Háát, nem gondoltam volna hogy így leöl a CRC 2005
Vagy elszoktam már a jó grafikával bíró autószimektől, vagy nem tom, de ez a játék nagyon tetszik látványvilágban.
Ráadásul jó, hogy a fene enné
olyan jó, hogy ragaszt a kormányhoz.
Szenyó tud lenni az ai, de ezt elintézem kis köpködéssel, de amit nyújt a játék...nem is akarom hasonlítani, mert sántítana...
Az RBR mellett is leragadtam, és a GTP mellett is, CRC-ben ugyanaz, és mégis máshogy van az érzés.
Az RBR borzasztó jó, a GTP borzasztó...ehhh ez így nem fog menni
De valahogy egy polcon vannak, másért, de mégis.
A CRC néha annyira tetszik, hogy nem győzöm lassítani meg nézegetni, néha pedig haragszom rá, de egyszerűen játszat.
Az hogy a vezető (ez itt ált. én lennék) fel-le ugrál az ülésben, és tekergeti a kormányt...ahogy pl. forgatja, ..látom benne a hibát, de talán még ennyire nem törekedtek ennek a részletnek a tökéleteségére, majdnem megtévesztő.
a váltások, és ahogy egykézzel pörgeti a kormányt..áááááá..vmi nagyon király.
A cross pályákon a pálya szegélyező gumik olyan jól néznek ki, hogy vonza a szemem.
A viz nagyon szép, a pálya körítés is nagyon szép, részletes, nem sablonos (sőt sztem izgalmas), nekem teljes élményt nyújtott.
A vonalvezetések nagyon jók, és megint: nagyon-nagyon jók!
Van amelyik nehéz, sőt nagyon nehéz, mert szűk, és már-már 'off-road-osan' lassú, sztem éppen ezért nagyon bátor vonalvezetés, de/és nekem spec. nagyon bejön.
A járműkezelésről nekem az LFS ugrott be, súllya van a kasztninak, és érezni a rugóerőket is.
A havas pályák nagyon desznyók!!!