Mission Impossible 3-a mozifilm
  • kék
    Akkor én beszélek (írok) róla. :-)
    Tegnap néztem meg a moziban, és nagyon kellemesen csalódtam. Nekem az első rész tetszett, de a második annyira pocsék volt, hogy nem is akartam megnézni a harmadik részt, csak a Barátnőm miatt vettem meg a jegyeket. Azt mondom, megérte!

Szerintem az alkotók is tanultak valamit az előző részek visszajelzéseiből, és megpróbálták életszagúbbra készíteni a filmet. Most is rengeteg ötletes technikai mütyűr-szerkentyű látható a filmben, de ezúttal nem túlozzák el Ethan képességeit (például nincs szaltózós célbatalálós motorozás), látszik, hogy egy jól képzett ügynök a főszereplő, de a felszerelése nélkül ő is csak egy ember. A történetben van 1-2 csavar, bár erre rá lehet jönni, de ez nem is egy krimi. Az akciójelenetek látványosak, és a hanghatások is csak úgy dübörögnek. Tom Cruise hozza a szokásos jó játékát és a többi szereplővel sincs gond.

Persze, van pár buktató a filmben, például az ellenség előtt az ügynökök a nevükön szólítják egymást, pedig szvsz mindig kódneveket használnak. A másik: a 2. részben Ethan nagyon jó sziklamászónak tűnik, itt viszont alig tudja felhúzni magát egy lyukból.