6776
-
baffa meg, de rühellem azokat az angliai pályákat. eccerüen csak tul akarok lenni rajtuk, de nagyon nem megy. emlexem mar az elején is azok cseszték fel az agyam és most a vége felé is. pláne, hogy egy csomoszor leteszi verseny közben a tálcára a játékot. mostis meglett volna az a 8 körös, biztos vezetéssel erre a 6. körben levágja a tálcára. mire visszamegyek, addigra a kocsi rég valamelyik árokban van. mire rájövök hogy merre is kéne mennem mindenki leelőzött... anglia suxx... -
és vajon a cedega-val mennek az sf3-as játékok linux alatt? próbálta már valaki? -
Én eddig sem voltam ideges. :) -
ez azért szerintem megnyugtató... thnx :) -
kitamas #3272 Garantalhatom nektek, hogy ha tényleg nem fog menni a win64-el a CRC 2005, akkor készítünk hozzá patch-et, ami orvosolja majd a problémát.
Ez nem lehet gond.
-
A regi jatekokat biztos nem csinaljak meg Win64 (tisztelet a kivetelnek). De az ujabbakat (1-3 eves) nagyobb eselyel - kiadotol, beveteltol, a jatek sikeretol fuggoen).
De az SF3-at, mint jelenleg a legeredmenyesebb es legsikeresebb vedelmi rendszert, biztos tovabb fejlesztik 64 bitre, es ha egy korabban megjelent jatekhoz lesz Win64 update, akkor tuti hogy az SF3 is belekerul majd. De ez szerintem, majd csak 1/2-1 ev utan lesz inkabb aktualis... -
más bajom is van, de annak nem itt fogok teret adni ;))
én nem bizom a kompatibilitásban, sajnos azzal sf fejlesztők nem nagyon foglalkoznak :( milesz, ha kijön mondjuk az uj verzio, de a játékokhoz is kell pecs? ki fogja megcsinálni 1-2-3 éves gémek pecselését? :( mivel decryptálva sincs az exe, a hobbisták szóba sem jöhetnek ... üzlet pedig nem lesz benne az egykori fejelsztöknek :(
csak azt nézd meg mennyi régi game lett "xp" kompatibilis az ügyeskezü embereknek hála ... NEM a kedves fejleszők csinálták meg 90% át ... :( -
Ravagor #3269 Talan azert, mert a "64bites XP pedig a jövő windóza". Tehat ok is tamogatni fogjak. Amugy bocsi, ha igazsagtalanul vadoltalak. Nem volt szandekos, csak nekem valahogy egyertelmu, hogy egy fejlodo termek (jelen esetben az SF3) idovel tamogatni fogja az uj oprendszereket, es ebbol vontam le azt a teves kovetkeztetest, hogy valami mas bajod lehet a SF-al. -
arrol nem is bezsélve, hogy egy 60/180 napos trialra mindenkinek van esélye :)
az sf3 készitöi szeme előtt is a profit lebeg, ergo minek adnák ki w64re az sf3 drv-t ? :( az plusz melo .......... :( -
Nemcsak hogy megjelent hivatalosan, ha nem is a boltban, de ingyenesen frissíthető a régi XP-je annak, aki a Microsoft honalpján megrendeli tőlük az operációsrendzsert, és elküldi nekik a termékazonosítóját.
A bökkenő csak az, hogy a postaköltséget te állod, ők pedig az államokból juttatják el neked. -
Az SF3 azert is jo/korrekt/profi/szemetlada(:D) vedelem, mert a ceg folyamatosan fejleszti, es a jatekokhoz adott patch-ekkel az is frisiti magat. Vagyis, valszegh lesz megoldas a 64 bites "problemara":)
De amugy megjelent mar egyaltalan boltban - hivatalosan:D - a clienseknek szant 64 bites Windows?! -
Lehet, hogy majd eljön az az idő, hogy a kompatibility módban be lehet állítani, hogy 32bites XP :D -
A játék megvan március óta, a 64bites XP pedig a jövő windóza. (ezvan...)
De elég rosszul festő jövő, hogy egyiküket mellőznöm kell ... sztem elég röhejes, hogy egy játékvédelem miatt nem használhatom a nekem tetsző WINDOWS operációs rendszert ... mert ugye nem arról va szó, hogy a játék nem futna w64 alatt .... :( És nem csak erről a játékról van szó ... az összes SF3 védelműről. Nyilván a védelemmel kapcsolatos panaszok egy része a lemásolhatatlanság miatti frusztráltságból is ered, ám kétségtelenül a legtöbb gondot okozza a legális felhasználóknak!
(remélem, azok után, hogy rosszat feltételeztél rólam, jön a bocsánatkérés is ;) ) -
ne kezdjétek megint!!! :))) -
-
Loco #3261 3251-3257. -
Az előzőt nem Loco-nak szántam, csak úgy címzés nélkül gondoltam, de ez lett belőle.
Egyébként vége a folytatásos teleregénynek. Emberekhez méltó módon megbeszéltük a dolgokat. Én ismerem Loco-t, nem rossz ember ő, csak ő nem ismert engem, de mostmár ezen is túlestünk. :)
Úgyhogy nem volt semmi további flame-elés, akik esetleg egy szaftosabb folytatást vártak, azoknak csalódniuk kell bennünk.
Tehát a mellékszálat elvarrtnak tekintjük, és a 3252-3257-ig terjedő szakaszt akár meg nem éltnem is tekinthetjük.
-
Jó, elég unfair voltam, kihagytam azt, hogy néha meg is válaszoljátok a kérdéseimet. 
Az is lehet, hogy reagálni valamire szoktunk és nem valamihez, de már mindegy.
Egyébként akkor úgy áll most per pillanat a dolog, hogy holnapután lesz a nagy nap minden szempontból? Persze ki is várhatnám, nincs már az olyan messze, csak per pillanat egész nap itthon fekszem betegen, és mindenféle házit írogatok, és így olyan lassan telik az idő.
-
XRV #3258 hmhm, jó lett volna tudni mi a válasz -
Loco #3257 megy a válasz msn -
Akkor, ha nekem szántad, bár én ezt éreztem, amikor elolvastam, akkor reagálnék is hozzá. Szóval előrebocsátom, hogy nem kívántam belegázolni a lelkivilágodba, bár amiket leírtál, azok visszafelé is ugyanúgy működnének, ha belegondolsz. Úgyhogy valóban túlreagáltad.
Ezen kívül nem vagyok ékszer, de nagyon jól esik, hogy annak nézel.
Csak szerénységem szab gátat abban, hogy bólogassak. 
Egyébként én nem ismertem a LiveForSpeed-es CRC-ről, miután nem forgolódom LFS körökben. Nemes egyszerűséggel az okból, hogy nem vagyok egy on-line pénzes ember, és nem voltam hajlandó feltörni a játékot csak ez okból. Bocsesz! És éppen ezért belőlem, ez a rendkívül brutális és minden szempontból elitélendő reakciót váltotta ki, hogy megmosolyogtam a tényt, és felnevettem. Egyébként el kell, hogy keserítselek, vannak az országban olyan emberek, akiknek az LFS-ről nem a LiveForSpeed jut az eszükbe, hanem valami egészen más.

És nem fogom őket elítélni.
Azt pedig végképp nem tudom, hogy miből gondolod, hogy a CRC az én kedvencem volna, mikor még nekem meg sincs, és azt sem tudom, hogy mi fán terem. Ha visszaolvasol, akkor láthatod, hogy én itt leginkább kérdezni szoktam, amiért el is küldenek a bélbe, vagy le se ...nak.
Hát az, hogy valaki nem szereti a csalókat, ez tényleg felháborító számomra. Utálom a fair play-t.
Azon pedig, hogy a CRC a Cyclic Redundancy Check-re hajaz, azon már régen túl tettem magam. Éppen ez okból ezen az aspektusán sem tudnék felnevetni a dolgoknak.
Ha még mindig nem jössz rá, hogy min nevettem fel, kérdezz bátran loco, rubintos bogaram, elmondom! Csak felnőtt emberhez méltó módon tedd azt!
Egyébként részemről nincs harag, minden ellenkező jel ellenére én egy szar napnak tudom be a részedről a dolgot. Csak ha belém kötnek, mint a betonba, azt nem szeretem. Ilyenkor úgy felhúzom magam, hogy képes vagyok többsoros hozzászólásokat írni. -
Loco #3255 Lehet, hogy túlreagáltam, de igen, a smileiból sikerült összehoznom, és ebből könnyen gondolhattam, hogynem ismered. És mivel a post nem válaszpost volt, a többit gregorius hozzászólására írtam. Ehh... -
Gratulalok! Ebbol a "smile"-libol (
) ezt mind sikerult valahogy osszehoznod:)

Mibol gondolod, hogy nem ismerem az LFS CRC-t?! Miert hiszed hogy valamit is biraltam, kritizaltam vagy kirohogtem?!?!?! Es ezt mind egy smile-ibol?!:)
Poen volt, azert is hagytam bent alatta a szoveget, talan van aki nem ismeri. Ennyi, se tobb se kevesebb. Szerintem egy kicsit tulreagaltad... NP! -
hát igen, Alex sok kommentárt fűzött...
nekem meg le se esett :) -
Loco #3252 Namost Alexease, komolyan nem hallottál még a Liveforspeedes CRC-ről? Ez vicc.
A másik vicc, hogy a sok ékszer körberöhögi azt, amiről ő éppen még nem hallott (közben lehet, hogy meglett emberek komoly szervezőmunkája áll a háttérben), és éppen az ő kedvencével névrokon. Most nem értem. Az a LOÁL, te gyöngyszem, hogy valaki tényleg nem szereti a first corner noobokat, és alapít egy fair play online autószimulátorklubot, vagy az a LOÁL, hogy másnak is eszébe jutott, a crc, mint hibaellenőrző eljárás nevének használata?
Emberek olyan egyszerűek vagytok, mint egy zsák kalapács, Alex, benned most tényleg csalódtam. -
Mekkoral LOÁL már! -
Clean Racers Club? :) -

-
Megnéztem az új trailert. Szép, nagyon, de még mindig nem vagyok megbarátkozva azzal, hogy a por úgy csúszik a kocsi után. -
azt írta, hogy 64 biten nem megy, szóval az eredeti sem müxik, mondjuk nekem nem kell 64 bit, így el vagyok vele :)
de az is igaz, amit régebben írtam, hogy a cd/dvd meghajtókkal néha logikátlanul nem megy, csak a winrestart segít. -
Ravagor #3246 "és továbbra is tartom az állitásom, hogy ez a szutyok védelem keményen a fejlődés utjában áll :("
Nem csak te nem akarasz penzt kiadni a jatekokert?
-
XP64 alatt minden megy! kivéve a retkes sf3 védelmü játékokat ... (napersze a minden nem igaz, de a legfontosabb dolgok mennek, eddig csak a kezdetleges driverek miatt van szivás...)
és továbbra is tartom az állitásom, hogy ez a szutyok védelem keményen a fejlődés utjában áll :( -
"Dolgozunk a 2005-ös demón. Amint kész, és le lett tesztelve, ti tudjátok meg legelőször."
Mivel majus 20-an lesz demo, igy meg tesztelik, nincs kesz, vagyis nincs mit megtudni:)))))) Ezt eddig is tudtuk, hogy lesz demo a honap vegen:) -
Loco #3243 mi tudtuk meg először -
tehát akkor május 20.-án lesz az új demo..
CRC a BHM-en
:) -
Nos, emléxem, hogy amikor nyáron 24 órás teszt volt, akkor a melegtől túlmelegedett a gép.
Ezek után a randomabbnál randomabb hibákkal elszállt a játék. Szóval nincs kizárva, hogy Nálad nem valami hasonló a probléma. -
lbzy #3240 Neked megy a LIVE??? -
LIVE-n folyamatosan frissitem. Ugynézki, hogy miután egyre jobban haladok elöre a bajnokságban ugy jönnek elő ezek a problémák (pályánként változik). Na mind egy játszom aztán folyamatosan küldöm az emaileket 
Ui. Ez az én KERESZTEM. -
Köszönöm, hogy válaszoltatok, azota csak egyszer csinálta de akkor küldök megint egy új emailt.
Köszi elöre is. -
kitamas #3237 Szia!
Amit küldtél hibát, azt már régen megjavítottuk és a frissítés felkerült a LIVE!-ba is.
Ha nálad ismételten jeletkezik a hiba, akkor légyszives újra küldd el az összes log és dmp file-ta amit az exe mellett találsz.