huhhhh, hazaértem hatra, és mit látok? kijött!! :) felraktam és most sikerült kilépnem .... :D Invictus, Te ISTEN! :)
(egy dumpot én is küldtem, rarolva. elsőre a minden maxon gfx beállitás nem tszett neki, desktop ...)
nem bajlodtam a beállitásokkal, s végre a default is jol játszható, motorházról nyomom, kivéve buggy, ott birom a belsőt is ;) sőt! már barátkozok a kanyarbabenézéssel ;)
Én játékban ekkora összhangot talajdomborzat-kaszniremegés(kameramozgás)-kormányFFB között még nem éltem át! egyszerüen perfekt !!!
Viszont egy bug: 1.1re volt pecselve a game, felraktam ezt az 1.2-t és a helyezéseket a kommentátor össze vissza mondja ... nagyon ritkán találja el, éppen haynadik vagyok. szerencsére a kijelző jól jelez :)
ÉS ami még nagyon tetszik: nem kell nagyon szigoruan a csekkpointok közt elmenni! WOW! hatalmasat dob a játék élvezhetőségén ... és akkor a szomoru dolog: a kecsöp :((((( semmi értelme hardon menni igy, nem lehet lerázni őket, ha mi hibázunk fél kör alatt utolérjük az ellenfeleket :( Ezt neeeee... legyen kikapcsolható, könyörgöm :)