6776
-
"Here is my first report on CRC. Less then 1 hr.time driving, so this is a first impression. It installed easily without a hiccup. My DFP wheel an Acts-Labs shifter and pedals configured easily also. I turned on my I-tracker and it worked automatically in full vector. I adjusted the graphics on the in game menu page, and had to restart when I changed the screen to 1280X1030X32. Most the graphic goodies were turned on already. I left off the motion blur, and a couple other things. Tha game ran smooth as silk.Tried free race first. Only 3 tracks and 2 cars were available. Went for intermediate difficulty. No car adjustments except for tires were open yet. Had to pause to find view change key. Changed to in car view. Inside car looked very good with working gauges and drivers arms. As I was admirring the sound and the direct9c graphics the three AI cars left me in the dust. Shock!, Surely these physics are greaty improved over the last demo? Or maybe it's just the set-up. No, brakes work way better! I'll have to drive alot more, but these physics feel very very impressive. The road side objects smash and breakoff very realistictly. The tire squeal is also very good. The sound, grahics and scenery are all outstanding. With very good use of direct9c. The force feedback on different road surfaces felt excellent. I then tried the championship mode also in intermediate difficulty. It was on one of the demo tracks that I new fairly well. So with some work and concentration I was able to come in second against three other cars. Which netted me opening more of the game. The AI where very impressive. And they honk thier horn when they want to pass. I'll report more on this game after more experiance, especially with the online play. Thanks for reading
Seven years driving games experience
System specs: P4 3.4H, 1GB3200ram, Radeon9800xt, Creative Soundblaster, Headphones, DFP Wheel, Act-Labs shifter and pedals, WindowsXP home with SP2 Howie Motz" -
szegény kis hülyegyerek meg már a felénél lemaradt... 
-
-
Akkor maradjunk a hagyomanyosnal: "Lehessen ossze-vissza kapcsolgatni a lehetosegeket, segitsegeket" :)))) -
Ez köznyelvi variáció szerintem, mert igazából meg semmi. Se nem permutáció, se nem variáció, se nem kombináció, se nem semmi.
-
Akkor variacio vagy kombinacio:)) En meg ezt a kettot szoktam keverni:))) -
Ugye? Vizsga-időszakban ne várj mást tőlem! 
Ráadásul nem is permutációról van szó, mert a sorrend lényegtelen. De késő van már ehhez.
-
ajjj de szép mondat volt ez
-
On-line-ba én is támogatom az összes beállítási permutáció eszközölhetőségét. -
nekem csak custom nehézség kellene ... pl. közepes ellenfelek, motorház nézet, FULL törés
;)
kár h pangs van, de őszintén szolva 1 honapja nem volt időm játszani :( -
Az meg sokara lesz:)))) -
Idézet a CRC oldal press menüpontja alól:
"May 275th 2005"
-
Már megint mi ez a pangás? -
Csak annyit, hogy;
Jó volna, ha lehetne hosszabb neveket bevinni a játékba. Esetleg lehetne nemzetiséget megjelölni, mint a többi játékos esetében, vagy legalább manuálisan begépelni azt a nélkül, hogy egy zárójel, nagy betű több karakterbe kerülne.
Hálózati játéknál az ip-cím bevitele, beállítások megadása, vagy bármilyen gépelés esetén nincsenek letiltva a gyorsbillentyűk, így, ha az ip-cím után megadom a portot kettősponttal elválasztva, akkor a kettőspont hatására sávot vált a zene.
Igazi ínhüvely-gyulladást lehet kapni attól, hogy a rajtszám kiválasztásakor nem lehet nyomva tartani a pörgetést, hanem 1-től a 99-ig 98 kattintással lehet eljutni.
Bár sokat hajtogattam már, hogy jó volna ha el lehetne helyezni flag-eket a visszajátszás folyamatjelzőjén a kamera és játékosváltásokra, de legalább egy olyan opció kéne, hogy milyen gyakran váltson kamerát és játékost a kamera. Szerintem tuti volna, ha lehetne, hogy magától váltson játékost is. A kameranézeteket pedig szerintem túl gyakran váltogatja. Legalábbis akkor, amikor egy kameranézetben önmagában váltások vannak.
Csak úgy kikívánkozott belőlem, mert túl nagy a csend.
-
4990.- -
mennyiért lehet most kapni a gamét? -
Közérdekű közleményként mondom, hogy megújult az oldalam, akit érdekel nézze meg: http://basta.uw.hu/ -
zsír lesz ha kész lesz! -
Egy eros napon en is itt vagyok:)) -
Most is bő fél órával kerültük el egymást. Igen, az a gond, elég kevesen vagyunk. 
Na, majd esős napokon!
-
Nem is tudtam.
Így én is lemaradtam róla.
-
lbzy #3615 Én rendszeresen, minden este megnézem az ASE-t, de csak 1-2 külföldit látok... Tegnap sikerült végre nyomulni kb 20 percet egy Finn kollegával, de ennyi. Való igaz, a chatbe még csak egyszer néztem be, de nem találtam senkit, így leléptem
. Ma délután újra próbálkozom, hátha szerencsém lesz
-
sagem #3614 valaki felvette a crc2005 demo tesztelését a fix.tv rol!!
mert allitolag az is volt. -
Ja, de dunsztom sincs, hogy miért. Mondjuk én most kezdtem el nyomni a játékot, és nagyon meg vagyok vele elégedve, bár egy kicsit finn gatósra sikeredett.
De nagyon élvezem.
Mikor megnyitottam ezt az on-line játékszervezőt, akkor két nap alatt 9-en regisztráltak, azóta pedig sehol senki.
Nagy kár, mert én meg már több mint egy hete nem tudok hálóban játszani senkivel. Valahogy úgy érzem, hogy nem csak én nem látom az általam router mögül nyitott session-t ASE-n.
-
beeee -
itt is behalt mindenki??? :( -
Srácok, nyitottam egy CRC on-line játékszervező chat-et. Ha gondoljátok, használjátok egészséggel. Én megpróbálom, hátha fogjátok. 
CRC online játékszervező
Csak figyeljetek oda, hogy kilépésnél lépjetek ki rendesen az exit-tel, különben bentragadtok elég sokáig. -
zizzenet #3609 Király. Ezek szerint lehet analóg gyorsulni meg kanyarodni a gamepaddel? Az nagyon jó volna. -
Az nem kifejezés, hogy lehet! 
És remekül játszahtó megfelelő beállításokkal négybillentyűs módban is, tehát biztos menni fog akkor is, ha csak a két kart használod.
-
Gondolom szabadon konfigolhato (miert ne lenne az?). -
zizzenet #3606 Igazából az érdekelne, hogy a játék támogatja-e ezt a gamepad-et, és ha igen, akkor hogyan van elosztva a vezérlés a két karra? Egyik a gyorsítás/fékezés, másik a kormányzás vagy hogyan? -
sztem lehet, és segitségekkel olyan nehéz sem lesz. legalábbis bill.el is el lehet körözgetni .... -
Gratula az aranyéremhez! 

(Na, ez egy olyan mondat, amit ékezet nélkül nem lehet elmondani.
Erről jut eszembe, hogy néhány 'ő' betü kiveszett a hírből.)
-
zizzenet #3603 Érdeklődnék, hogy egy Logitech Dual Action gamepaddel lehet-e játszani ezzel a játékkal, és ha igen, mennyire jól használható? -
Egyébként pedig külföldön ez az első kiadás. -
Ha felpeccseled a tavalyi kiadast, akkor a CRC 2005 lesz meg neked. Persze azokon felul is lesznek meg letoltheto cuccok hozza. -
b.) -
LaFo75 #3599 Szevasztok! Lenne egy jó kérdésem: a CRC2005 a játék újra kiadása, vagy a tavalyi patch-elése? -
Esetleg be lehetne iktatni valami ellenőrzést a visszajátszások megkezdése előtt. Sala küldött egy visszajátszást P3i-re, és gondolom a teljes játékból van. Ha demóból betölti az ember, érdekes dolgok történnek, gondolom, miutána demóban nincs meg az a járgány, amivel a visszajátszás készült.
Ez így önmagában persze még nem nagy gond, de majd ha lesznek letölthető autók meg pályák, azért nem ártana, ha nem betöltés után szállna majd el a játék, hanem előtte leellenőrizné, hogy megvannak-e a szükséges dolgok.
Persze ha nem ez az ok, ahnem valami más, akkor bocs!
-
Jó voltaál ALIEN csak így tovább híres ember leszel :D