• Aborg
    Udv emberek! Vegre hozzafertem egy megfelelo gephez, veletlenul rajta volt a CRC demoja is, veletlenul jo kis kormany is volt hozzacsatolva, itt a reportom.

A CRC igazan meglepett, nagyon jo. Biztos hogy majd fog kelleni, ha lesz erosebb gepem. Nagyon jo a grafika is, olyan szemcsezett meg motion bluros a kep mint a trailereken volt, szoval a jatekban pont olyan! Akinek nem tetszik ki lehet kapcsolni. De marha jo nez ki. A masik nagyszeru dolog az a sofor szemszogebol jatszva ahogy billegsz meg lotyogsz, ahogy hatnak rad az erok, remekul erezni. Ennyire meg sehol nem ereztem jatekban. A harmadik jo dolog a hangulat, ahogy tolakodtok a poros foldes palyakon es alig latsz valamit a rengeteg portol :) Tenyleg! Ha kozel mesz a masik mogott akkor csak 1 hatalmas porfelhot kovetsz. Es itt a legszebbek (legrealisabbak) a kokpitok is, majdnem mintha videokamera folvetelt neznel es nem jatekot. Ami nagyon vacak volt es remelem a fullba kijavitjak: a verseny vegen ereztem hogy kicsit rosszabb kormanyozni, gondoltam jobb elso defekt. De a replayon lattam hogy CSAK a bal hatso kerekem van meg, a tobbi csak csonka fekdob, es igy is tudtam ugy-ahogy tartani a tempot a tobbiekkel MEDIUM nehezsegen, foldesuton! Ez irto nagy baromsag. Amugy a fizika remek, ellenkormanyzasok meg minden, es sokkal baratsagosabb vezetni mint a Ricsi Rallyt vagy a LFSt, megis realis erzes. Szoval remek kibalancolas, ez kell nekem! Az autok azert lehetnenek kicsit puhabb rugojuak, a Insaneban tul puhak voltak, most meg tul kemenyek. Igaz hogy egy BMW meg egy Golf forma van a demoban, de azok is lehetnenek puhabbak. Es a tores is lehetne valamivel erzekenyebb, tul sokat bir a karosszeria. A Replay es a kamerak primak. De remek game!

A Flat out ezutan csak egy vacak arkades menet volt, hiaba van tele HAVOC fizikaval meg Driver rugozassal. (A Demoban is Mustang-forma verda van). De a vezethetoseg itt mar tul egyszeru. Belso nezet sincs, csak 3 fele vitorlas meg 1 lokharitos. Nem ellenfel.