Csak annyit, hogy; Jó volna, ha lehetne hosszabb neveket bevinni a játékba. Esetleg lehetne nemzetiséget megjelölni, mint a többi játékos esetében, vagy legalább manuálisan begépelni azt a nélkül, hogy egy zárójel, nagy betű több karakterbe kerülne. Hálózati játéknál az ip-cím bevitele, beállítások megadása, vagy bármilyen gépelés esetén nincsenek letiltva a gyorsbillentyűk, így, ha az ip-cím után megadom a portot kettősponttal elválasztva, akkor a kettőspont hatására sávot vált a zene. Igazi ínhüvely-gyulladást lehet kapni attól, hogy a rajtszám kiválasztásakor nem lehet nyomva tartani a pörgetést, hanem 1-től a 99-ig 98 kattintással lehet eljutni. Bár sokat hajtogattam már, hogy jó volna ha el lehetne helyezni flag-eket a visszajátszás folyamatjelzőjén a kamera és játékosváltásokra, de legalább egy olyan opció kéne, hogy milyen gyakran váltson kamerát és játékost a kamera. Szerintem tuti volna, ha lehetne, hogy magától váltson játékost is. A kameranézeteket pedig szerintem túl gyakran váltogatja. Legalábbis akkor, amikor egy kameranézetben önmagában váltások vannak.
Csak úgy kikívánkozott belőlem, mert túl nagy a csend.