a tömeg látszatát. :)