Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
VW Jetta II 1,8T
amúgy ja a hibaüzenet szövegét érdemes lenne benyomnod 😊
mertha mondjuk azt írta ki, hogy please insert correct cd-rom, akkor az nem driver hiba 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
De mondjuk folyamatosan allitgattam, lehet hogy nem szerette...😛
VW Jetta II 1,8T
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
nahát! mégcsak teszten mentem vele, szal nem teljes a vélemény, de már az is jelent vmit, hogy most azonnal elkezdem a karrier-t.
hey.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szolgaltatasban is jo. A leglenyegesebb dolgok benne vannak. MIndent lehet allitani, van chat, gyors chat menetkozben, le lehget menteni a visszajatszast stb.
Nem szimulator - mint jatekstilus - vagyis NR/F1C/GTR szintu "lobby" nincs, de ide nem is kell. De mint jatek, felhuzva - lekorlatozva a tobbieknek is az allitasi lehetosegeket - eleg komolyan is hasznalhato (segitsegek off, csak belsonezet, komoly serules, kopas, tores, talan NO javitas es reset stb.)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
amúgy meg jah, nem kell annyira elõre szaladni, majd leteszteljük jól milyen online-ban 😊 nekem még csurog a picike a mx 50Kval. ennyit bír ez van 😊
valszeg megnézem offline még ma este de mint írtam holnap du. rám számíthattok a tesztelni vagy gémelni akrtok.
Viszont belso halon vagyok, szoval lehet, hogy megis jobb lenne, ha nem en lennek a host, mer az eletbe nem fogtok ram csatlakozni.
Persze, ez nagyon sok mindentol fugg. Rengeteg szervezes, "munka", min 6-8 embert kell osszeszervezni, akik komolyan es rendszeresen tolnak, weboldal, eredmenyek stb. Es mivel szinte az abszolut arkadtol a szimulatorig be lehet allitani mindent (es lekorlatozni online), igy eleg szeles korben nepszeru lehetne, tobb liga is indulhatna😊)))))))
De eleg erosen elore szaladtam, meg egy komolyabb versenyt sem mentem vele, es sajnos nagyon nehez "normalis" embereket is talalni😊))
Nagyon jo a nehezseg kivalasztas is (karrier, online!), belekerult minden otlet. A nehezsegtol fugg egy csomo beallitas is, mint segitsegek, tores, kamera nezetek, valtok stb. Jonak tunik az online resz is, minden fontosabb beallitas, lehetoseg belekerult. Jok lettek a serulesek hatasai az autora, es be lehet allitani normalis mennyisegu kor szamot is (egeszen 100-ig), vagyis lehet komolyabb versenyt is nyomni vele!
Ja, es frankon mukodik az ALT-TAB😊)))))
szóval aki akar az itt megtalál 😊 (ADSL)
ígéretes amiket mondasz Alex, majd pár nap múlva egyeztetünk idõpontot aztán az online-t is benézzük 😊
most jön lefele a zene a SZEGtõl kíváncsian várom 😊
ígéretes amiket mondasz Alex, majd pár nap múlva egyeztetünk idõpontot aztán az online-t is benézzük 😊
- Teljesen mas kategoria! Nagysagrendeel sokkal jobb mint a demo es az itthon megjelent verzio, ehez kepest tenyleg csak alpha volt az elozo!
- Minden cserelodott, es csakis elonyere! Menuk, kepek, osszes hang, hangkezeles, grafikak, teljes iranyitas, ffb megvaltozott jobb lett es meg vegig sorolhatnam...
- Sok uj beallitasi lehetoseg grafikaban, hangban, jatekban, kezelesben. Minden efekt mukodik. Sok uj dolog, ami abszolut a legmagasabb szintre emeli a grafikat, hangokat (shader-ek, efektek, hangzas, arnyekok stb.).
- Abszolut korrekt es teljesen egyedi - eloszor itt a CRC-ben ilyen szinten - dinamukus kontraszt, motionblur, noise, onarnyekok. Es persze dinamikus tukrozodes, elelmosasok stb.
- Normalis, korrekt visszapillantok.
- Online tamogatas (nem probaltam).
- Es tenyleg sorolhatnam, de ez csak az amit 10 perc alatt eszre vettem!
Remelem, nagyon jo lesz a marketingje, forgalmazasa, reklamja, mert ez eleg komoly engine lett, grafikaban, hangban, fizikaban, jatekmenetben.
Az irányítás tökéletes, 0 segítséggel is kezelhetõ, ffb is jobb lett.
Már megy Geforce6-on is a HDR, motionburl stb.
nehézségi fokozat több lépésben állítható, jó hogy a haladó és a profi szint közé bekerült a félprofi(van kihívás de mégse lehetetlen)
végre nem pörgetnek ki állandóan, ha utolérnek és én is félrelökhetem, akár kipörgethetem az ellenfeleket
a hangok sokkal jobbak lettek, 3D ben lehet hallani ha vmelyik elsõ kerék már csúszik
a kameranézetek is sokat fejlõdtek
Nem gyenge 140 megas update!! Abbol 25 mega a zene, vagyis igencsak hozza lett "piszkalva".😊 Szerintem, a letoltese mindenkinek erosen ajanlott😉)))