-
Akkor, ha nekem szántad, bár én ezt éreztem, amikor elolvastam, akkor reagálnék is hozzá. Szóval előrebocsátom, hogy nem kívántam belegázolni a lelkivilágodba, bár amiket leírtál, azok visszafelé is ugyanúgy működnének, ha belegondolsz. Úgyhogy valóban túlreagáltad.
Ezen kívül nem vagyok ékszer, de nagyon jól esik, hogy annak nézel.
Csak szerénységem szab gátat abban, hogy bólogassak. 
Egyébként én nem ismertem a LiveForSpeed-es CRC-ről, miután nem forgolódom LFS körökben. Nemes egyszerűséggel az okból, hogy nem vagyok egy on-line pénzes ember, és nem voltam hajlandó feltörni a játékot csak ez okból. Bocsesz! És éppen ezért belőlem, ez a rendkívül brutális és minden szempontból elitélendő reakciót váltotta ki, hogy megmosolyogtam a tényt, és felnevettem. Egyébként el kell, hogy keserítselek, vannak az országban olyan emberek, akiknek az LFS-ről nem a LiveForSpeed jut az eszükbe, hanem valami egészen más.

És nem fogom őket elítélni.
Azt pedig végképp nem tudom, hogy miből gondolod, hogy a CRC az én kedvencem volna, mikor még nekem meg sincs, és azt sem tudom, hogy mi fán terem. Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy én itt leginkább kérdezni szoktam, amiért el is küldenek a bélbe, vagy le se ...nak.
Hát az, hogy valaki nem szereti a csalókat, ez tényleg felháborító számomra. Utálom a fair play-t.
Azon pedig, hogy a CRC a Cyclic Redundancy Check-re hajaz, azon már régen túl tettem magam. Éppen ez okból ezen az aspektusán sem tudnék felnevetni a dolgoknak.
Ha még mindig nem jössz rá, hogy min nevettem fel, kérdezz bátran loco, rubintos bogaram, elmondom! Csak felnőtt emberhez méltó módon tedd azt!
Egyébként részemről nincs harag, minden ellenkező jel ellenére én egy szar napnak tudom be a részedről a dolgot. Csak ha belém kötnek, mint a betonba, azt nem szeretem. Ilyenkor úgy felhúzom magam, hogy képes vagyok többsoros hozzászólásokat írni.