• Gregorius
    Na, még poénből nVidia reinstall előtt megnéztem megint. Gondoltam kipróbálom 640x480-ban. :) Na, így már a menü hasított 30 FPS körül, de a játék még így is 15 FPS volt max. A 3dik körre egész jól belejöttem, és én úgy érzem, az árkádos érzés csupán a kamera miatt van. Azzal viszont tényleg csinálni kell valamit. Kicsit olyan, mint az 1nsane F6-os módja, amit azért nem szeretek, mert nem látni merre is tart az autó. Ha jól érzem, itt a külső nézet mindig abba az irányba forog, amerre az autó halad, vagy éppen csúszik. De valami átlagnak kéne inkább lennie a haladás, és az irányban állás között. Persze lehet nem jól éreztem.
    Azt viszont végképp nem értettem, hogy visszajátszásban, ugyanezen a beállításon miért megy 60FPS fölött. Ott tökéletesen ment a gamma.
    A grafika minimumon tényleg nem szép, de megadva a módját, a diavetítéssel tetszetős, még mindig.
    A fejforgatás nem rossz, épp olyan, mint az 1nsane-ben, ott is meg kellett szokni, de hazsnos. A gond nem az, hogy forgatja a fejét, hanem a váz holttere. :) De akinek még mindig nem tetszik, nem tudom miért nem használ F4-et. :)