6775
-
Off-road gumival mentem neki... -
Mat #1711 Jó a játék? Érdemes letöltenem a demót? -
Hát így képlopáson még az az ürge is érdekes látvány. :) -
Erdekesseg. Kereknyom a levegoben:P
-
Üresből próbáltam, de autokuplunggal nem lehet áttenni. Lehet, hogy ez feature, de mint user, bugként élem meg. -
Lehet tolatni is, csak elobb uresbe kell tenni es kuplungolni. -
Jó dolog, tulajdonképpen csak az a baj, hogy még az is bugos. Rendben lehet vele váltani, amíg nem akarsz tolatni... Na azt nem lehet csak a hagyományos módon. -
:( nekem sajna mindig nem megy az irányitás.Pedig jól néz ki a game tetszik csak tudni kéne irányitani is. -
bhmotorsports.com forumában meg olyanokat irnak, h innentől minden játékban alapnak kéne lenni ... sztem megszokás kérdése, én örülök, ha szekvenciálissal elboldogulok :D -
Horci #1703 Tiszta jó, azt már néztétek, hogy egérrel is lehet sebességet "váltani" ? :) Kicsit furcsa, és használhatatlan, de a jólnéz ki, hogy a cávó úgy lökdösi a váltókart, ahogy az egeret mozgatom :) -
Chaos Mad #1702 
lan party! igen! Insane az best és kész! -
"Na jöhet az anyázás."
anyád. de hogy konstruktivabb legyek: az a játék siker, ami anyagilag is megérte a fejlesztőknek (nem mentek csödbe ;) ), a játékosok szeretik, nem tünik el a süllyesztőben 2 hónap után, stb. ilyenek.
mivel az insane mai napig lanparti téma, az invictus létezik és csinálja a prgramokat, nem ment csődbe igy szvsz illik rá a sikeres jelző.
az "anyád" csak azért volt mert direkt kérted ;)
a CRC készitőinek gratula, a demo patch remélem visszaszerzi a hibák miatt elveszejtett "rajongókat" ;)
jah, és legyen angol demora is peccs, mert a magyart már letöröltem :D -
kicsit hanyagoltam a játékot[szégyel]
de előveszem megint, és megnézem, de a célravezető sikán az nem gyenge az biztos :) -
BUG REPORT:
- Kiesős verseny visszajátszásakor a kieső ellenfelek ott maradnak a játékban, és lebegnek a start vonal felett, attól függően kit hogy ért utol a végzet.
Nagyon érdekes látványt nyújtva ezzel. És néha átvált rájuk a "minden kamera" is, és akkor a levegőben álló autók izgalmas versenyét nézhetjük.
-
Ez így van, de ha a kanyar előtt lefékezel, akkor be tudod venni lassan, csak a betonon. Igaz, hogy úgy lassabb lesz a kanyarvétel, de még a cél előtt eléred a 150km/h-t bőven, attól függ, hogy jól csináltad-e, és akkor a gyors körödet 5-10km/h-val gyorsabban kezded meg. Ezzel kb 1 mp-et is nyerhetsz. Utána, a gyors körben persze mint az állat úgy kell bevenni az utolsó kanyart, mert a fékezéssel többet veszítesz benne, de a nem mért körbe az nem számít bele, ott nyugodtan teheted ezt.
Vagy azt is lehet, hogy elindítod a pályát, és visszatolatsz a balra-kanyar előtti részhez, és onnan indulsz el. Meglátod, hogyha pályán maradsz, 150 fölött éred el a start vonalat. -
Utolso kanyarnak az a trukkje, hogy az utolso pillanatig kint kell maradni jobb oldalon es mar a kanyar elejetol kigyorsitani. 140el kell elmenned kb a celegyenes elejen levo beton bekoto mellett, ha jol csinalod. -
Ja nem, elnéztem, 1:37.829. Akkor viszont már nem is olyan jó.
De van benne egy jó trükk, amivel egy mp-et lehet szerezni.
b type free: Nézd meg, hátha le tudsz menni 1:37 alá! Nekem biztos nem fog menni. A mért kör előtt az utolsó balra kanyart ne vágd le, és akkor 5-10 km/h-val gyorsabban teszed meg a célegyenest. Igaz mért körben ezt nem célszerű csinálni, mert a pálya gyors szakaszán egy akkorát kéne fékezni, hogy azzal több időt vesztesz. -
Kicsit furcsa, hogy beállításoktól fügetlenül 140-nél nem jön vissza egyenesbe a kormány, pedig ilyenkor már tekernem is alig lenne szabad tudnom. (De szép ez a magyar nyelv, így négy ige egymáson
)
-
1:36.829, igen! És legalább egy mp-et még eldobtam. -
Azt hol lehet beállítani, hogy gyorsabban húzza vissza a kormányt? Mert nem találtam ilyen opciót. Olyan van, ami azt állítja mennyire kormányozzon ellen, de a sebességét sehol nem találom.
Ja, és még valami, lesz 16-bit? Vagy hülyeségeket kérdezek? -
#1692 Valóban túlreagáltam, azért, hogy kicsit helyrebilletsem a játék megítélésének egyensúlyát :))
-
Minden demo a játékot tükrözi, uff.
Itt is, ez a demó pontosan tükrözi a kiadásra kerülő játékot, mint ahogy a javított demó pontosan tükrözni fogja a javított játékot.
Aki nem így csinálja az magára vessen, esetleg pedig, ha fordítva csinálják, akko vessetek rájuk ti. :)
Örülök, hogy lesz demó javítás, és egy valamit már most tudok nektek mondani, az 1nsane szobát tönkretettétek a GameSpy-on. ;) Mindenki a CRC demóval üti el az idejét.
Én egyébként sejtettem, hogy a világ lakosságának nem a 100%-a rendelkezik az 1nsane-nel, de csak ezért nem volt siker. Én még olyan emberrel nem találkoztam, aki ne azt mondta volna rá, hogy marha jó. (Még veled sem találkoztam! :)
Tudtommal a világelső játék volt, amelyik valós környezeti, és autó-fizikával rendelkezett. (Persze most nem is tudom hirtelen, hogy a Screamer 4x4, vagy az 1nsane volt előbb :)
Aztán lehet, hogy ezt valaki nem siker ként könyveli el, én azt is elfogadom. Mondjuk meg nem értem... :)
A grafikája ugyan tényleg nem versenyezhet a mai játékokkal, pláne nem a mai ízlésvilággal, de valami érdekes úton-módon, még senki nem írt jobb off-road játékot a kategóriában, ami tényleg a fizikára megy ki.
Éppen ezért az Invictus egyik szeme is sír, a másik meg nevet, amikor nem tudják felülmúlni magukat. Persze a miénk csak sír, mert mi azt akarjuk, hogy felülmúlják. :) Úgyhogy ggg, meg ne álljatok nekem! Nyomjátok azt a patch-elést, ne pa-patch-eljetek vele annyit! ;) -
Nem igazan tudom hogy honnan vetted azt, hogy nem volt sikeres az 1nsane.
Guru> "Az ev autos jateka." 2000
Pc Gamer> "The Best Of The Off-Road Game Ever!" 2000
Exe> Best Debute dij
Pc Dome> 93%
Games Radar UK>92%
Gamers Hell >82%
A www.insaneheat.com-on bajnoksagokat rendeznek a mai napig.
Nem versenyezhet a jelenlegi jatekok grafikajaval, de meg van a varazsa.
Kisse tulreagalod a dolgokat..
-
#1689 #1686ra.
Hagyjuk már a tökömbe azt, az 1nsanet... hol volt az siker? Az átlag 75% -os értékelés, vagy ha nem azt nézzük akkor a játékosok száma, vagy mi a siker? Jó játék meg minden, de nem több. Átlagnál jobb és hajlamosak vagyunk túlértékelni magyar "származása" miatt. Engem kifejezetten irritál, hogy mekkora istencsászár kultprogramnak állítják be itt néhányan.
Na jöhet az anyázás. -
makosteszta #1688 ja, meg egy javaslat, bocs ha mar volt:
Aki ugy erzi, van egy jol belott control+game beallitasa, toltse fel a tobbieknek!
(Esetleg ha nem biztok benne hogy a jatek mindet lementi, kuldjetek a shotokat a beallitok-kepernyokrol!)
Ha ugy alakul, talan a jatekban is megvaltoztatjuk a default bealitasokat ezek alapjan!
Akos (thx to Fanta;) -
makosteszta #1687 matrix: kb egyszerre tervezzuk mindket (demo+full) verzio upgradejet kiadni, november vegen, tehat kb. 10 nappal a hivatalos megjelenes utan.
karikusz: ugye nem abba a hibaba estel mint sokan masok hogy aszvaltgumival indultal a saras palyan? ;)
kormanytekergetosdi: attol fugg..valkinek pont bejon a jelenlegi mivel olyan kormanya van - de mivel ez valtozo, szinten allithatova tesszuk a merteket. -
Nnna
Nem is olyan rossz ez gyerekek ! :) Végre volt egy kis időm játszani vele... A tereprally vagy mi a szösz az kimondottan tetszik. A belső nézet is jó. Kicsit azért még mindig Street Legal szaga van - ez lehet, hogy egyeseknek "bejön" - nekem nem :) de alakul.
Invictus, csak így tovább! LESZ ebből még 1NSANE-hez hasonló siker. -
remény gyúlt a szememben! 
Így tovább!!!
-
ezt minden demónál elmondják, de ebbe most ne menjünk bele...
lesz a demóhoz patch, majd nézz be néha... -
Akkor mi értelme a demónak?...amúgy nekem elég összecsapotnak tünt...:( -
demó, nem a végleges játékot tükrözi :)
amúgy meg én is láttam, de nem nagyon érdekel, nekem nem az a lényeg...
fékezést nem értem, nálam rendesen működik, nem csúszik ki, ha nem akarom vagy okot adok rá.
A tekergetés meg szerintem elég jó, kissé női vezetőkre emlékeztetető, de ez van... .)
de nekem 8, lehet tőlem változtatni rajta ha sokaknak nem tetszik... -
Hát gyerekek most volt lehetőségem kipróbálni a gamét. No nem vagyok hasra esve tőle. Azt még elnéztem (nézetet váltottam mert nagyon zavart) hogy a sofőröm úgy tekergeti a kormányt mint buzi a F@szát, de azt már nem nagyonb vette be a gyomrom hogy nyomok egy féket és keresztbe áll a kocsi. Ami még nem igazán jött be ....hogy ugye magyar a játék... akkor mi a manót keres benne a "Loading" meg a "Quick Race"....stb. felirat? Ezt tessen már megmagyarázni?!
így utólag hozzáteszem, hogy nagyon vártam a játékot. A graf amúgy csúcsszuper....hogy ne csak a negatívumokat mondjam..:) -
"demokhoz keszulo upgradbe" - ez még a megjelenések előtt lesz vagy mikor? -
Chaos Mad #1679
-
mint az SLRR patchelgetésnél :) -
azt tudtam, hogy olvassák, csak hogy live-abb legyen a dolog, hogy lássuk is a javításokat :) -
phuu, akkor jó. :)
Csak legyen demópatch is, ugyanis a demó tudjuk, hogy nem a végleges játékot mutatja, de sok ember az alapján dönt. -
makosteszta #1675 Nos akkor a "hivatalos szervek" is megszolalnak :)
Amit Matrix javasolt, az maris pontosan ugy mukodik!
A demorol erkezo visszajelzeseket olvassuk, es a modositasi javaslatok folyamatosan belekerulnek a jatekba, ugymint a jovore kiadasra kerulo nemzetkozi verzioba, a magyar kiadashoz keszulo upgradebe, es demokhoz keszulo upgradebe is!
Ha valaki csak annyit ir, hogy "sz@r" (elnezest), azzal igazabol nem sokat tudunk kezdeni, ha meg is indokolja annak mar tudunk kezdeni valamit, ha pedig meg arra is van otlete, hogyan kellene modositani hogy megoldodjon a baja az egyenesen szuper!
Ugyhogy ezuttal megragadnam az alkalmat hogy koszonetet mondjak az eddigi nagyszamu otletert, epito kritikaert! Koszonjuk, igy tovabb! :)
Akos -
Jelenleg is ugy mukodik, hogy a fejlesztok olvassak a forumot, kapjak a leveleket, es folyamatosan javitgatjak, fejlesztgetik a jatekot. Az hogy lesz-e demo patch, azt nem tudom. Szerintem, eloszor mindenkep a veglegeshez kellene legyartani a patchet, hogy 20-an mar legyen valami:)) Utana johet egy demo patch. -
a beálítást megnézem, csak ez a hiba az SLRR-ben is benne volt...
a felső 5letemhez mit szólsz...?