Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ALIENwoods

ALIENwoods

ALIENwoods
szal' ne offoljunk 😊,
ha valaki szeretne valami autót annak csak a belinkelt nevét adja meg; de ne többtexturát használó játéból legyen pl.: GTA:WC
Készülget az EVO VI, majd valami kamu nevet kitalálok neki, képek meg hamarosan, február 28. után minden 'más' lesz 😛

Amse
Nincs.Amíg nem lesz benne multy addig biztos, hogy kimarad az életembõl.

Raho
Megvan már a game neked???

VW Jetta II 1,8T

streeter
A Racer Xtremes cuccokat ide írjátok topic

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Amse
<#wink><#eljen>

Alexease
<#eljen><#vigyor3>
Sot, linkelek meg oldalakat, talan segit😊)
Racer HomePage
Racer SubPage
Racer-Xtreme (Cars, Tracks, Utils ect.)
Amse
Ha jól tudom még a fullhoz nem jött ki a patch, csak a demóhoz.

Amse
Nem azon akadt ki, hanem ezen:
"Én a játkot nem találtam se DC-n se warezon. Na mind1. Aki tud róla valamit az privizzen rám."

Leírta, hogy:
"Hasonlo stilusu fejlesztes mint az LFS vagy a netKar, csak ez "lassabban" halad es ingyenes maradt."
És még be is linkelte a #2521-ben a full verziót.

STLRR
Sziasztok!Bocsanat a hulye kerdesert de lentebb olvastam hogy a jatekhoz kijott egy patch!Nekem nemreg jott meg a jatek es szeretnem feltenni a patcht de az invictus live nem talal frissitest!Segitsegeteket elore is koszonom!

streeter
Látom kiakadtál a Mustangon, de egyelõre nincs kilátás rá <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Alexease
<#wow1><#lama><#banplz><#vigyor3><#zavart2><#zavart1><#idiota>
#2519, #2521
streeter
Én a játkot nem találtam se DC-n se warezon. Na mind1. Aki tud róla valamit az privizzen rám.

A lényeg: Azok a kocsik amik ehez a játékhoz vannak igen faszák. mint ez is:

A modell elég jó ki van dolgozva, importálással sincs gond, de egy mégis van.
nem egy texturából áll a kocsi és itt a Mustangnál is csak a kaszni 2 texturából a belsõ pedig 3-4 texturából áll. Ezt valahogy egybe kellene hangolni és akkor tuti lenne, mert vannak jó kocsik.

Alexease
Alexease
Akkor tessek, lehet tesztelni.😊) Most mar teljesen jo, van AI (bar erdekes), online, host, sok auto es palya.
Racer 0.52r79 Beta FULL
Ferrari Dino 246GT (1969)
M@TriX
jah régebben néztem akkor még csak 1 autó volt és egy pálya 😊

úgyhogy talán ideje, hogy megint rápillantsak... 😉

szépek a verdák...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Alexease
Azert erdemes egyszer a Racer-t is kiprobalni, aki meg nem tette meg. Hasonlo stilusu fejlesztes mint az LFS vagy a netKar, csak ez "lassabban" halad es ingyenes maradt. De nagyon komoly hattere van, foleg a tucat auto-fizika konyv, amibol dolgozik😉) Az hogy milyenre sikeredett, az mar teljesen szubjektiv...😉 Annyival tobb mint a masik ketto, hogy ehez teljesen ingyenes es egyszeru az auto- es a palyaszerkeszo resz is. Nem hiaba van hozza majd' 200 auto es ~60 palya.
Alexease
Alexease
Tessek, 2 Racer kep, hogy en is "szetbarmoljam" a topic-ot😉))
M@TriX
amúgy ez a link elég jó, (http://www.racer-xtreme.com/car_index.php) de persze csak akkor ha a jelnelegi DevKIT-el olyan egyszerqen megoldhao a beimportalas mint a HP2bol...

mert arra emlekszem, amikor keszitettema riportot akkor Tamas elmondta, hogy egyszeruen pl a Racerbol siman lehet majd atpakolni verdat, de uj DevKIT tudtommal meg nincs kinnt. 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
1. nem értem miért, szerintem a játékot ez élteti hoszabb ideig, ha szuper verdák lesznek hozzá... sztem...
ezt nevezik fanLkubnak

és nem olyan egyszerü még kocsit rakni a jatekba ugyanis ha nem tudnad meg nem adtatok ki az uj DevKIT-et... 😉

de mégha kinnt lenne az uj devkit, akkoris szívesen megmutatnam itt, hogy milyen verdát milyen minoségbe sikerült beimportalnom.

ebbe sztem semmi kivetni valo nincs ezert abszulte nem ertem mi a baj.

belinkelni meg csak kisebb kepeket szurtam be ami kisebb mint 800x600 és a modellek a lenyeg nem hogy milyen jatekbol van.

2. Az EVO brutalis szerintem, kiraly lesz...

3. A PC.Games-ben jól lehúzták a jatekot, kar hogy nem az 1.1es patchel tesztelhettek kivancsi lettem volna ugy mit mondanak, mert amik miatt lehuztak azokat mi is tudjuk, de azok mar ki vannak javitva...

arty
carlos: ha senki nem szolna a topikban 1 szot sem, elsüllyedne lassan a játék... az érdektelenségnél még az offtopik is jobb, ráadásul a játék moddolása erõsen ontopik - szvsz.

Forza.

ALIENwoods
EVO március fele várható hogy befejezem

Carlos
Nem is fogok, csak kicsit felb***ta a csímet!

Þór vígi þessi rúnar

streeter
De itt eddig nem panaszkodott és nem anyázott senki. Ha meg neked mind1 akkor ne figyelj oda rá.

Carlos
Mondom nekem mind1. Annyira nem érdekel, csak az a fura, hogy tök idegen játékokból vannak itt képek.
Ha bemennék a WoW topicba, hogy én egy Riddick skinnel akarok lenni, linkelek is befelé rendesen képet, akkor kik***aanyáznának onnan.
Hácsakennyi.

Þór vígi þessi rúnar

basta002
Alakul a dolog, kezdõdnek a jó részek... =D=D=D=D

..::S::L::M::..

streeter
És aki nem tudja magának megcsinálni az mit tegyen???
Mert az egy dolog hogy te vagy én vagy basta vagy Alienwodds megcsinálja magának, de vannak olyanok akik nem tudják megcsinálni.

Carlos
De miért kell mindet belinkelni?
Akinek tetszik valamelyik, megcsinálja. Ennyi.
Amúgy annyira nem érdekel. Tõlem asztán tankot is rakhattok bele.
Amúgy tervbe van véve, hogy Fantával csinálok egy Vissza a jövõbe modot!
Faja ötleteim vannak.

Þór vígi þessi rúnar

streeter
Nem tudom miért off a dolog. Elvégre a játékhoz keresünk kocsikat.

Carlos
Megkérdezném nagy szerényen, hogy miér' offoljátok széjjel a topicot?
Ha autók kellenek, akkor zúzás ide.
Ezeket mind be lehet nyálazni a játékba!
Köszönöm!

Þór vígi þessi rúnar

streeter
Ha találsz M6-os BMW-t akkor nyomsd be ide, mert az nekem nagyon tetszene.

Carlos
Mekkora lúzer banda!
Feltörni...
Kis p*cs újreg. Az elsõ 6 beszólásod is warezvolt?
Gyökérkönyvtár...

Þór vígi þessi rúnar

K.András
"Kaptam egy ilyen CD-t, eredeti dobozban. De installáláskor valami disk-key-t keres, amit sehol nem találok a dobozon. Hol keressem?
"

LOL

http://druglord.buzz.hu/ ;)

ALIENwoods
valaki próbálja feltörni a CRC-t? 😛P

basta002
Tényleg nem, mivel nincs! 😛

Üdv! Nagyon szeretnék már játszani.
Tényleg senki nem tud megszánni egy disk-key-vel?
Köszi
streeter
Na letölthetõ a TransAM-nek egy nagyon nagyon BETA változata.
AZ ajtó még mindig nem jó, de sok embernek így is tetszett.
Végleges nem tudom mikor lesz még.

Klikk a képre!

basta002
1. Bocs a nagy méretért, kisebb nincs! 😊
2. Én ezt az autót csinálom!

ALIENwoods
AC Cobra-t meg a Lincoln Towncar-t bevállalom, ha lesz szabad idõm

M@TriX
-ban

M@TriX
Nehogy unatkozzatok majd, ellátogattam egy másik honlapra is: www.nfsg.net

Onnan is van pár 5letem 😊

BMW Alpina B10 V8 S

1997 Lincoln Town Car Limousine

1997 Lincoln Town Car

Skyline R34 GT-R(elég jó, csak a lámpa textúra cseppet gáz, de a modell sztem elég király)

AC Cobra (1966)

Kaptam egy ilyen CD-t, eredeti dobozban. De installáláskor valami disk-key-t keres, amit sehol nem találok a dobozon. Hol keressem?
Valaki megszánhatna egy ilyennel!
Köszi!
[email protected]
streeter
Gallardo stipi stopi az enyém!!
ELÕSZÖR MÁSODSZOR ÉS HARMADSZOR IS
De csak azután ha kész a TransAM belseje.

M@TriX
na a lentieken kívül még pár igényes alkotás:

Mercedes Benz CL 55 AMG Coupe (id: 4296)

Mercedes Benz SL600 (id: 4267)

Audi TT Roadster 1.8T Quattro (id: 4187)

M@TriX
Elkelt! Az Öné uram. 😉
várjuk a terméket.

nem kell tolongani, mindnekinek jut 😉

a lenti linkajánlót kibõvítem ezzel:
Bugatti EB 16/4 Veyron persze a link valszeg nem fog mûködni, de a kocsi idje "3686"

tudom ajánlani még a következõket, elég ígéretes modellek (lentebb kinnt vannak a linkjeik):

Lamborghini Gallardo

Corvette StingRay

ALIENwoods
Mitsubishi Evo VI, lefoglalva!

Carlos
Akkor már ketten vagyunk... 😊

Þór vígi þessi rúnar

basta002
Nekem sajnos ismét le kellett formázni a gépet, úgyhogy kezdhetek mindent elõrõl. De a jóhír, hogy mostmár végre tökéletes!! =)=)=)