6776
  • Carlos
  • b-type

...
  • Carlos
    ;)
    Anyám OTP-s... :)
  • Alexease
    Sajnos a hitelem miatt koteleztek a bankkartyyara, ezert van szutyok VISA Electronom:)) Semmire sem jo. Automatabol nem veszek fel mert rohadt koltseges, fizetni nem fizetek vele mert lassu, maceras, hibazik, nem mukodik, feltartom az egesz sort stb.:) Raadasul, csak minimalbert utalnak ra, abbol lejon a levonando, es max annyi marad, hogy egy hetvegen bevasarolhatok belole;))

De ez mar nagyon off volt;)))

Inkabb mindenki nezze meg a CRC weboldalt (http://www.invictus.hu/crc/) mert van egy csomo info!! Pl. MOD PACK ujdonsagok:))
  • arty
    akkor ne haragudj, félreértettem. elnézést.

csak az OTP reklám mindig felidegel ... igyis van ott elég segg ügyfél ...
  • arty
    k&h nál vagyok, itt 350 a havi dij, amiért van netes kártya, havi 2 felvét, 10ft/sms, netbank, stb ... elektronikus számlacsomag a neve asszem. én ezt is sokallom, de sajnos a sok láma nem vált bankot, OTP-zik bármennyire lehuzzák nem érdekli. Ez ilyen ország: köszönhetően a mentalitásnak a világ legnyereségesebb bankrendszerét tudhatjuk magunkénak :D

• Carlos
    Baromira nem, mert nekem nincs ilyen számlám...
  • arty
    Évi 14400. Te bekajáltad, Te bajod, csak lécc ne terjeszd a hülyeséget, mert a végén a többi bank is ennyiért fogja adni ...
  • Alexease
    Akkor mar csak 14400 HUF az eves koltsege;) Vagyis hogy megerje, evente min. 144001 HUF megtakaritast kell eszkozolnom, hogy visszajojjon a fentartasa;)) Vagyis, az atlagos 10%-os netes kedvezmennyel szamolva, ~150000-ert kell vasaroljak:)))))))
  • Carlos
    1200 FT havonta a fenntartása, minden ingyen: átutalás, kártyaigénylés, etc.
    Minden reggel kapsz egy sms-t az egyenlegről, 1 hónapban 4x ingyen pénzfelvétel ATM-ről.
    Bármelyik OTP-ben mondod, hogy ilyet szeretnél és kész.
  • Alexease
    Errol a Bankkartyas/Hitelkartyas dologrol roviden:)
    Ket eve akartam valami hasonlot, hogy tudjak fizetni net-en kartyaval, de nem jott ossze:) Az OTP Web Kartyanak az eves fentartasa 18-20000 forint volt, ami azert luxus;) Nekem persze, mert annyit azert nem vasarolnek, hogy megerje. A Hitelkartya azonnal elvetelt otlet volt, mert olyan osszeggel lehetett csak megnyitni, amennyim sosem volt, es annyit kelllett volna havonta atutalni, amennyit nem is kapok;))) vagyis, nincs semmim:)

Vagy pl. mar tobbszor akartam venni kintrol valamit, de ha nem is Hitelkartya, akkor Paypal ami meg mindenhol van, csak magyarorszagon nincs:))) Es azert vannak dolgok, amit itthon sosem lehet majd kapni (pl. H-Patternes valto:D).

De allitolag mar valtozott egy kicsit a helyzet, es van mar olyan bank, ahol a "proliknak" is tudnak adni Hitelkartyat epeszu feltetelekkel, vagyis lehet hogy megegyszer beprobalkozom:))
  • Carlos
    OTP Elektronikus számlacsomagja tartalmaz egy WEB számlát, melyhez egy virtuális kártya tartozik, melyet megadhatsz net-en.
    Erre MINDIG csak annyi pénzt tegyél, amennyi a átutaláshoz kell, mert akkor nem tudnak csinálni semmit.
  • DonManó
    csak azért kérdezem mert akkor házhoz hozzák, meg nics postaköltség...
  • Carlos
    Invictuséknak még nem!
  • DonManó
    senki se fizetett hitelkártyával?
  • Carlos
    SZEG az jó banda.
    Az egyik grafikus a gityós benne.
    A Monter Garage zenéje is SZEG volt.

A HS (HotelSinus) meg Fanta témája. Jóféle zenéket csinál a srác.
    Meg felgyujtjuk jól az IC-t... LOL ...
  • DonManó
    szóval váltózó....
    és fizetett vki bankkártyával??
    lenne akkor pár kérdésem hozzá
  • sanzik
    nekem sima CRC-t kuldott az Invictus es csak patcheles utan lett 2005
  • ALIENwoods
    2005
  • DonManó
    amit lehet rendelni az a Cross Racing Championship, vagy CRC 2005??
  • ALIENwoods
    Hallgattam SZEG-t :)

tanksapka CRC módra
    :P
  • DonManó
    CRC, szponzorok

most tűnt csak fel....
  • NzzN
    Egy-két dolgot én is hozzátennék.
    A chat üzeneteket jó lenne ha vissza lehetne nézni mint mondjuk az FPS-eskben és ha írás közben nem tűnne el ha bizonyos időnél tovább gépelem az hasznos lenne.

A hang nálam és haveromnál is néha elkezd recsegni SbLive-al, a WinXp saját driverével és a kX driver legújabb verziójával is. A hangok eltűnése csak akkor jelentkezik itt, ha kX driver használata mellett a hangok 3D-sre vannak rakva.

Kéne csinálni egy dedikált szerver progit, mert úgy jelentősen megnövekedhetne a multi szerverek száma, szerintem.

Az lenne jó, ha a lobbyban lehetne variálni, hogy versenyezni akarok vagy nézni akarom a versenyt, illetve ha a szerver admin engedélyezhetné, hogy a többiek is állíthassák a verseny paramétereit, mert így ha nincs admin, akkor nincs verseny se és ez elég zavaró.

Nagyjából a lényeg az, hogy kicsit az LFS multi részéhez hasonló dolgokkal nagyon fel lehetne javítani a CRC többjátékos módját. Tudom, hogy még nem volt annyi fejlesztés a multiplayer rész mögött mint ott, de remélem, hogy ez szép lassan változni fog. A versenyek egyébként így is nagyon nagy élményt nyújtanak, csak pár apróságon kéne változtatni és tökéletes lenne.

• Gregorius
    Észrevételek:

1.) Lehetne, hogy játék után is látható legyen a chat? Ha vége a futamnak, akkor csak hallani a chat üzenetek hangját, de nem jelennek meg, csak ha az ember kilép a lobby-ba.

2.) Az is jó lenne, ha lenne egy feladás gomb. Az embernek, ha profi fokozatban kiesik a kereke, és nem tudja befejezni a versenyt, jó lenne, ha nem kéne kilépnie az egész futamból, és újra betöltenie, ha szeretné nézni a többieket.

3.) Nekem egyszer SB Live!-on elkezdtek eltűnni a hangok. Nem omlott össze a játék, meg semmi, csak úgy eltűnt a motorhang hirtelen. Aztán 1 perccel később eltűnt a sérüléshang is, majd megint egy perc után eltűnt a szél is. :)
    Bájdövély, jól hallom a Doppler-hatást a játékban? :)

4.) Nem lehetne on-line-ba benyomni egy pontozós dolgot, mint az 1nsane-ben volt? A lobby-ban pedig számontartani az összpontszámot?
  • NzzN
    Köszi az infot. Akkor már csak a posta sebességének köszönhetem, hogy nem ért ide. A CRC erősen le fogja csökkentei a vizsgákra való tanulás idejét ha hétfőn megjön :D
  • kitamas
    Megnyugtatás képpen: A tegnapi napig, alienwoods-on kívül mindenkié el lett postázva, aki az Invictus-tól rendelte meg.
  • ALIENwoods
    olyan amilyennek beállítod,

én arcade szerűre raktam a billentyűzett miatt
  • Gregorius
    Pozitív.
  • NzzN
    Én közvetlenül az Invictustól rendeltem, ott is 3 napot írtak a postára adásra, de bízom benne, hogy tegnap ráértek feladni és akkor ha a Magyar Posta is úgy kívánja ma már itt lesz.
  • DJ Bee18
    tegnap, akkor gondolom a te esetedben is három nap a határidő :)). Esetleg te is a PCDOME-ból rendelted? :DD
  • NzzN
    Te mikor rendelted? Én szerdán rendeltem és reménykedek, hogy ma itt lesz. Szombaton nem igazán szokott működni a posta sajnos.
  • DJ Bee18
    elvileg hétfőn jön meg a game postán :)), vagy szombaton is működik a posta? :))
  • DJ Bee18
    köszi
  • basta002
    mondjuk kinet mit jelent a pozitív változás...
  • basta002
    szerintem ja
  • Alexease
    Azt nem probaltam. De allitolag igen.
  • DJ Bee18
    de billentyűzet esetén is pozitív a változás?
  • Alexease
    Jobb, korrektebb, erezhetobb iranyitas/FFB stb.
  • DJ Bee18
    sziasztok! Mit takar a 2005-ös patchben szereplő új irányítás?? Könnyebb a vezethetőség, vagy mi?
  • SE
    És pontosan ez a jó stratégia. Szerintem.