6776
-
(jah, mások irták ezt MOMO-ra, nekem logi FFGP kormányom van) -
khm ... isten? :) vagy jobb :)
Amugy, miután bhmotorsports véleményeket olvastam feltettem a demot ( a 3. letöltés vére jo lett :((( )
Ami kellemetlenebb, hogy az FFB-vel tényleg vannak gondok! Elsőre OFF-ban volt nekem, átraktam ON-ba, de semmi hatása nem volt. Kilépés a játékbol, ujra elindit, lett "ffb". Illetve ráz a kormány, ahogy megyek a pályán, de egy fia effekt nincs!!! ÉS erről panaszkodnak mások is, végig a bhmotorsport oldalán :(
Sajnos ez már elég blama igy, a véglegesben ilyennel nem találkoztam, ám emiatt sztem nagyon sokan végképp leirták a játékot... ez már a harmadik demo és még mindig nem "tökéletes", ilyen szarvashibát nem szabadott volna benne felejteni :( A célközönségnél ez egy öngyilkossággal felért :( -
Szerény tevékenykedésem eredménye:
Nagy méret
vélemény?
-
hm ... jollátom, hogy ez a demo megy xp64 alatt is ?? :) legalabbis látok egy protect.x64 filét :) -
Na még egy post, és nem fárasztalak benneteket:
közben rádöbbentem, hogy nem biztos hogy itt kéne erről vitázni, hiszen a Magyar programozók kvázi 100%-a nem fog meggazdagodni abból amit csinál, sőt...
Tisztában vagyok vele, hogy olyan pozícióból, ahol nem a megélhetésért kell küszködni nem illik papolni, szóval visszafogom a magyar programokkal szemben a nagy pofám :)
Ettől még a véleményem marad... -
Hehe 
sírnak az emberkék mert nem tudják elindítani, azzal meg nem számolnak hogy letölteni max 1 hét, míg kifejleszteni több év -
Na látod ezzel teljesen egyetértek! Kivéve, hogy bennem elég erősen él a morális gát a "tisztességtelen módszerek"-el tisztességtelen módszerek ellen.
Persze minden azon múlik, hogy ki milyen mértékűnek érzi az adott szituáció rá gyakorolt hatásást (hú de tudományos lett :D ) Úgyértem ha gyermekemet elütné egy alkoholosta, énis félretenném minden elvemet és gondolkodás nélkül kicsontoznám egy kicsorbult rozsdás bicskával, de mi most itt játékokról beszélünk, nem az élet érteméről ;) (ha szabad így sarkítanom...) -
dire: max ebben nem kötsz ... ;)
amugy leszedtem a demot, és nekem is installer gondot emleget. ha viszont a /NCRC kapcsoloval inditom, akkor a malebody13.dds nel leall, h korrupt :( -
De sajnos nincxs mas megoldas.
En is warezelek, de azert mar nagyon durva volt az elmult 2-3 evben, hogy alig hogy megjelent a hir, hogy "aranyba ment" egy jatek, mar masnap le lehetett tolteni barhonnan. Amire elkezdtek reklamozni a site-ok, a boltok a megjelenest, mar mindenki vegig jatszotta, tobb ezer hozzaszolast ertek meg a forumok stb. Azert vannak "toleralhato gazdasai warezolasok", de amikor mar olyanok is termeszetesnek vettek, hogy "aranyba ment, hol van mar a letoltes?!", akiknek 100% "bejon" a jatek, honapokig hasznaljak, es meg megis tehetik hogy megvegyek, az mar egy kicsit durva...
Legyen warez, mert "kell". De akkor "warez" legyen: hack, tores, munka, logika, trukk, programozas stb., vagyis legyen benne "warez", ne csak egy "atmasolas". Es igy legyen alternativa: ha nagyon-nagyon kell, akkor gyujtok es megveszem, ha nem nagyon kell, csoro vagyok (?!), vagy elvi kerdeskent kezelem a dolgot, akkor varjam meg amig elkeszul a warez verzio, es esetleg "dolgozzak meg vele" amig elinditom.
Sosem lesz feltorhetetlen program, ez logikus is, es nem is ez a cel! A cel az, hogy legalabb azok vegyek meg, akik igazan hasznalnak, fontosnak tartjak vagy megtehetik. -
Arty! én nem kötök kompromisszumot, viszont kösz a lehetőséget, hogy kipróbálhattam CRC-t
-
Na mégegyszer leírom: nem pénzről papolok, hanem elvekről! Egyáltalán nem arról van szó, hogy a SF3-al baj van, sőt írtam is, hogy látványosan működőképes. Viszont warez ellen warezolni... 
-
Erről jut eszembe, hogy nem tértünk vissza az egy CD-vel történő LAN-party-hoz. Játék közben kell a CD, vagy elég az indításhoz? -
Nálam ez a nyerő.
-
Engem csak egy dolog bosszant a vedelmekben, hogy pakolgatni kell a CD/DVD-t ki-be:)) A megvasarolt, bolti jatekaimat is, amit persze lehet, NoCD-vel futtatom:)) Tudom hogy ki lehet birni azt a par masodpercet, de azert megis bosszant:))) -
Olvasgattam kinti forumokat, es a legtobb gond a jatekkal az lesz, hogy teljesen mas koncepcio mint az atlag (ami nekem es amugy nagyon pozitiv!). Pontosabban az, hogy nem egyszimulator jatekstilus, de nem is egy arkad csoda, es emelett rengeteg az allitasi lehetoseg es nagyon jo a fizika. Egyszeruen keptelenek tesztelni es vegignezni az allitasi lehetosegeket, azonnal sirnak. Pedig teljesen mas a vezetesi-, jatekelmeny ha nincs rendesen beallitva minden! Nem irok konkret peldakat, de elszomorito, hogy sokszor olyanokat irnak vegzetes hibanak, amihez csak egyszeruen odebb kellene tolnia egy-ket potmetert az opcioban... -
ha mindenki az átlagfogyasztó igényét elégítené ki, nem lenne CRC.
lenne nfsu1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-20-100-299-3745-64654621654987632135. azokra mondjuk nem kell SF3, mert elkel ugyis elég ... hiszen majd mindenki célcsoport.
szutyok megoldás az sf3, engem is idegesit eléggé, de a jó játékért én megkötöttem a kompromisszumot. tedd oda a 11ezer forintos nfsu2 mellé, a 9999ft-os nemlétező GTR mellé a játékot, ami jelenleg 4999 és gondolj bele, reális e amit a játékért elkérnek ?
(titkon abban azért reménykedem, hogy pár év mulva kapunk egy nocd exe-t, hogy a jövőbeni kompatibilitási problémák elkerülhetőek legyenek, ill. akinek addigra tönkremegy a lemeze, ne bosszankodjon már ... :) ) -
Mik vannak... :) -
NEkem sincs semmi problémám az SF3-mal, bár nekem csak CRC demó, és...

SANTA RIDE 

...van fent, ami SF3-as. Azokhoz pedig egyelőre nem kell CD. De az tény, hogy sokaknak korrupt fájlt jelez a demo installer. És fura módon akiknek megy a teljes játék, mert már azt nyomják ezerrel, azoknál nem jelent gondot a demo telepítése sem. -
Tiszta elvezet:)
Mindg ugyanaz a tema: bejon egy uj ember vagy egy lama, nem muxik neki a demo/jatek es/vagy keresi warezben, aztan jon hogy az Invictus szart gyart, utana felmerul az SF3, es igy tovabb... -

-
Én a Nasa-ra szavaznék. Inkább egy műhold ne keringjen, amíg tesztelsz, minthogy a hűtővíz.
-
Basszus, milyen vita lett?!?!:)
Es mibol?! Egy gyerek be tett egy kepet, hogy nem megy a demo install:) Raadasul ahogy elnezem a gepet - ahogy irtam is ott - nagy a valoszinusege, hogy inkabba gepevel vagy a rendszerevel van a gond, nem az installerrel...
Az SF3 problemat meg mindig nem ertem?! Meg jatek site-on egy bemutatoban is hibanak tuntetik fel!?!?!? Bar ez csak az en tapasztalatom, de nekem semmi gondom vele! Tobb bolti jatekom van SF3-al, es a mai napig tokeletesen uzemel a jatek es a gep is. Van CD/DVD iro software-em (Nero), warezelek es emulalok (Daemon), es NP.
Szerintem inkabb az a problemaja vele a tobbsegnek, hogy nem lehet (kenyelmesen) warezben hasznalni a programot:) -
Alex, neked tiszta öröm manapság visszatérni ebbe a topicba.
-
Egyetértek!
Az én igényeimet sem fogják még a fejlesztők kielégíteni egy jó 10 évig, de szerintem még később sem.
Ha meg lesz olyan progi, amilyet szeretnék, mehetek majd paksra vagy a nasa-hoz a kis szoftveremmel, hogy kipróbánám, szabad-e? -
Sajnos nem mindent!
Nagyon jó csapat, és tényleg többet dolgoznak, mint azt egyesek hiszik!
Csakhát a teszt... -
Fogyasztói társadalomban a fogyasztó az Isten, ebben egyetértek, de ha nem tudják kielégíteni az igényeidet, akkor a fogyasztónak kell továbblépnie. Ahogy te is tetted. Ha mindenki eltűnne a francba, aki nem tudja kielégíteni az én igényeimet, akkor azok sem maradnának, akik másét ki tudják. Szabad országban, szabad piacon a szabad ember azt tesz, és vesz, amit szabad. 
ÉS ahogy b type is írta, fel lehet háborodni az SF3 hallatán, és igazából ennek inkább a fejlesztőknek is fél szemmel nevetni kéne, nem sírni, hiszen felháborodni az SF3-on csak akkor lehet, ha tetszik, ami mögötte van. Nekem például még soha nem jutott eszembe felháborodni azon, hogy valami miatt nem tudok játszani a MarioKartz-cal.
-
Szia!
Amig a magyarok inkább warezelik a játékokat, mint olcsóért megveszik, addig ne szólogass be!
A saját termékedet Te is védenéd, ahogy tudod, nem?
Vagy akkor miért nem nyitsz ki a betörőknek, hogy vigyenek amit látnak, há' ingyér' van... -

-
Nos.
Azért, mert nincsen teszterük! -
Nyúúúúúúbííííííííí.....
-
oké. :)
De a játékot kihagyva te jársz rosszul ezt is el kell fogadni. :) -
sf3 az melyik játék? -
Fejlesztő oldalon (is) állok, és nem értek egyet veled :) Ez nem azt jelenti, hogy nem neked van igazad, csak én másképp látom a dolgokat... fogyasztói társadalomban a fogysztó az isten és pont. Ha nem tudod kielégíteni az igényét, lépj tovább.
Mondok egy sánta példát: metróban múlt héten volt akciós dvd rekorder jó áron, de első nap 11:00-ra elfogyott :( lehet, hogy kicsinyesnek, hülyének, nevetségesnek stb. tartasz, de annyira berágtam, hogy nem vártam a köv. szállítmányra, hanem vettem egy divx játékost... rendeltek volna annyit, hogy mindenkinek jusson! Elégítsék ki az igényeimet, nyalják ki a pénzemér a valagamat!
Amúgy ezúton üzenem Invictusos srácoknak, hogy gigakirály a CRC, én beszavaznám a 10 legjobb SZIMULÁTOR közé, de az SF3 miatt nem fogom megvenni (elvből), és mert nem fut a hardveremen kielégítő sebességgel. Ez utóbbi orvosolható :) -
Én csak annyit tennék hozzá a vitához, hogy egy demó azért van, hogy megnézd, megy-e. Ha nem, valószínűleg a játék sem fog. Ha nem tudsz érte tenni, vagy nem akarsz, hogy menjen. (Mondjuk SF3-ról lévén szó megválok a CloneCD-től, kikapcsolom a CD-emulátoraimat, meg hasonló dolgokat.) Ez van, ezt kell szeretni. Gondolom a fejlesztőknek teljesen ismeretlen dolog volt ez az SF3, és gondolom elgondolkodni sem tudtak a dolgon. Mellesleg, gondolom, mint minden fejlesztőcsapatnál, itt is náluk dőlt el, hogy milyen védelem kerüljön a programba, nem a kiadónál. Ők csak annyit választottak, hogy kiadják-e a játékukat, vagy nem. Szerintem inkább ezen gondolkodtak. -
semmi extra, csak egy kis video a szöcskéről:
32mb crc kisvideó, 2.rész -
ebben én is teljesen egyet értek. amúgy nem biztos, hogy a demo hibája, hogy nem lehet feltenni. azért mert az slrr kicsit rossul sikerült, és anno tele volt bugokkal, valahogy mindenki megbélyegezte az inv-et, és ráfogják a demora, hogy bugos. szerintem mindenki nézzen széjjel a gépén egy kicsit, hogy mi a gáz...
én nem akarok senkivel kötöszködni, csak én ismerem a fiúkat, sokat dolgoznak rajta, általában a hétvégéjük is odavan. megemlítenék egy kedves kis példát. Sala-val most egy toolon dolgozunk, ő ma 6:49 AM -kor feküdt le... illetve akkor küldte az e-mailt. ez úgy legyen egy kis jelzés mindenkinek: az Invictus tényleg mindent belead!! -
De a könyv ált. egy ember terméke, nem kell többek megélhetéséért is felelőséget vállalni.
viszont fénymásold le, fűzd össze, adj neki valami kezelhető formát, és már meg is érdemelted. :) ezt teljesen komolyan mondom.
Ha tényleg csak a belső tartalom érdekel, de annyira, hogy lefénymásolsz (az eredetit nem rongálva) xszáz oldalt, időt-energiát nem bánva formába öntöd, akkor ez korrekt.
Sajna a pcjátékwarez ennél jóval egyszerűbb, és ha több odafigyelést igényel mint kb. 10 okézás, akkor már kuka...őket nem tudod eléggé kiszolgálni.
és ha a létrehozó oldalon állnál valszeg jól berágnál a legtöbb esetben telhetetlen, követelőző, megmagyarázó, majd a játékodon 10perc múlva túllépő valami érdekesebbért, hozzáálláson.
Pártolom a warez-t vhol én is, de nem ezen tömegek miatt, hanem mert sztem sokkal rosszabb lenne a helyzet, ha nem lenne a 'másik' lehetőség.
sajnos igéretből rengeteg van, a pénzemből meg igen kevés. :(
Ez a játék, a Cross Racing Championship, megéri az árát, nekem tök régóta megvan, és nagyon jókat autóztam vele (AI...Nem felejtek!
)
-
A mondandóm lényege nem a pénzről szólt, ez csak egy utópisztikus utózönge DanielT válaszára reagálva :)
Amúgy ha már felhoztál egy példát had éljek én is egyel: a könyveket sem teszik fénymásolhatatlanná (meg se próbálják) pedig az is szellemi termék... -
Akkor menj be a MediaMarkt-ba, fogj egy bazinagy Plazma TV-t, mond azt, hogy szar a kepe es nem tetszik, igy csak a felet akarod kifizetni, es ha meg nem adjak, akkor lopd el mert ugyis draga meg nincs is penzed ilyesmire... 

-
Ez így nagyon jól hangzik, de nem hangzik túl életszerűen...