• Gregorius
    Én belső nézetből játszok, kívülről nem nagyon megy nekem a dolog, és onnan semmi gondom nincs vele, de igaz, ami igaz, nekem a jó öreg Need fro Speed-es időket idézi. Ja, és Need for Speed alatt nem a Need for Speed sorozatot értem, hanem az első részt. Fizikában persze azért lényegesen jobb. Nekem így tetszik ahogy van. ..., hogy szétrázza a kasznit a fejem fölött, ha rossz úton megyek, hogy a fizika ahhoz van finomhangolva, hogy az úton megyek, és nem ahhoz, hogy mi van akkor, ha leszállok a pályáról. Tetszik, hogy grafika úgy szép, hogy közben old school dolgokkal van megoldva, és nem veszem észre, ha nem direktbe azzal akarok foglalkozni.
    A billentyűzetem pedig nem force feedback-es, így hála az égnek semmit nem ront az élményen a force feedback bug.

Viszont: Jó lenne, ha egy hálózati játékból történő kilépéskor az adott játékos ikonja eltűnne a térképről. Persze lehet, hogy csak akkor marad ott, ha az illető gépe kifagy, de tapasztaltunk hasonló dolgot. És kicsit zavaró, mikor az ember felkészül egy keresztbe fordult autóra az út közepén, és majd kinézi a szemét, és nem látni sehol.

Egy kéréds: A port az csak a saját oldali beállításra van hatással, nem? Tehát nem kell ugyanazon a porton futnia mindenkinek. Vagy ez más port?