Minden demo a játékot tükrözi, uff.
Itt is, ez a demó pontosan tükrözi a kiadásra kerülő játékot, mint ahogy a javított demó pontosan tükrözni fogja a javított játékot.
Aki nem így csinálja az magára vessen, esetleg pedig, ha fordítva csinálják, akko vessetek rájuk ti. :)
Örülök, hogy lesz demó javítás, és egy valamit már most tudok nektek mondani, az 1nsane szobát tönkretettétek a GameSpy-on. ;) Mindenki a CRC demóval üti el az idejét.
Én egyébként sejtettem, hogy a világ lakosságának nem a 100%-a rendelkezik az 1nsane-nel, de csak ezért nem volt siker. Én még olyan emberrel nem találkoztam, aki ne azt mondta volna rá, hogy marha jó. (Még veled sem találkoztam! :)
Tudtommal a világelső játék volt, amelyik valós környezeti, és autó-fizikával rendelkezett. (Persze most nem is tudom hirtelen, hogy a Screamer 4x4, vagy az 1nsane volt előbb :)
Aztán lehet, hogy ezt valaki nem siker ként könyveli el, én azt is elfogadom. Mondjuk meg nem értem... :)
A grafikája ugyan tényleg nem versenyezhet a mai játékokkal, pláne nem a mai ízlésvilággal, de valami érdekes úton-módon, még senki nem írt jobb off-road játékot a kategóriában, ami tényleg a fizikára megy ki.
Éppen ezért az Invictus egyik szeme is sír, a másik meg nevet, amikor nem tudják felülmúlni magukat. Persze a miénk csak sír, mert mi azt akarjuk, hogy felülmúlják. :) Úgyhogy ggg, meg ne álljatok nekem! Nyomjátok azt a patch-elést, ne pa-patch-eljetek vele annyit! ;)