Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
esetleg a virtualis (dash)térkép/km-óra nem lesz kikapcsolható? elég sokat kitakar bizonyos nézetekben ...
Forza.
Amint kész vagyunk az Európai master leadásával, a magyar játékosoknak is elérhetõvé tesszük az elmúlt pár hónap munkáját.
Lesz benne új handling, rengeteg pálya javítás, új grafikai feature-ök, új menü design, új hangok, on-line multiplayer támogatás...stb rengeteg minden, amit eddig hiányzott.
Legfrissebb shotok a hivatalos site-on. www.crc-game.com
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
kérdés csapó3: mikor lesz LIVE! mentes szimpla .exe patch ? (ha már van sry, mivel nincs energiám elmenni a weblapra 😄 )
Forza.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
kár, hogy a fejlesztõk nem járnak már ide, hogy 1-2 felmerült kérdést megválaszoljanak 😊
Forza.
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Köszi
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Tudom, hogy nem nagy szam, de azert meg is😉) Es ennel, remelhetoleg csak jobb lesz, mert en "szerettem" volna egy sebesseg es utviszony fuggo folyamatos, es egyre erosodo apro fejrazast is a jatekba😊))))))
:-) (lemaradt a szmájli, ma különben is õrült vagyok...)
egyszer használt szendvicsemet eladnám.
és nem, nincsen kivételesen huzva a gépem, és nem, nem érdekel, hogy "biztos szar a dvdirod" ... van safedisces játékom, érdekes modon, az is idõnként eléggé intenziven ellenõrizgati a korongot, mégsem rezetel 😞 szutyok inkompatibilis védelem, csak reménykedek, hogy egyedi eset volt, nem pedig minden crc inditásnál imádkozhatok, h induljon és ne rezeteljen 😞
Forza.
VLALA: mi a dörgés? én pl. nem tudom ... kijött warezben? 😄
Forza.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Már egész tûrhetõen tudok egérrel váltani, már csak egy kuplungpedál kellene, aztán teljes a feeling :-)
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
amúgy egy elég nívós odlalon olvastam, ahol éppen az artokról is írtak, mondom miért olyan nagy dolog, már lehet játszani is velük, de ekkor esett le, hogy õk még nem játszhatnak 😊
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
HSW.hu - Minden, ami a számítógépes autóversenyzéssel kapcsolatos. Hungarian Painters\' Team - http://hpt.racegear.net Reklám Mánia - http://reklammania.extra.hu