Tudom, hogy Te voltál, de azt is, hogy volt szó a CRC-ről is! Remélem azért nem lesz megoldhatatlan ez az importálás dolog, pláne, ha az Invictus is támogatja toolokkal... Mondjuk én elég láma vagyok a témában, bár anno az NFS:HS-hez csináltam egy kezdetleges Dacia modellt: nem volt szép, de valamennyire hasonlított, és a textúrázás (pl. háttér a showcase-ben) egész jó lett. De, hogy hova tettem, azt nem tudom, viszont tény, hogy Sam Jiggának kvázi tökéletes modellje van, szóval csak lehet vele kezdeni valamit idővel... Törésmodellről meg 4446-ban linkeltem képet...
Ja, az Insane-hez is inkább csak textúrázgattam pl. pont azt az említett Warbit... (Unokatesóméknak anno volt rajta céges logó, na azt rányomtam ezerrel, meg ilyenek.) És ha még régebbre gondolok vissza (akkor lehettem annyi, mint Te most) az Action Supercrossban is a képeket cseréltem csak ki: frankó sisaknélküli csávó lett, életszerűbb motorral, más színekkel, stb. Basszus, utólag belegondolok, hogy saját PCX editort írtam, sőt, "PCX-kilopó" alkalmazást ezért... A checksumokra is figyelni kellett, stb. A régi szép idők... Amúgy nem is annyira off: hiszen maga a PCX szerkesztő eredetileg terep2 pályaszerkesztésre készült! Olyan "half-pipe"-okat toltam vele, hogy csak... Ah, elkalandoztam.