Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alexease
<#eljen><#worship><#wave><#integet2>
Remélem sokan fognak örülni a hírnek, hogy a CRC 2005 nagyszerûen mûködik on-line is, és lesz benne Capture The Flag játékmód is.
(Insane játékosok elõnyben 😊
bfg900
Peccskent lesz termeszetesen.
M@TriX
mérnem?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

ALIENwoods
nem valószínû 😊

arty
mindenesetre én addig nem is állok neki játszani már, mig ki nem jön az uj pecs 😊 eléggé tetszik a játék, teljes pompájában akarom majd kiélvezni ... 😊

Forza.

arty
remélem nem live!-n ... valamiért nem akar nálam jol menni, felpecselte 1.01re, de azóta csak a demot látja, holott azt uninstalláltam már ... 😊 szal lesz egy reinstallom 1.02 elõtt 😞

és ujra le kell szedni azt a 40+ megát ...

Forza.

M@TriX
gondolom elõször online patchként lesz elérhetõ.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

b-type
ez nagyon-nagyon jó lenne 😊
nem nagyon tudom (pedig kedvencekben van a topic), hogy ez mikor is és milyen formában valósul meg..
megvan a játék már jó ideje.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bfg900
Az altalatok is kiritzalt dolgok, pl a beszolasok (szerintem allatok lettek), handling, FFB, autohangok stb, mind javitva vannak. Muxik az online multi, meg meg lesz par megletepes, ami uj ficsorkent kerult bele a jatekba. Termeszetesen ez mind elerheto lesz a magyar jatekosok szamara is, elhetoseg szerint minel hamarabb.
Alexease
Pontosan nem tudni. De sokat valtozott a fizika/iranyitas/handling, a hangok, a grafika, menuk stb. Valszeg nem valtozott az autok es a palyak szama😊 Legyen mondjuk 70%😊)
oneal1
nak

!Forza Ferrari!

oneal1
a demo az a teljes nek hány % os készültségét mutatja???

!Forza Ferrari!

M@TriX
helyes. 😊 akkor legalább lesz valaki akivel együtt rácsodálkozhatok majd az új handlingre. Várom 1000L 😊

Alexease
En meg nem probaltam ki😊)
M@TriX
jó hogy itt mindenki azt írja, hogy így kipróbálta, meg úgy kipróbálta. ejnye-bejnye.

arty
szép és jó, hogy a crc2k5 milyen franko lesz, de mikor kapjuk ezt mi magyarok is meg? 😊

meg miért van már több mint 1 hete crc2k5 az all seeing eye online szerverkeresöben, ha még meg sem jelent a game? 😉

Forza.

ALIENwoods
csak írom hogy mikor tesztelgettem a CRC 2005-t, akkor 'jóbarát' 1.6 GHz-s gépén vágtattam olyan közepesre vett grafikával, asszem. Nem kell majd reszketni az állati nagy gépigény miatt 😊

ALIENwoods
<#eljen> majd lopot 1-2 infót az odlalamra 😊

ALIENwoods
streeter.uw.hu
és/vagy
alienwoodsw.uw.hu

basta jelenleg nem csinálja az oldalát 😉

ALIENwoods
naná 😄

M@TriX
jók az új sotok.

bfg900
Bocs, elrontottam 😊
bfg900
Lehet csekkolni a honlap magyar reszet.

http://www.crc-game.com/hun/index.html

Meg nincsen minden kesz rajta, de keszulodik.crc-game.com
Istencsászár
és honnan lehet letölteni igényeseket?

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

M@TriX
igen

Istencsászár
hi demoba belehet rakni kocsikat?😄

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

benne!one! 😊
Hát igen teljesen kicserélõdtek a hangok a crc2005 ben..
mind a kocsike mind a kornyezeté és természetesen a dumak is.
kevesebbet dumalnak es ertelmesebb szovegeket..😊
bfg900
Szerintem a hang a magyar masterhez kepest sokat valtozott, nekem kifejezetten tetszik.
ALIENwoods
oldalamra feltettem 1 klasszikusnak mondható szavazást, nézzétek meg és szavazzatok =D

M@TriX
hiszek neked. 😊 remélem mi is hamarosan gyûrhetjük. 😊

ALIENwoods
látogatásom alkalmával volt szerencsém kipróbálnim,
igan nem játszottam a HUN teljessel de állat lett

M@TriX
Ámen

ALIENwoods
lesz CRC 2005-s demo

mikor jelent meg? vagy egy éve, nem? hogyhogy nem is hallottam róla? nagy varezos vagyok. le lehet vhonnan tölteni? legalább demót, hogy milyen is de egy full se rossz

malter
hmm kiváncsi vagyok milyen az uj demo,az elsöben igazán a hang nem tetszett,de ugylátom elég sokat javulni fog az egész😊
arty
hm, all seeing eye installáta a CRC2005 filtert ... 😄

errõl szivesen olvasnék valamit ....

Forza.

Carlos
Ne feledjétek:
FESZT MEGY A TESZTOSZTERON, TESZT A FLASZTERON!!!

Þór vígi þessi rúnar

arty
wow, köszönöm 😊 pedig eléggé vévignyomkodtam mindent 😮 ugy latszik, ez kimaradt 😊

Forza.

karikusz
Amúgy az a lényeg, hogy jól össze legyen tákolva. Jó munkához idõ kell (sz@rhoz mégtöbb<#idiota>)

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

karikusz
nix türelem...magyar ember nem errõl híres..😊)))

Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu

Gregorius
Ugye-ugye?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

M@TriX
a javítás mentést szerintem csak ki lehet majd kapcsolni, az egy elég lényeges dolog. De inkább az új handlingre leszek kíváncsi.

Aztán majd nyomunk (jó)pár kört. 😉

Alexease
Igen es erre en is kivancsi leszek😊)
Meg nem tudni milyen lesz az online resz sebessege (1-4 vagy 4-8 jatekos "otthoni szerveren inditva 1024/256"), sem a szolgaltatasait (gyakorlas, idomero, verseny, chat, eredmeny export, replay mentes stb.), de ha elfogadhato lesz, akkor valszeg inditok majd szervert versenyezni, es ha tenyleg korrekt, akkor talan meg egy mini-bajnoksag is beleferne, sajat mini weboldallal😉

Bar kicsi az eselye, mert a jatek koncepcioja nem igazan errol szol, inkabb a gyors, laza, kotettlen, fun versenyekrol.😊 Valszeg tobben lennenek, akik elsosorban kulsobol, gombbal torni-zuzni jarnanak a versenyekre😉))) Pedig az engine, az iranyitas, a fizika, a palyak "komolyabb" versenyeket is kiszolgalhatnanak.

Mondjuk, ehez kapcsolodott egy keresem is a jatekkal kapcsolatban - aminek kicsi az eselye hogy megvalosul😊)) -, hogy offline de foleg online lehessen korlatozni a "nehezseget", ami foleg a "javitas" es a "mentes" kikapcsolasat jelentene😉)) Persze, meg ott lenne a tobbi is, ugy mint kulonbozo segitsegek, iranyitas, kormany, belsonezet stb., de ez mar tenyleg egy masik kategoria lenne...😊)

M@TriX
mamám.. online gém? juhejj!!

Lesz új Demo, ami tartalmaz majd minden újdonságot.
Kis türelem még.
karikusz
A legfrissebb demót rakjátok már légyszives a lapra, hogy le lehessen tölteni. Mert a régi cím ami volt (autosjatekok.hu) az már nem él😞(

karikusz
Hát én megmondom õszintén, hogy kb vagy 2-3 órán át probáltam kalibrálni, de sajna nem jött össze.😞 pedig tetszene.

Gregorius
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem az ATi 5.2 és az ATi 5.3-as Catalyst driverekkel kezd elszállni az 1nsane és a CRC is. 1nsane kegyetlenül rángatózik benne, és az 5.3 óta a CRC is. Tapasztalta ezt valaki rajtam kívül is?

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)