Cross Racing Championship
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Segítségeket nagybátran minimálisra vettem
Hardver 2D a hang
Patch van
Körülbelül ugyanzok a vezetési tünetek, mint nálad.. kicsit megnyugodtam. végülis LFS-ben már végignyomtam pár bajnokságot/kupát, GTR-t RBR-t is nyûvöm, reméltem hogy nem én romlottam le ennyire...😊
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
SLM MSN: [email protected]
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
- Segirsegek?
- A hangoknal allitsd Hardware 2D-re. Ha nem 3D-s vagy alaplapi hangkartya, ott meg lehetnek erdekessegek.
- Patch-et letoltotted? (v1.01 Invictus Live!) Abban van nehany kormanyzas allitasi lehetoseg, sokat segit.
De ettol fuggetlenul, sajnos meg mindig eleg furcsa;( A Corus-szal keptelen vagyok menni, a tobbi ugy-ahogy.
- Nagy ivu kanyarban szep lassan atbillen, megcsuszik, megfoghatatlan.
- Kis gazelvetelre vagy mninimalis fekezesre azonnal korbefordul.
- Sulyathelyezodest, megcsuszast padlofekezessel nem lehet megfogni, mert nem hogy beallna az auto a megcsuszas iranbyaba, hanem azonnal korbe fordul vagy ketszer😊)
(Valami oldaltartasi-gorduloellenalasos-lengescsillapitos-rebumpos-mittudomen-lehetahiba😄DDDD)
A veglegesben ezek javitva lesznek, vagy modositva, addig is mint himestojassal ugy kell banni neha😊)
De erdemes allitgatni (tuningolni) az autot, mert azokat viszonylag jol kezeli. Valamennyit segit, hasznal, vagy legalabbis mas a helyzet😊 Foleg az aszfaltos reszeken problemas, a tobbin azert lehet neki kenni rendesen;PPP
Vezetesi stilussal is lehet rajta segiteni. En pl.: minimalis gazelvetel, minimal fekezes, gaz-fek egyszerre es folyamatos manualis kuplunggal jatszas😉)))
kipróbáltam, hogy szinte lépésben mentem egy kört, és még úgy is volt olyan hogy dobott egy piruettet a kocsi, egy felettéb enyhe ivû kanyarban. semmi hirtelen mozdulat, semmi plusz gáz kanyar közben, ez meg kipördül. mentem vagy 20-al.
más: a hang az másnál is olyan gáz? elindulok, valami halk szaggatott zümmögés, aztan csak susogás, aztan megint zümmög... általában lehalkítom, hogy még éppen halljak valamit.
a verseny végéken én is szoktam hibázni, de a következõkre vezetem vissza: ha jól tapasztaltam, akkor AI az utolsó kör(ök)ben agresszívabb szeretne nyerni és ezért nagyobb a nyomás és a hibalehetõség. Meg izgulok hogy mindjárt nyerek.. aztán nem 😉
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
nem mondom hogy nem anyáztam bele a nagyvilágba párszor.
de azért tetszik 😊)
vajon, ha kiadják a hollandok(?), akkor a multi elérhetõ lesz az itthon megvett verzióhoz is, vagy az egy teljesen más edition lesz?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::S::L::M::..
nem kell(ett nekem) proxy, csak next, akkor látta nálad, hogy CRC fennt van és 1.0 és mellette egy pipa? ha igen akkor next next stb és tölt. H anincs pipa akkor legyél pipa! 😉
\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC
az irányíthatóságra kíváncsi leszek 😉
tipp: ha többször akartok megnézni egy ütközést, akkor közvetlen az ütközés után nyomjatok egy Repairt, így ha visszatekeritek újra ép lesz a verda...
Forgalom persze nuku, ahogy Alex is célzott rá, tehát azt ne várd, hogy a szomszédbácsi bent lébecol a célegyenesben! 😄
Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
- Nincs olyan szintu tuning. Egy szimulator setup/garage es az SLR szerelgetos resze kozott van. Menubol, kategoriankent valasztod ki a tuning elemeket amit fel lehet rakni. De nem alkatreszenkent, nincs szerelgetes.
Feldobom kicsit a hangulatot 😊

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)
Koenigsegg CC8s
Így elsõ látásra fura lehet, de jó lesz hidjétek el.
hüje vagy hamán szép nem!4