6775
  • Gregorius
    Hát bizony nem sok esélyed van, lévén 22:10-kor írtad ezt. :D :D :D
    (Amúgy értettem, csak így hajnali 1-kor viccesnek tűnik..., majd lehet holnap reggel már nem )
  • Alexease
    A CDgalaxis-ban mar lehet kapni, de csak 10-18-ig van, eselyem nincs oda erni:(( Valszeg megrendelem, igy marad a szerda... Bar, nem mintha olyan rengeteg idom lenne;P
  • Aborg
    Szia! Igen, valamivel kevesbe vagyok aktiv mint reg, de azert figyelek :)Forumokat is jobbara olvasgatom, ritkan szurok be valami szoveget.
    Amikor megjelent az Insane hanyatt-homlok rohantam a vasutra, par ora alatt elzakatoltam Budapestre, zsebrevagtam a gamet es vonatfordultaval irany haza! De szep is volt ;)
  • XRV
    Szia Aborg rég hallottam felőled.

Igen, egyetértek Aborg, túl kemények, Insane-ben volt olyan, hogy a kerekek játszadozását élveztem. CRC-ben is esetleg lehetne vagy lehet állítani, mondjuk hosszabb rugóutat, pici lágyságot?

Flatouthoz létezik belső nézet, flatout topikban megtudod mikéntjét (Elkészítették hozzá, thx Alex) Érdekes. Ki kell próbálni :-) Node midez megvan a http://flatouthun.uw.hu oldalon.
  • Gregorius
    köszi
  • M@TriX
    ja és új háttérek a hivatalos oldalon...
  • M@TriX
    :)
    "Az Invictus Games Kft. és a Digital Reality Kft. örömmel jelenti be, hogy a holnapi naptól a jobb szoftverüzletekben már megvásárolható a Cross Racing Championship!
    Reményeink szerint a vidéki boltokba és a nagyobb vásárlóközpontok polcaira a játék hétvégéig kikerül."
  • Gregorius
    Na, mi a helyzet, van már? :)
  • Aborg
    Udv emberek! Vegre hozzafertem egy megfelelo gephez, veletlenul rajta volt a CRC demoja is, veletlenul jo kis kormany is volt hozzacsatolva, itt a reportom.

A CRC igazan meglepett, nagyon jo. Biztos hogy majd fog kelleni, ha lesz erosebb gepem. Nagyon jo a grafika is, olyan szemcsezett meg motion bluros a kep mint a trailereken volt, szoval a jatekban pont olyan! Akinek nem tetszik ki lehet kapcsolni. De marha jo nez ki. A masik nagyszeru dolog az a sofor szemszogebol jatszva ahogy billegsz meg lotyogsz, ahogy hatnak rad az erok, remekul erezni. Ennyire meg sehol nem ereztem jatekban. A harmadik jo dolog a hangulat, ahogy tolakodtok a poros foldes palyakon es alig latsz valamit a rengeteg portol :) Tenyleg! Ha kozel mesz a masik mogott akkor csak 1 hatalmas porfelhot kovetsz. Es itt a legszebbek (legrealisabbak) a kokpitok is, majdnem mintha videokamera folvetelt neznel es nem jatekot. Ami nagyon vacak volt es remelem a fullba kijavitjak: a verseny vegen ereztem hogy kicsit rosszabb kormanyozni, gondoltam jobb elso defekt. De a replayon lattam hogy CSAK a bal hatso kerekem van meg, a tobbi csak csonka fekdob, es igy is tudtam ugy-ahogy tartani a tempot a tobbiekkel MEDIUM nehezsegen, foldesuton! Ez irto nagy baromsag. Amugy a fizika remek, ellenkormanyzasok meg minden, es sokkal baratsagosabb vezetni mint a Ricsi Rallyt vagy a LFSt, megis realis erzes. Szoval remek kibalancolas, ez kell nekem! Az autok azert lehetnenek kicsit puhabb rugojuak, a Insaneban tul puhak voltak, most meg tul kemenyek. Igaz hogy egy BMW meg egy Golf forma van a demoban, de azok is lehetnenek puhabbak. Es a tores is lehetne valamivel erzekenyebb, tul sokat bir a karosszeria. A Replay es a kamerak primak. De remek game!

A Flat out ezutan csak egy vacak arkades menet volt, hiaba van tele HAVOC fizikaval meg Driver rugozassal. (A Demoban is Mustang-forma verda van). De a vezethetoseg itt mar tul egyszeru. Belso nezet sincs, csak 3 fele vitorlas meg 1 lokharitos. Nem ellenfel.
  • Alexease
    Ja ugy igen;) Az kellemes lehet:))))
  • Gregorius
    Jó, csak szóval itt nem ellenkormányzásról van szó, hanem kormányvisszatekerésről. A gond éppen ott van, hogy ellenkormányozni majd csak akkor tud az ember, ha előtte szép komótosan visszatekerte a kormánykereket.
  • Alexease
    Nem hasznalok semmilyen segitseget;)
  • M@TriX
    szerintem abban van feeling :)
  • Gregorius
    Nagyobb gáz van ott, mert ha steering-helpet fölnyomod, akkor ellenkormányoz magától, nehogy keresztbeforduljon az autó, de attól még a kormányt majd vissza kell húzni. Igen érdekes élményt nyújt így. :))

Én is valszeg beszerzem, a kérdés csak az, hogy mikor. :) Karácsony előtt nem szívesen vesz magának az ember semmit. ;) No meg türelmes ember vagyok, és most úgyis vizsgaidőszak jön. :(
  • Alexease
    Ma erdeklodtem telefonon nehany helyen (CDgalaxis, 576, MediaMark stb.), de sohol nem volt, vagy nem is hallottak rola... Talan majd hetfon.

En azert beszerzem patch nelkul is, bar az majd nagyon kell hozza. A palyaverseny reszet ugy-ahogy megszoktam, de ha ellen kell kormanyozni, akkor mar regen rossz:)))
  • M@TriX
    én azért még a pöccsöt megvárom, aztán meglátjuk, de marha kíváncsi vagyok még mik vannak a fullban...
  • Gregorius
    Ja, sejtettem én is, hogy ez a 20. egy érdekes dátum, merthogy szombatra esik, de mindegy. De lehet, hogy már le van szállítva egyébként.
  • Alexease
    Ha talaltok valahol boltba, szoljatok, mert en utana erdeklostem es ma meg nem volt s szombaton meg nincs szallitas:) Elvileg csak hetfo de lehet hogy csak kedd...
  • morgo
    szombat
  • Chaos Mad
    mi lesz holnap?
  • Gregorius
    ! ! ! ! H o l n a p ! ! ! !
  • Gregorius
    Ja, és nem lehetne megoldani, hogy a parkolóban díszelgő autók ne legyenek a földhöz hegesztve? És mondjuk lehetne hozzá külön beszólást csinálni, ha összetöröm. :)
    Tudom, hogy láma dolog ilyen dolgokat művelni a pálya szélén, de esetleg más pályákon lehet, hogy könnyebb nekiszállni a díszletjárgányoknak.
  • Gregorius
    Jól hangzik. :)
    Ezt meg meglehet próbálni utánam csinálni, mert nekem nem sikerült mégegyszer. Igazából nem tudom hogy sikerült ide bejutnom, mert belsőnézetesből műveltem. :D
    Amúgy ez az első jobb kanyar utáni leterelés és ugrató mögötti jobb szalagkorlát és a mögötte lévő kerítés között van. ;)
    Mondjuk közben rájöttem, hogy a térképen látszik, de mindegy... :D

Még 2...
  • M@TriX
    jah erről ju eszembe egy bug, egyszer egy reklámtáblán "A" felállítású, áthajtottam és amikor az auto alá ért, bejött a beltérbe és ott maradt, van egy képem is róla otthon, szóval ott utazgatott, míg egy ugratás alatt kiesett...
  • Gregorius
    Amen! :)

Ezt pedig csak úgy mutatóba. Nem éppen reklámfogás, de érdemes megnézni:

• kitamas
    Nézd meg jövő héten, akkor már lesz CRC is a polcokon. :)
  • Gregorius
    Na jó, de ilyenkor már halomban szoktak álni az új és car játékok a boltok polcain Karácsonyra való tekintettel. Most me bemegyek egy üzletbe és azt látom, hogy a polcokon több a tavaly Karácsonykor kiadott játék, mint az idei. Persze lehet, hogy csak rossz helyeken fordultam meg. Most láttam például először TrackMania-t a polcokon. Már rég kifutott a játék a világ többi részén. Aztán mondok egy HL2-t és egy Sims2, RollerCoaster Tycoon3, de úgy körülbelül ennyi. Na mindegy, csak úgy kikívánkozott belőlem, lehet én látom rosszul... ;)
  • M@TriX
    van egy halom jó gém, mi neked uborkaszezon, most jött meg a HL2-m, tépek is haza :)
    aztán majd várom a demópatchet, hogy mit sütöttek ki a fiaink...
  • Gregorius
    Ti is úgy érzitek, hogy uborkaszezon van, vagy csak én?
  • M@TriX
    na még 3 nap :)
  • Gregorius
    És minél több narancssárga napocskát kapcsolok be annál világosabb van, és annál messzebre látni. :)

Mat ne aggódj, ezt már csak a magunk szórakoztatására mondjuk. ;)

BUG:

Jajj, erről jut eszembe, hogy valaki mondta, hogy a kerékeltűnés a LOD-tól függ, ami igaz, de még fullos LOD-nál is el-eltűnik néha a kerék elég látványos módon. Nincs az még olyan messze.
  • Glpetyus
    :D
    És azt észrevetted,hogy HÁJ-on szebb a grafika mint LÓV-on??
  • Gregorius
    Ez azért LOL díjas volt. Elnézést. :D
    Nekem meg olyan elmosódott a kép hirtelen mozdulatoknál. :D
  • bfg900
    Noise :)
  • Glpetyus
    A "szemcséket" ki lehet kapcsolni :)
    (már nem emléxem milyen név alatt,de biztos meglesz)
    És igen kormánnyal teljesen más
  • Glpetyus
  • Mat
    Nha én is kipróbáltam dehát mikor elindítottam azt hittem leesek a székről. Hogy néz ki ez a játék???!!! Vagy csak nekem ilyen szemcsés a kép? Olyan mintha vmi ótvar régi tvn néznék egy autóversenyszerűséget. (hmm, szép szó) Meg neekm az irányítás sem nagyon jött be. Bár gondolom kormánnyal jobb.
  • Gregorius
    BUG:

- Nálam kamera néha benéz a talaj alá. Erősítsetek meg, hogy másnál is előfordul visszajátszás alapértelmezett kameranézetéből, és a pályabetöltés utáni kamerademónál (ez utóbbit az off-road race pályán tapasztaltam)
    - Haverom találta: Válasszatok ki egy pályát a főmenüben! Várjátok meg, még betölti az autót a tuning-menüben, rakjatok rá mindenféle szépséget, matricát, festést. Nyomjatok ALT-Tab-ot, és vissza!
  • Gregorius
    1:37.196, és kb egy szűk mp-et eldobtam. Lecsókoltam a falat utolsó sikánban, és volt, amit nem az ideális íven vettem. Volt egy köröm, ami 1:36.200 körül lett volna, és az utolsó sikánban a belső szalagkorláthoz értem, ami közel merőlegesen vágott neki a külső szalagkorlátnak. Jó hogy nem hallotta senki mit le nem vágtam.
  • karikusz
    Egy próbát mindenképp megér.