• b-type
    De a könyv ált. egy ember terméke, nem kell többek megélhetéséért is felelőséget vállalni.
    viszont fénymásold le, fűzd össze, adj neki valami kezelhető formát, és már meg is érdemelted. :) ezt teljesen komolyan mondom.
    Ha tényleg csak a belső tartalom érdekel, de annyira, hogy lefénymásolsz (az eredetit nem rongálva) xszáz oldalt, időt-energiát nem bánva formába öntöd, akkor ez korrekt.
    Sajna a pcjátékwarez ennél jóval egyszerűbb, és ha több odafigyelést igényel mint kb. 10 okézás, akkor már kuka...őket nem tudod eléggé kiszolgálni.
    és ha a létrehozó oldalon állnál valszeg jól berágnál a legtöbb esetben telhetetlen, követelőző, megmagyarázó, majd a játékodon 10perc múlva túllépő valami érdekesebbért, hozzáálláson.
    Pártolom a warez-t vhol én is, de nem ezen tömegek miatt, hanem mert sztem sokkal rosszabb lenne a helyzet, ha nem lenne a 'másik' lehetőség.
    sajnos igéretből rengeteg van, a pénzemből meg igen kevés. :(
    Ez a játék, a Cross Racing Championship, megéri az árát, nekem tök régóta megvan, és nagyon jókat autóztam vele (AI...Nem felejtek! )