• Zeke99
    akkor részletezem...
    72cm-es TV-re van kivezetve a filmnézés , horrort mindíg este 10 után kezdek nézni és ami talán hatásügyileg a legfontosabb a hangzás... egy 6+1 hangszóró/füles fejhallgatóval nézek filmet és hallgatok zenét.
    Jöhet nekem akárki akármilyen térhatású dolby 5,1 akármvel , ezt esélytelen űberelni. erre nem sajnálom a pénzt...

a the grudge -t éjjel kezdtem nézni , és még teljesen vak sötétet is csináltam hozzá. nagyon gyenge , egy átlag alatti X akták rész is sokkal parásabb. a Ringuranem mondtam , hogy olyan jó volt , mert japó filmek nálam alapból hátrányban vannak , de megnéztem , ezért tudom , hogy mi volt benne.
    a Kör első része jó volt , hangzásban /sőt még a filmzenéje önmagában is jobb mint a második rész filmzenéje/ , kellemesen rémisztő , de nem túlzóan , kissé misztikus , pont jó.
    a kör második része már nem volt anniyra jó... az első részt moziban néztem meg , megbántam , mert az egy otthonülős film , akkor van meg a magfelelő hatása. akciójelenetek egy horrorfilmbe nem igazán kellenek , márpedíg a malomköves kútlezárós jelenet az. mikor mászott felfelé samara , hát az valami botrányos. mondtam , hogy nem valami nagy a felbontásom , 320x240 , de ilyen szar grafilai megoldást nagyon ritkán látni. minősíthetetlen! ilyet nem szabad kiadni! egyébként egy-egy jelenet tekinthető még jónak , sőt jobbnak mint az átlag , de összességében talán az a legjobb jelző rá , hogy gelly.