Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ch_Slater
Kormány
Segítségeket nagybátran minimálisra vettem
Hardver 2D a hang
Patch van

Körülbelül ugyanzok a vezetési tünetek, mint nálad.. kicsit megnyugodtam. végülis LFS-ben már végignyomtam pár bajnokságot/kupát, GTR-t RBR-t is nyûvöm, reméltem hogy nem én romlottam le ennyire...😊

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Alexease
Ez mind szep es jo, csak en kicsit masra gondoltam😊) Pontosabban: kormany, full FFB, belsonezet, NO help, manualis valto es kuplung. Ennel azert kell mar gepeszkedni, es elo is jonek a hibak rendesen😉)
Beniboy
Én full gázal megyek a enyhe ívû kanyarokba és csak épp hogy egy pillanatra nyomom le a jobb vagy bal gombot!(ha nem nyomod a gázt rosszabb) Erõsebb kanyarokba fék és ott se sokáig tartom lenyomva az irányító gombokat!(én ritkán fékezek a pályákon, álltalába tövig nyomom a gázt, a Corus és a Buggy nem ér semmit! A Qadro AD a kedvencem azzal tolom! De minél nagyobb a tengelytáv anál jobb az irányítás)
streeter
Valami okos ember nem tudja, hogy hogy lehet a kereket könnyen beállítani?? Mert most raktam be új kereket és mindig üt. Max-al meg elég izés beállítani. A scriptekbe meg nem találtam olyan lehetõséget amivel be lehetne könnyen állítani.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Alexease
- Mivel jatszol? Bill vagy kormany?
- Segirsegek?
- A hangoknal allitsd Hardware 2D-re. Ha nem 3D-s vagy alaplapi hangkartya, ott meg lehetnek erdekessegek.
- Patch-et letoltotted? (v1.01 Invictus Live!) Abban van nehany kormanyzas allitasi lehetoseg, sokat segit.

De ettol fuggetlenul, sajnos meg mindig eleg furcsa;( A Corus-szal keptelen vagyok menni, a tobbi ugy-ahogy.
- Nagy ivu kanyarban szep lassan atbillen, megcsuszik, megfoghatatlan.
- Kis gazelvetelre vagy mninimalis fekezesre azonnal korbefordul.
- Sulyathelyezodest, megcsuszast padlofekezessel nem lehet megfogni, mert nem hogy beallna az auto a megcsuszas iranbyaba, hanem azonnal korbe fordul vagy ketszer😊)
(Valami oldaltartasi-gorduloellenalasos-lengescsillapitos-rebumpos-mittudomen-lehetahiba😄DDDD)

A veglegesben ezek javitva lesznek, vagy modositva, addig is mint himestojassal ugy kell banni neha😊)

De erdemes allitgatni (tuningolni) az autot, mert azokat viszonylag jol kezeli. Valamennyit segit, hasznal, vagy legalabbis mas a helyzet😊 Foleg az aszfaltos reszeken problemas, a tobbin azert lehet neki kenni rendesen;PPP

Vezetesi stilussal is lehet rajta segiteni. En pl.: minimalis gazelvetel, minimal fekezes, gaz-fek egyszerre es folyamatos manualis kuplunggal jatszas😉)))

Ch_Slater
vajon, mit kellene beállítanom, hogy legalább valamilyen szinten irányitani tudjam a játékot? 😞
kipróbáltam, hogy szinte lépésben mentem egy kört, és még úgy is volt olyan hogy dobott egy piruettet a kocsi, egy felettéb enyhe ivû kanyarban. semmi hirtelen mozdulat, semmi plusz gáz kanyar közben, ez meg kipördül. mentem vagy 20-al.

más: a hang az másnál is olyan gáz? elindulok, valami halk szaggatott zümmögés, aztan csak susogás, aztan megint zümmög... általában lehalkítom, hogy még éppen halljak valamit.

arty
meg nagyobb a kecsáp is ? 😉

Forza.

M@TriX
jaja, persze a max beállításokhoz az effektek is hozzátartoznak, de mindenképpen a procicserét javaslom inkább, a 9700-es kari még vígan elmegy, ha nem vagy maximalista...

a verseny végéken én is szoktam hibázni, de a következõkre vezetem vissza: ha jól tapasztaltam, akkor AI az utolsó kör(ök)ben agresszívabb szeretne nyerni és ezért nagyobb a nyomás és a hibalehetõség. Meg izgulok hogy mindjárt nyerek.. aztán nem 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Ch_Slater
vááá. a harmadik pályánál tartok, de 1xûen nem tudom megnyerni a versenyt. az utolsó körig vezetek és ott mindig elszállok valahol. és nem is megyek gyorsan. kicsit bemozdítom a kormányt és már ki is pördült.
nem mondom hogy nem anyáztam bele a nagyvilágba párszor.
de azért tetszik 😊)

Ch_Slater
gondolom ha van egy Ati R9700-esem, meg egy 1.2GHz-es AMD-m, akkor a kettõ közül a procit kéne kicserélnem a maximum beállítások felé szeretnék konvergálni...

Carlos
patchben elérhetõ lesz, szerintem.

Þór vígi þessi rúnar

Ch_Slater
most vettem meg a játékot. a demo nagyon bejött 😊 remélem a teljes is tetszeni fog...

vajon, ha kiadják a hollandok(?), akkor a multi elérhetõ lesz az itthon megvett verzióhoz is, vagy az egy teljesen más edition lesz?

Carlos
Powered by Fanta!

Þór vígi þessi rúnar

arty
remélem szül.napom elõtt sokminden kiderül 😉

wow, kellemes lett a honlap 😊

Forza.

malter
rakasd be linknek a banner alá
Alexease
Akinek nem ez lenne a favorites-ben😊) CRC Site
M@TriX
ha jóltom az SLhez lesz, talán akkor ehhez is...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

arty
lesz peccs live nélkül is ? azaz sima, hagyományos modon ?

Forza.

basta002
Hmm... Elég szépen törik. Csak azt ne éljem meg, hogy egy ilyet élõben látok... :S

..::S::L::M::..

M@TriX
nekem is van tûzfal, de rákérdezett így engedélyeztem...
nem kell(ett nekem) proxy, csak next, akkor látta nálad, hogy CRC fennt van és 1.0 és mellette egy pipa? ha igen akkor next next stb és tölt. H anincs pipa akkor legyél pipa! 😉

streeter
Nekem valamiért nem lép fel a Live, pedig kinyomtam a ZoneAlarmot, mert általába az szokta megakasztani az ilyen progikat. Nem kell valami proxy cím vagy hasonló???

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

M@TriX
juhejj, már az effektek is elérhetõek? vagy arra még egy picit várni kell?
az irányíthatóságra kíváncsi leszek 😉

Az Invictus LIVE!-on keresztul letoltheto a frissites a CRC-hez!!!

Invictus LIVE!
M@TriX
már van több mint 6 éve <#vigyor1>

ALIENwoods
na, az ilyennek sem adnék jogsit<#crazya><#nezze>

M@TriX
na, egy Ai-t szépen rákentem a hídra 😊

tipp: ha többször akartok megnézni egy ütközést, akkor közvetlen az ütközés után nyomjatok egy Repairt, így ha visszatekeritek újra ép lesz a verda...

Gregorius
Úgy is mondhatnám, hogy az olyan analfabéták is tudnak vele szórakozni, mint én, akiknek gyakorlatilag az NFSU szintjén van a tuningolási határhajlandóságuk, mert hogy annyit sem konyítanak hozzá, mint juhászkutya a furulyához, de annál azért sokkal kezelhetõbbre van csinálva.
Forgalom persze nuku, ahogy Alex is célzott rá, tehát azt ne várd, hogy a szomszédbácsi bent lébecol a célegyenesben! 😄

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

Alexease
- Van "szabadedzes" akkor arra mesz a palyan amerre jol esik😊 Persze, ezek versenypalyak, vagyis nem hegyen-volgyen keresztul😊)
- Nincs olyan szintu tuning. Egy szimulator setup/garage es az SLR szerelgetos resze kozott van. Menubol, kategoriankent valasztod ki a tuning elemeket amit fel lehet rakni. De nem alkatreszenkent, nincs szerelgetes.
Evogordon
A képek alapján úgy látom hogy ebben a játékban is lehet szabadon menni a kocsival amit építesz, ez igaz???? Meg úgy lehet tuningolni a kocsit mint a street legalrr-ben????

M@TriX
hmmm, brutál fincsi! 😉

streeter
Mi ez a nagy pangás emberek????

Feldobom kicsit a hangulatot 😊

M@TriX
szép lesz...

Gregorius
Királyfenék! Hát ez LOL <#vigyor>

Gnihtyreve daer nac elpoep emos. Dluoc ydaerla R143u4r, NospmisRemoh dna. Gregorius\' Corner (http://www.gregoriuscorner.com)

streeter
Letölthetõ a Gallardo Beta V1.0 a DEMO-hoz.

streeter
A következõ várható autó részemrõl.
Koenigsegg CC8s

Így elsõ látásra fura lehet, de jó lesz hidjétek el.

Gregorius
Van benne LAN? Ez nekem is új! 8O

M@TriX
hát ez nem egészen igaz, LAN azaz multi van benne és a külföldi lapnak adott infókban már szerepel az online lehetõség. Lehet elértelmezése a lapnak és nem igaz, de meglátjuk...

Gregorius
Igen, úgy lehetne megfogalmazni, hogy az a legnagyobb baja, hogy nincs benne multi. 😊

ALIENwoods
Zetorg
bestGP
hello. kijött már a crc? ha igen egy "híres" linket nyyomjatok már ki

hüje vagy hamán szép nem!4

basta002
Jaja! Nem rossz! 😉

hali! nem es igen😊szivesen..

fm
hali! multi van benne? és jó? 😊 köszi a válaszokat..

M@TriX
na hogy fokozzam még ahangulatot találtam egy nagyon jó Ferrari modellt:
link: letöltés
kép:

basta002
Ezért jó, hogy létezik a Skype is... hehe

streeter
Na én is képelek.

Amse
de már megy, de nem volt jó.

Beniboy
mér neked se jó az msn?
Beniboy
oh alakul! (be sz*rt az msn-em<#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3><#gonosz3>