Egy-két dolgot én is hozzátennék.
A chat üzeneteket jó lenne ha vissza lehetne nézni mint mondjuk az FPS-eskben és ha írás közben nem tűnne el ha bizonyos időnél tovább gépelem az hasznos lenne.
A hang nálam és haveromnál is néha elkezd recsegni SbLive-al, a WinXp saját driverével és a kX driver legújabb verziójával is. A hangok eltűnése csak akkor jelentkezik itt, ha kX driver használata mellett a hangok 3D-sre vannak rakva.
Kéne csinálni egy dedikált szerver progit, mert úgy jelentősen megnövekedhetne a multi szerverek száma, szerintem.
Az lenne jó, ha a lobbyban lehetne variálni, hogy versenyezni akarok vagy nézni akarom a versenyt, illetve ha a szerver admin engedélyezhetné, hogy a többiek is állíthassák a verseny paramétereit, mert így ha nincs admin, akkor nincs verseny se és ez elég zavaró.
Nagyjából a lényeg az, hogy kicsit az LFS multi részéhez hasonló dolgokkal nagyon fel lehetne javítani a CRC többjátékos módját. Tudom, hogy még nem volt annyi fejlesztés a multiplayer rész mögött mint ott, de remélem, hogy ez szép lassan változni fog. A versenyek egyébként így is nagyon nagy élményt nyújtanak, csak pár apróságon kéne változtatni és tökéletes lenne.