• winnie
    Rohadt amcsi feldolgozok.. Sose tudnak ujat kitalalni. En mondom par ev mulva az animekat fogjak atdolgozni filmbe...

(az indai után az amerikai a legnagyobb filmes piac, azért még tudnak újat kitalálni:)

amúgy fognak ld. cameron és a battle angel (a többi az csak netes pletyka) - örülök, legalább az amcsik többi igazi anime-ot fognak látni.

amúgy sosem értettem, hogy miért baj a feldolgozás. azok nem nekünk készülnek, akik láttuk az eredetiket, hanem az amerikai piacra pénzcsinálásból és kvázi kultúrmisszióként.

az amcsik többsége sosem nézne meg egy külföldi filmet,viszont a remake segítségével eljut hozzájuk, _valamilyen_ formában a film, (jobb, rosszabb, gagyibb, most mindegy) aminek számos pozitív hatása lehet (nem véletlen, hogy a grdge amcsi verzió premierrel egyidőben betették a japán verziót is, és frankón megnőtt annak is a nézettsége - ld. azeredeti is így közelebb jut hozzájuk.

nekem sosem fájt, a remake - ha az eredeti jogtulajdonos belemegy, akkor én is. max nem nézem meg. olykor ráadásul a remake még jó is lesz, akkor az dupla nyeremény.