• Gregorius
    Mert mikor játszottam on-line, arra lettem figyelmes, hogy startnál mindig elkapar az autóm, és az első 200m-en 100m-t rám vernek. Például a hosszabb angliai pályán, én akkor érek padlógázzal az első kanyarív féktávjára, mikor a többiek már bevették a kanyart.
    Aztán szenvedtem én ott mindenkivel, hogy miért indul ilyen lassan az autóm. Majd találkoztam valakivel, aki szintén így elkapart, és akkor már kettőnket nyomott le a nép. Aztán volt olyan is, hogy kicsit szétszórtabban indult a mezőny. De nem jöttem rá, hogy mit is kéne tenni.
    Ma pedig nekiültem, hogy csinálok egy kisebb animot a játékból, de Fraps annyira beszaggatta, hogy lejjebb szedtem a grafikát. Addig szerencsétlenkedtem, meg ki nem hoztam belőle 60FPS-t. No ezek után olyan dolog történt, amit még nem tapasztaltam. Úgy lőttem ki a startvonalról, mint még soha. Az irányítás természetesen sokkal élethűbb lett, azonban lépten-nyomon kipördültem. P3i fórumon is írta egy srác, hogy neki állandóan kipördül a kocsi. Nem tudtam elképzelni, hogy mi a gond nála, de mostmár tudom. Ha 60FPS-sel megy a játék, akkor sokkal jobban érvényesül a hajtás. Ha például egyik kerekem leér az avarba, rögtön megcsúszik rajta az autó. Én azelőtt 14-25FPS-sel nyomtam. Nekem tökéletes volt, még pont jól lehetett vele játszani. Illetve sokkal jobban. Akkor még meg sem kottyant, hogy keresztül-kasul vágok a zöldövezeten. Most meg az aszfaltcsík peremétől is félek.
    Én ezt egy kicsit abnormálisnak tartom, hogy valaki 14FPS-sel olyanokat tudjon csinálni, amiről egy 60FPS-ses álmodni sem mer. Persze most végre megkapják a magukét az atomerőművel rendelkezők, mondhatnánk, de ez akkor is elég gázos méreteket ölt. Ha tudod, szerintem próbáld ki, mi a különbség a 14-25FPS és a 60+FPS vezetés között!