6776
  • b-type
    Kis vasárnap reggeli lelkendezés :

Háát, nem gondoltam volna hogy így leöl a CRC 2005
    Vagy elszoktam már a jó grafikával bíró autószimektől, vagy nem tom, de ez a játék nagyon tetszik látványvilágban.
    Ráadásul jó, hogy a fene enné
    olyan jó, hogy ragaszt a kormányhoz.
    Szenyó tud lenni az ai, de ezt elintézem kis köpködéssel, de amit nyújt a játék...nem is akarom hasonlítani, mert sántítana...
    Az RBR mellett is leragadtam, és a GTP mellett is, CRC-ben ugyanaz, és mégis máshogy van az érzés.
    Az RBR borzasztó jó, a GTP borzasztó...ehhh ez így nem fog menni
    De valahogy egy polcon vannak, másért, de mégis.
    A CRC néha annyira tetszik, hogy nem győzöm lassítani meg nézegetni, néha pedig haragszom rá, de egyszerűen játszat.
    Az hogy a vezető (ez itt ált. én lennék) fel-le ugrál az ülésben, és tekergeti a kormányt...ahogy pl. forgatja, ..látom benne a hibát, de talán még ennyire nem törekedtek ennek a részletnek a tökéleteségére, majdnem megtévesztő.
    a váltások, és ahogy egykézzel pörgeti a kormányt..áááááá..vmi nagyon király.
    A cross pályákon a pálya szegélyező gumik olyan jól néznek ki, hogy vonza a szemem.
    A viz nagyon szép, a pálya körítés is nagyon szép, részletes, nem sablonos (sőt sztem izgalmas), nekem teljes élményt nyújtott.
    A vonalvezetések nagyon jók, és megint: nagyon-nagyon jók!
    Van amelyik nehéz, sőt nagyon nehéz, mert szűk, és már-már 'off-road-osan' lassú, sztem éppen ezért nagyon bátor vonalvezetés, de/és nekem spec. nagyon bejön.
    A járműkezelésről nekem az LFS ugrott be, súllya van a kasztninak, és érezni a rugóerőket is.
    A havas pályák nagyon desznyók!!!

utóírat: minden nagyon desznyó!!
  • Alexease
  • b-type
    jobb mint ha a kormánynál aludna el
  • Alexease
    Elment aludni:)
  • b-type
    rápróbáltam, de most halott.
  • arty
    kihal, ha sokáig alt-tabozva hagyom .... :D meek alunni :(
  • arty
    84.0.213.60 - ez az IPm, port 12321
  • b-type
    Az aaszfaltos sorozattal direkt várok, hogy minnél jobban kiismerjem a játékot, mert az lesz ahol leginkább le akarok ragadni majd.
  • arty
    csak magamban :(

icq-d van? msn ? irj, ha probálnád ... 114166495 vagy arty77@hotméééél.kom
  • b-type
    Nekem nagyon tetszik, bár tetszett a demó is, és a játék is, de most elkapott rendesen :)))
    Van ahol küszködök, főleg ezzel a böszme kisteherrel a szűk hegyi erdős utakon, ahol van az a cölöpökkel kivert gázló, na ott izzadok rendesen. :))
    De cross, és havas pályán nagyon bírom.
    legszivesebben nekiállnék egy videónak, de majd ha megvan minden.
    kifejezetten nagy élményeim vannak vele.
    Holnap azért ott leszek HPCC-n, de a felkészülésemnek betett a CRC rendesen

• Alexease
    Kivel probalkoztok?!?! :)
  • Alexease
    Egesznap ezt nyomod?!!:))
    Azert eleg pozitiv, hogy egy masik szimesnek is ennyire tetszik:) Azert josz meg holnap a Porsche Kupara?! :D
  • arty
    én szessönöm sem látszik az ASE-ben, pedig az 12321es port a gépemre van irányitva .... nem értem :( más gémekben lazán csináltam már szervert és mást nem kellett állitani ...

mit csinálok/csinálunk rosszul?
  • b-type
    óriási jó ez a játék!
    Megkapható Chorus-ra az összkerék, szal rendben van a dolog. :))
    -statisztikám
  • M@TriX
    :)))
  • b-type
    Na most viszont nagyon berágtam: Finnish race class 3
    Nagyon remélem, hogy kapok a Chorus-hoz összkereket, mert amit itt művelt az ai, azt nagy poén lenne fwd-nek elsütni.
    Nekem fullos Quattro-m van, ezek meg mint vmi 12 éves NFSU rajongók felfutnak a sziklafalra...
  • bfg900
    Tobbfele router mogul volt tesztelve a jatek es minden esetben, mikor nem mukodott, router konfiguralasi problema volt ugyremlik.
  • Lacus83
    Meg lehet vhogy oldani, hogy router mögül is menjen
    Alig tudtam visszakötni. A file server is megált és ha öcsém itthon lett volna megölt volna ha nem tud éppen netezni.

A NAT-ot: VirtualServer-t, Trigger Port-ot; DMZ-t, beállítottam de nem látom magam az ASE-n. (biztos jól van beállítva mert az azureusba aktív vagyok)
    Szerintem a játék hostolásán kéne állítani, de hogy?
  • M@TriX
    sorry, hogy nem voltam teljes értékű gémer. :) csak az elsőben ott rükvercel lettem 2. :)
  • b-type
    La Baha 10-esnél kikattan a játék, többször próbáltam, pick-up-ra, és szöcskére is kicsapja magát, a hibaüzenet: !T_Container: underflow
    fájlokat elküldtem.
  • Lacus83
    privát ment
  • M@TriX
    na ipt légyszi privibe
  • Lacus83
    látom magam ASE-n :)
  • bfg900
    Akkor te leszel a nyero, asszem, mrt megint nem jo :)
  • M@TriX
    nem ha az aktuálisat mondod :)
  • M@TriX
    var 5 percet
  • Lacus83
    router mögül vagyok de 5 perc és átkötöm közvetlenre, (dinamikus ip nem gond?)
  • M@TriX
    na most próbáld, a firewall kiütöttem :)
  • M@TriX
    haj, hát akkor ennyit eről kreatoltam megnéztem abeállítást itt minden ok.
  • bfg900
    Az ASE azt mondja, hogy nincs aktiv CRC 2005 szerver. Innentol kezdve biztos, hogy nem jut ki hozza a szervered. Asszem.
  • M@TriX
    ja bocsi most olvasom :9 portal sem?
  • M@TriX
    mérnem a gémből nézed?
  • bfg900
    Nem latlak se a jatekbol, se az ASE-bol. Valami netes konfiguralasi problema lehet. Alexease-el ment rendesen tegnapelott.
  • M@TriX
    ok, ha portot kér, akkor a szokasost írd én nem adtam meg portot, pontosabban semmit, csak kreateltem egy gémet :)
  • bfg900
    Pill
  • M@TriX
    na gyüssz?
  • M@TriX
    az előző a belső ipm volt
  • M@TriX
    jah igaz, megvan az ip-m privi mennt
  • M@TriX
    ? mert?
  • bfg900
    Te is ugy vagy fent a neten, mint en :) Ilyen IP-vel nem igazan lehet hostolni normal korulmenyek kozott.