• avcom
    "A mondandóm lényege, hogy jobban zavar a warez-nál az a mentalitás, hogy úgysem áldozok semmire semmit, ha megszerezhetem előbb-utóbb warez-ban." Persze, nem az óvodás "de gáz, hogy eredeti lemezed van" dumára gondolok :-) "Nem tudom, hogy az itt jelenlevők közül hányan vettek meg egy játékot azért, mert azt tapasztalták, hogy nagyon szép rajongói tábor gyűlt köré, és amennyiben mégis így történt mennyibe került a játék, mire ez a tábor kialakult, vagyis mennyivel támogatták a fejlesztőket? van azért ilyenre is példa, pl az ISI és az LFS fejlesztői is erre játszanak, pl az LFS S1-et sem törték még fel és a daemon tools is müxik mindenkinek. Egy szó, mint száz: nekem nem az a bajom, hogy egy játékot úgy adnak ki, hogy aki akar játszani vele annak mindenképpen meg kell venni, mert ez egyértelműen minden dolgozó ember számára jól felfogott érdek, hanem az, hogy ez a bizonyos vonal a starforce. Ha ennek a paraméterei, tulajdonságai másak lennének (a "keménysége" megtartásával) részemről semmi baj nem lenne. A community-t érintő rész pedig csak egy egyszerű példa volt, amely ezexerint nem működött túl hatékonyan, nem kell túlságosan konkretizálni. Mindössze párhuzamot kerestem a felhasználók száma és a védelem milyensége között :-)