Cross Racing Championship

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ALIENwoods
alig van rajta valami textura,de megvalósítható

Raho
basta002
Itt már mindenki kavarodik... Én is lemaradtam már egy pár napja... Hogy mi folyik itt???

..::S::L::M::..

ALIENwoods
~1,500 kürüli amivel jelenleg dolgozok

exHumano
ok, még egyszer megpróbálom: hány poligon általában egy ilyen nfs-bõl hozott verda?

streeter
Légyszi linkeket is adjatok hozzájuk mert van vagy 5-6 fajta egy típusból és a végén nem az lesz amit kinéztetek.

Kössz!!

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

ALIENwoods
szóval, ne kavarodjunk össze-vissza:

a, változat:

Minden folyamatban lévõ kocsit befejezünk (legalább BETA szinten), s azután állunk neki újabbaknak

b, változat:

Kapunk 1 Toolt ami segítségével könyebben és gyorsabban tudunk egyszerre több autót csinálni. de ez titkoss 😊)

Egyenlõre az "A"-változat van érvénybe<#nezze>

Raho
Jöhet, a az A4-es is az király lenne😊

VW Jetta II 1,8T

Ombika
Ahh BMW YES YES!!

b-type
akkor én Ezt szeretném, ha még színt is lehet, akkor mondjuk a piros,
nagyon jó, és illene a játékba sztem.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

streeter
Nyugi majd lesznek jobbak 😊
Lehet majd kívánni is akár.
Tényleg ha már itt tatok akkor várunk javaslatokat kocsikra, hogy miket szeretnétek. Egyelõre innen lehet válogatni.

\"Hungarikum jövője a föld alá elásva, 15millió szempár néz bambán egymásra,mindenki gyáva ennek nincsen sehol párja, ha egy jót akarsz röhögni gyere Magyararszágra!\" AnonimMC

Zetorg
nekem nem tetszik 😞

exHumano
Ezek az extra modellek elég barátiak! hány poligonból jön ki kb. 1 db autó?

ALIENwoods
még mielõtt félre értés esne a Mercedesnek szándékosan kék egyes része, egyfajta tunning változat

M@TriX
hmm, szépen halad...

na nézegettem a ladát nagyon süti...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
Na és akkor mindez a játékba.

A feles üvegek ne zavarjanak senkit az el lesz tüntetve.
Még csak a kaszni van egybe. Újra le kell bontani mindent, mert amit eddig csináltam nem sikerült jól texturázni.

Köszönet az eddigi és a jövõbeli segítségekért ALIENwoods-nak <#worship><#worship><#worship><#worship> De a segítség szigorúan elméleti 😄

ALIENwoods
Kicsit belesegítek a Merci készítésébe (szigorúan csak elméleti szinten 😊)):

streeter
A Mercedes CL55 modellje már kész.

Jelenlegi állás.

Ablak is lesz normális.
Na így néz ki a kocsi ha nincs átírva a kerekek scriptje.

streeter
SLR-nél jók voltak a cfg és most is jók csak a CRC-nél nemjók. A szekesztés jegyzettömbel már rég mûködik is és jó is csak most nem a paraméterek vannak benne hanem ez az össze vissza jelek.

ALIENwoods
legyünk hivatalosak, küldhet-e az 1st HUN CRC Modders' Teamnek az Invitus, 1 toolt a modpack kiadása elõtt ami segít az újonnan készülõ autók szerkesztésbe,
remélem jól fogalmaztam 😛

ALIENwoods
jaja úgy hívják hogy WordPad 😄

Alexease
Jo volt a CFG es egyeb kodolt file-od?! Kaptad valakitol vagy valamelyik esetleg hasznalt editor bontotta ki?!

Ha megjelenik "kint" is a jatek, es kiadjak a DevKit-et, abban benne lesz a kis programocska amivel szerkeszteni lehet majd.
streeter
Jah és ha ennyire levédtek minden fil-et akkor elég nehéz lesz moddolni a játékot és elég amar unalmassá fog válni.

streeter
Éppen ezen vagyunk 😄 De ha nem buheráljuk a cfg-ket akkor elég érdekesn fognak kinézni a leendõ autók. Jah de vannak akiknek jók és nekem is volt már jó.

Alexease
Mivel tomoritve/kodolva van😊)) Es nem csak ez, hanem az osszes tobbi fontos file is😉 Ha nem lenne, mar reg szet buheraltak volna az emberek a jatekot😄
streeter
Sajnos nálam ebbe is ilyen hülye írásjelek vannak.

Zetorg
tessék
revoé

streeter
Kellene egy kis segítség!!!
Valaki legyen oly szíves egy még nem módosított vehicle1 chassis.cfg-t.
Fontos lenne, mert nálam ilyen zagyvaság van a cfg helyett és hogy be tudjam lõni a merci kerekeit kellene egy jó chassi.cfg

Akinek van az küldje el ide: [email protected] ra

Carlos
Nos, ezt majd megkérdezem Dénes-tõl, hogy elmondhatom-e, ill. elküldhetem-e a kis tool-t. Tehát nem csak rajtam múlik...

Þór vígi þessi rúnar

ALIENwoods
Millio felülírástól mentenél meg akkor minket<#eljen>

Carlos
Majd ha jók lesztek, megmondom, hogy kell autót duplikálni, és akkor nem lesz lecserélés, hanem majd megmarad a revo is, meg az új autó is bekerül a játékba.

Þór vígi þessi rúnar

streeter
V12-es motor a merdzsóba 😊

Beniboy
Nekem a textúrával lesznek gondok szerintem
basta002
Rx8 nem tudom mikor lesz, de az is a Revo GT helyére megy.

ALIENwoods
Elérhetõek a BETA változatok, KITT és a Lada. Mindekttõ a Revo GT helyére megy

ALIENwoods
hát akko még talán az ablakokat megcsinálom, a festés nem nagyon lesz mivel ~15x15-s rész a szín a texturában 😊

M@TriX
gondolom, azért mondom , hogy Ladát a népnek 😊 mégha béta is vagy ami. 😊

csinálnák hozzá festést meg ilyenek...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

streeter
merci még idõ mert jópár cucc átlátszó és azt meg kell csinálni.

M@TriX
király mind a 2., jah Alien, egy elõzetes Lada verziót ami eddig kész van akkor nem adod ki, csak mert én nem bírom kia ddig amíg a merci is kész lesz!!! 😊

Beniboy
Én most ezzel próbálkozok:
a moddel már majdnem kész
streeter
Ezt szeretném most megcsinálni.
Remélem sikerült is befejezni.

basta002
Ez csak természetes... 😉

Köszönjük szépen mindenkinek!
Köszi a sütit, a gyertyákat és a Ladát is 😊
Nagyon Tuti mindegyik 😊

INVICTUS
M@TriX
süti! szó szerint. 😊

basta002
Én is, én is...

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!

streeter
Ez útón kívánok én is Boldog Születésnapot.

b-type
jessz 😄
sirály.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ALIENwoods
az 1st HUN CRC Modders' Team 'ajándéka':

streeter
Szerintem is. Szerintem... <#nyes><#nyes><#nyes><#finom><#finom>