6775
-
nekem kissé vékonyka ADSl van, de megpróbálhatom -
Jo lenne, ha valaki inditana szervert. -
én is ráérek egy csöppet. nem nyomunk egy kört? -
A palyakban en is foleg a Magyar reszt erzem nagyon jol kitalaltnak, kidolgozottnak, versenyezhetonek. Hosszuak, valtozatosak, szelesek, lokdosodes nelkul is, rendes verseny felfogasban, kanyarteknikaval, helyezkedessel elozheto, versenyezheto.
A tobbi is tetszik, de sokszor mar inkabb "catch-up", mert rovidek az egyenesek, keskeny az ut, szuk a kanyar, durvak a szintkulonbsegek meg az aszfaltos reszeken is (Angol, Francia).
De igazabol a Magyaron mentem a legtobbet (Demo, bajnoksag eleje), igy lehet hogy csak azt szoktam meg nagyon... -
Az AI alapvetoen nekem tetszik, bar neha szivatos.
Pozitiv, hogy tenyleg korrekten vezet, megtanulja a palyat, jol megfogja az autot, hibazik, zarja az ivet vagy epp elenged, es elvileg az is, hogy probal szoros versenyt produkalni, vagyis megvar vagy epp felzarkozik ha tud.
Ami esetleg negativum, vagy inkabb bosszanto neha, az az utolso pozitivuma:))) Mivel szabalyos a zuzas, lokdosodik rendesen o is, es mivel a bajnoksagban helyezesekre adja az uj dolgokat, minimalis hibaval is lehet bukni egy teljes versenyt.
De alapvetoen tenyleg tetszik az AI is. -
én indítani nem tudok, de privátba nekem is jöhet ip. az F1 után..
:) -
Ha vege a F1-nek, megyek en is, csak majd nyomjatok egy ip-t, meg portot. -
F1 időmérő után ráérek multizni, elvileg a megasztár kezdetéig.
-
ma is csak este játszhatok (napközben tanulás :( ) de akkor még1 bug, tegnaprol: a feliratok helyenként rálognak pl a kormánybeállito menüben a csuszkákra, ill, a jobbalsóban a "következő verseny" is picit hosszu ...
ettől függetlenül örülök hogy már játszhatun vele, mert ezek apróságok, és utáltam volna erre várni :))
multiban én is benne lennék... icq: 114166495 / msn arty77@hotmél.com (hotmail) - ASE mindig lát egy szessönt, azt nemtom kié ... de nem lehet csatlakozni ;) -
mit?
nem vagyok képben, vagy a sok hsz közt elveszett az infó.. -
nah, egy kis szösszenet a vezetési stílusomból :)
én lennék a 21-es :)
jól összetömcsiztem, de gonoltam inkább kisebb legyen.
NEM dierkt link, ott kell kattintgatni még, extra-n van. -
hmm...köszönöm, köszönöm! -
ja, de ami még hozzá tartozik, az ai is hibázik rendesen, tehát nem minden ugrása jó, láttam már akkorát perecelni, hogy csak úgy vigyorogtam.
de azért vhogy többször megússza a mázlista.. -
A játék még mindig nagyon jó,
...nem is tom mikor játszottam ilyen jót offline.
De bezony-bezony, az ai licencét el kellene venni. :)))
az mellett hogy útál engem, van ez így, üt-ver ahol ér
, nem vonatkozik rá a törés, és ha akkorát ugratok mint ő, akkor hosszirányban-keresztirányban pörgök 4×.
Szal az ai elég gonosz dolog a játékban :)))
A grafika nagyon jó, nekem nagyon bejön, amugy meg valahogy olyan érzésem van, mintha a sáros/laza szerkezetű utak lennének a fő erősségei a játéknak.
Legalábbis, én az aszfaltveersenyeket szeretem, és itt mégis a cross futamokra emléxem vissza nagyobb élményértékben.
Néhol még vannak érdekes/meglepetésszerű kormányerők, de nagy az élvezhetősége a játéknak.
Multiba kellene mostmár megpróbálgatni... -
Mostmar tenyleg jo lett a ksznimozgas-FFB kapcsolat, szinte soha nem pordulok meg "csak ugy". Ha igen, akkor azt meg erzem miert:) A gumik, kerekek is jok lettek, teljesen jol erezni, hogy mikor gordul es mikor tolja maga elott az utat a gumi:) Jol pattog, rangat:)) -
Amugy az csak ABCDE visszafele;) -
nemnem az szerintem javítva lett, az más hiba -
ezt ma írtam :) -
ha jól emléxem akkor azért nincs pipa, mert nincsen 100%-ra teljesítve az a pálya, pl nem csak elsőnek kell lenni, hanem ha adott idő alatt teljesíted plusz motort kapsz vagy ilyesmi. -
nahát miket meg nem látsz! 
észre se vettem, nem tom. :) -
Ilyen nekem is volt meg az elozoben, en sem tudtam rajonni:) Amugy mi az az EDOBA felirat?!:))))
-
Sajna nem tom, de nekem is vannak ilyen hibái. -
Tenyleg, a nemzetkozi GOLD elkeszult, vagy esetleg meg lehet hasznalni az itteni patch-es bugreportokat annak a veglegesitesere?
-
Vki tudja miért nincsenek itt benne a pipák?
mármint ahol nincsenek..
Hiába nézegettem nem különböznek a többitől. -
Ki lett rúgva... 
Meghallgatás jövő hétfőn! -
kitamas #2930 A kommentátor hibáiért elnézést kérünk :) -
Torry #2929 Várom az új demot, kiváncsi leszek. -
-
Viszont ez nem is rossz ötlet. Néha hibázhatna direkt a kommentátor, és aztán kérhetne elnézést. :D -
Hát ez vmi nagyon jó! :)
Még csak most hajtottam ki a pick-up-omat, de fülig ért a szám akkora fless.
Kanyarba akkorát dől mint a híres DS Citroen, vezetés hibátlan.
Nagyon élvezem, rossz esetben le se fexem ma. -
Spline probléma... :)
Mudtrack egyik 180-as kanyarja? -
jah ezt hittem ez csak egyedi de akkor jelzem, hogy a helyzetjelentő kommentár nálam is bugzik, pl egyszer második voltam amikor a fülemre ordították, hogy 4. VAGY!!! :) persze pont egy erdőn menntem keresztül, lehet nem látott rendesen a virtuális kommentátor :) -
Ehhh, én nem fogom tudni most megnézni az új cuccot, mert frankón repülök Németországba.
Azért egy picit rossz látni, hogy apróságok nem lettek kijavítva (lenti screenshotokon).
De ennek ellenére olvasva a topicot, nagyon klassznak tűnik. Valszeg énis felteszem majd frankón és nyomhatjuk a multit.
Kecsap: Hát igen...Sose szerettem az ilyet. Én ezt simán csalásnak veszem egy játékban. Ez olyan, mint az NFSU-ban. Ha ő csal, akkor énis... :) -
huhhhh, hazaértem hatra, és mit látok? kijött!! :) felraktam és most sikerült kilépnem .... :D Invictus, Te ISTEN! :)
(egy dumpot én is küldtem, rarolva. elsőre a minden maxon gfx beállitás nem tszett neki, desktop ...)
nem bajlodtam a beállitásokkal, s végre a default is jol játszható, motorházról nyomom, kivéve buggy, ott birom a belsőt is ;) sőt! már barátkozok a kanyarbabenézéssel ;)
Én játékban ekkora összhangot talajdomborzat-kaszniremegés(kameramozgás)-kormányFFB között még nem éltem át! egyszerüen perfekt !!!
Viszont egy bug: 1.1re volt pecselve a game, felraktam ezt az 1.2-t és a helyezéseket a kommentátor össze vissza mondja ... nagyon ritkán találja el, éppen haynadik vagyok. szerencsére a kijelző jól jelez :)
ÉS ami még nagyon tetszik: nem kell nagyon szigoruan a csekkpointok közt elmenni! WOW! hatalmasat dob a játék élvezhetőségén ... és akkor a szomoru dolog: a kecsöp :((((( semmi értelme hardon menni igy, nem lehet lerázni őket, ha mi hibázunk fél kör alatt utolérjük az ellenfeleket :( Ezt neeeee... legyen kikapcsolható, könyörgöm :)
-
még amit találtam, pont most, quattromnak kiesett a kereke (én nem tehetek róla
), a bal első, aszfalton még teljesen korrekten szenvedett, de ahogy leér a sérült rész az aszfalt mellé, abban a pillanatban mintha valami megfogná azt a bal első tengelyt, teljesen megáll, és az autó azon a ponton körbeperdül. ha visszaszenvedem az aszfaltra, akkor megszünik, de ahogy lelóg, megint ugyanaz.
Ezt azzal magyaráztam, hogy mivel lóg az autó azon sarka, ezért beleáll a földbe a csupaszon álló tengely, de túl erős, és valószinütlen. -
Allat lett szerintem is!
Erdemes jol vegig bongeszni es tesztelni a beallitasokat (kormanyzas), sokat lehet javitani-rontani-valtoztatni rajta. Elvileg minden letezo beallitas megtalalhato, meg az is, hogy a "virtualis" kormany annyit forduljon eppen mint az enyem az asztalon:)))))) -
A játék teljesen más, sokkal jobb!!!
A Multiba én is benne lennék. -
én küldtem egyet, két probléma fordult elő, a levélben leírtam, hogy mi.
A Játék szenzációs, nem is tom mióta nyomom, nem töltöttem elég időt a kormánybeállításokkal, csak a segítségeket néztem meg, hogy miben segítenek, és aztán lehúztam őket, egy élmény az eddigi autók, a kicsi, a quattro, és a buggy, van meg eddig tunningolva.
Multi-ba benne lennék, akár ma, de inkább holnap. -
"víz nem fogja meg az autót" visszavonva, csak a pickupot és a buggyt nem, magas felfüggesztéssel, ami érthető is
-
EZ EGY ISTEN-CSÁSZÁR GAMEEE!!
megyek is vissza jáccani a demóval! :)