6776
  • DJ Bee18
    oké, akkor nem tudom mi lehet a gond :)) Bocs
  • malter
    a leszedtemet az uj demora értem
  • Carlos
    Szerintem a demóra gondolt.
  • DJ Bee18
    a ,,leszedtem"-et a warezre érted? hát akkor ne csodálkozz szvsz
  • Carlos
    Nomámost.
    Nem a U2 "fizikájára" gondoltam amikor a framerate függőségről beszéltem, ugyanis az ott kocka fizika kerekeken.
    Ha online nyomod és neked 15-20 fps a játék, akkor alig megy a kocsid. Szemben azzal akinél 60 Fps-el megy. Ott fordítva van... :)
  • NzzN
    Azért az UG2-t szerintem ne hasonlítsuk a CRC-hez. Ott nem venni észre, ha nem pontos a nem létező szimuláció, de CRC-ben ez azért zavaróbb.
  • Carlos
    Nem normális, de igaz!
    Framerate függő a dolog.
    Akárcsak az Underground 2.
  • malter
    ez fasza:))én még a telepitéssel küszködök de nem sikerül exerüen pedig leirtak szerint csinálnám,már töbször is leszedtem de aszem kihagyom:/
  • Gregorius
    Igen, azt gondoltam, hogy függ tőle valamennyire, hiszen itt az idő valós-időben kell, hogy múljon mindig, és vannak dolgok, amiket nem lehet kiküszöbölni, de, hogy maga a menettulajdonság ennyire beüssön, az meglepett.

Valószínű, hogy egy kis FPS boost-tal, és egy limittel meg lehetne oldani a problémát valamennyire, én számítok arra, hogy egy kicsit górcső alá veszik a srácok a témát.
    Fix frame-rate biztos macerásabb. Főleg, ha így erőlködnek a vasak.

Addig pedig marad az, hogy lejjebb veszem az FPS-t, és megyek stabilabban, és gyorsulok lassabban.
  • Gregorius
    Közben rájöttem, hogy a múltkori bugreport, amit az összeomlásról küldtem Invictusnak nem sokat ér, hacsak annyit nem, hogy ilyet is látnak. De nem hiszem, hogy lehetne vele valamit is kezdeni.
    ATi-ban van egy ilyen VPU recover. Azt nem lehet valahogy manuálisan beüzemelni?
  • Gregorius
    Mert mikor játszottam on-line, arra lettem figyelmes, hogy startnál mindig elkapar az autóm, és az első 200m-en 100m-t rám vernek. Például a hosszabb angliai pályán, én akkor érek padlógázzal az első kanyarív féktávjára, mikor a többiek már bevették a kanyart.
    Aztán szenvedtem én ott mindenkivel, hogy miért indul ilyen lassan az autóm. Majd találkoztam valakivel, aki szintén így elkapart, és akkor már kettőnket nyomott le a nép. Aztán volt olyan is, hogy kicsit szétszórtabban indult a mezőny. De nem jöttem rá, hogy mit is kéne tenni.
    Ma pedig nekiültem, hogy csinálok egy kisebb animot a játékból, de Fraps annyira beszaggatta, hogy lejjebb szedtem a grafikát. Addig szerencsétlenkedtem, meg ki nem hoztam belőle 60FPS-t. No ezek után olyan dolog történt, amit még nem tapasztaltam. Úgy lőttem ki a startvonalról, mint még soha. Az irányítás természetesen sokkal élethűbb lett, azonban lépten-nyomon kipördültem. P3i fórumon is írta egy srác, hogy neki állandóan kipördül a kocsi. Nem tudtam elképzelni, hogy mi a gond nála, de mostmár tudom. Ha 60FPS-sel megy a játék, akkor sokkal jobban érvényesül a hajtás. Ha például egyik kerekem leér az avarba, rögtön megcsúszik rajta az autó. Én azelőtt 14-25FPS-sel nyomtam. Nekem tökéletes volt, még pont jól lehetett vele játszani. Illetve sokkal jobban. Akkor még meg sem kottyant, hogy keresztül-kasul vágok a zöldövezeten. Most meg az aszfaltcsík peremétől is félek.
    Én ezt egy kicsit abnormálisnak tartom, hogy valaki 14FPS-sel olyanokat tudjon csinálni, amiről egy 60FPS-ses álmodni sem mer. Persze most végre megkapják a magukét az atomerőművel rendelkezők, mondhatnánk, de ez akkor is elég gázos méreteket ölt. Ha tudod, szerintem próbáld ki, mi a különbség a 14-25FPS és a 60+FPS vezetés között!
  • Alexease
    Hogy mi a normalis, az mas kerdes:)) De hogy lehetseges-e hogy fuggenek egymastol, az igen lehetseges, megoldas kerdese. Lehet hogy kiszamol mindent fizika-kep-hang, es ha "kesz" akkor kitolja kepernyore es hangkartyara;)) Ilyenkor tenyleg valtozhat a fizika is erosen:(

Tobb jo megoldas is van, abbol ket "legjobb":))
    - GPL: Fix frame-rate szamitast hasznal, ami sosem kevesebb vagy tobb, es ehez van szinkronizalva a fizika is. Ha jol emlexem 37 fps es kepenkent ket vagy harom fizikai szamitas.
    - NR200X: Fix fizikai szamitas (nem emlexem, de azt hiszem fix ~100Hz kornyeke), es emelett az frame-rate dinamikusan valtozhat.
  • Gregorius
    Normális az egy autós játékban, hogy frame-rate függő a fizika?
  • Alexease
  • Gregorius
    Olyan bugot találtam, azt sem tudom, ide merjem-e írni.
  • direwolf
    arty: mint korábban beszéltem róla, OTPnél a belföldi utalásaim is ingyen történnek ellenben neked... ez nekem megér annyit, hogy 3 éve nem voltam postán ;)
  • ALIENwoods
    legalább multi közbe nem fagy majd :P
  • streeter
    Ez nem tán SLR:R-ből van??? A felni tuti!!
  • Ch_Slater
    Nekem NatWest-es számlám van. nincs kártyadíj, nincs ATM felvételi díj (más cég macájából sem), nincs számlavezetési díj, szal nem vonnak lóvét semmiért. lehet vele paypal-ezni... ez a nyugat... itthon az összes bank suxx..
  • basta002
    nekem is hétfőn jön a crc :) várom már!! :D
  • Carlos
    KÚL!!!
  • ALIENwoods
    gratula
  • Gregorius
    Ez az, aminek látom? :O
  • Gregorius
    AlienWoods-nak ez biztos meglepő, de én támogatom az ötletet.

• M@TriX
    nah nekem meg végre sikerül...

• M@TriX
    sajna elég poligonszegény, de az 5let nem rossz
  • Gregorius
    Kicsit növelni kéne a polyszámot rajta, meg ráférne erősen egy újratextúrázás nagyobb felbontásban

Ide is benyomom őket, hátha megmozdul a fantázia

• streeter
    Ez megvan nekem is :D
    Nagy játék.

Én nem CRC-hez hanem SL-hez csinálo kegy ilyen kis remekművet.

Alienwoods most arra akar rávenni hogy csináljam meg CRC-be is :D
  • b-type
    nagggyon jó :DDD kombiWares! wow.
    nem tudom hogy fog beleilleni a játékba, de a gép 'azonnalkell' kategória :)

off:
    Carlos, mutatok én is valami jót
    StreetsRacer :)))
    on:
  • ALIENwoods
    ON

ON

orginal magyar készítésű 1NSANEhez kiadott modell.
    gondolom jól fog mutatni CRCben is.
    Gergorius gondolata volt
    javaslat? dolgozzak rajta?
  • Carlos
    OFF:

ON!
  • Carlos
    Vágom én... :)
    Amúgy spanolva vagyok énis.
    Vissza a jövőbét néztem.
    Még mindig lenyűgöz a trilógia.
    Pedig láttam már vagy 15x.
  • b-type
    ja-ja, csak kicsit toldottam, hogy jobban lejöjjön, hogy helyzetkomikumra gondoltam, nem a tényleges szereplőkre, amikor bevigyorogtam a topicba.
    Na. :)
  • Carlos
    Ehhh...
    Ezt a mórost máshol is hallottam már.
    Robin Hood?
  • b-type
    OFF:
    jaj, nem dehogy..:D
    Lehet sok Waczak Szálló-t néztem mostanában, és agyamra ment a Monty Pithon..
    Olyasmire gondolj (amire én gondoltam), mint amikor pl.:
    Vak ember hőzöng a nagydarab marcona kapúállónak (ezt persze csak mi látjuk):
    - ehh vazzegh, mindenről a gecó mórok tehetnek..
    kapúálló:
    - ....
    újra a vak:
    - gecó mórok-gecó mórok.., osz te milyen nemzetiségű vagy fiam?
    - MÓR.
    - ....öööö...na nem is azért mondom, ..vannak jóérzésű mórok is, igazándiból a hegyi cigányok tehetnek mindenről, ..ejhh, gecó-gecó hegyi cigányok..
    - Hmm...te béla (mellette álló másik nagydarab marcona kapúőr), te hegyi cigány vagy nem?
    - ......
    Szal semmi sértődés ne essék, ilyesmin vigyorogtam. :)
    ON:
  • Carlos
    Átadtam!
  • Carlos
    Nem vágom mind1.
    Amúgy nem sértődtem meg, vagy ilyesmi, szóval ha erre gondoltál, akkor np!
  • Alexease
    Egy kis nosztalgia:)) Igy nez ki egy jo gumifust:)))
    SLR Badge Drift
  • arty
    üdvözlöm :D

Alex: egen, mindenhol kötelező a bankszámla a fizu miatt ... :(((
  • b-type
    a gödörből nehezen kijövés esete..
    nem baj ha nem jön le, lehet csak nekem vigyorgós, de nekem az :)
    (...meg amugy is off.)