Mission Impossible 3.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
"Na ja, de ki volt az, aki felemelte a fõgonoszt? :-)""
Tom Cruise és ellenfele birkóztak, verekedtek az úttesten. Tom felemelte a fickót, hogy az maradjon felül és Tom alul, így született meg a végeredmény.
-2.: Lehet, hogy meglehet csinálni, de õ csak belenyomta a zárba, nem is forgatta, vagy ilyesmi.
Na mindegy, nem akarok én vitaestet nyitni ilyen hülyeségekrõl, csak leírtam.
Mit értesz ez alatt? Most hirtelen nem vágom.
"Na ja, de ki volt az, aki felemelte a fõgonoszt? :-)"
azt egy szerkezet segítségével tudta megcsinálni. Nem a saját erejébõl.
A második: ezt egy egyszerû szabadulómûvész is megteszi neked, nem hogy egy szuperügynök.
A harmadik: ez tényleg túlzás volt, bár itt lehetne magyarázkodni a halál utáni utolsó képpel, ami eljutott az agyba stb. de ebbe nem mennék bele, mert nem nagyon értek hozzá.
Az utolsóra:
Na ja, de ki volt az, aki felemelte a fõgonoszt? :-)
De azért meg lehetett volna csinálni valósághûbbre is.
Szerintem pont, hogy ez a rész volt valószerûtlen(a 2. rész mellet), az elsõben lévõ mutatványok meg simán belefértek a fogyasztható kategóriába.
Többszöri trailer nézegetés és hosszú várakozás után ültem be a moziba a premier estéjén.
Elsõként a szinkron volt zavaró. Ugyanis Philip Seymour Hoffman-hoz marhára nem illett a magyar hang. Ezen túl is tettem magam, nem a film hibája.
Aztán jöttek Tommy boy valóságtól teljesen elrugaszkodó marhaságai:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Volt még több ilyen is, de hirtelen ennyi jutozz eszembe. És ezek nem csak engem zavartak, ugyanis a moziban a legtöbb ember nevetett ezeken a szánalmas részeken.
Kár érte, mert ígéretesnek tünt.
Valamint a fõcímet találtam elcsépeltnek.
Az, hogy az IMDB-n több csillgott kapott, mint a zseniális elsõ rész, az is durva szerintem.
UI: Nem az indexes faszi vagyok <#vigyor>#vigyor>
De a filmekhez elég hülyén állnak hozzá😊
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Ha tehetném az Indexes szerverét a legmagasabb épület legmagasabb pontjáról hajigálnám lefele, mert Magyarország szégyenei...
Amúgy: nekem tetszett a film
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
Btw: Én nagyon kellemesen szórakoztam a 2 részen. Volt benne jó sok butaság de attól még egy Face/Off-hoz méltó akcióorgia volt John Woo rendezésében😊 De Semmi több😊 Mondjuk Mr. Woo legjobb amerikában készült filmjének még mindig a Face Off-ot tartom.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Tegnap néztem meg a moziban, és nagyon kellemesen csalódtam. Nekem az elsõ rész tetszett, de a második annyira pocsék volt, hogy nem is akartam megnézni a harmadik részt, csak a Barátnõm miatt vettem meg a jegyeket. Azt mondom, megérte!
Szerintem az alkotók is tanultak valamit az elõzõ részek visszajelzéseibõl, és megpróbálták életszagúbbra készíteni a filmet. Most is rengeteg ötletes technikai mütyûr-szerkentyû látható a filmben, de ezúttal nem túlozzák el Ethan képességeit (például nincs szaltózós célbatalálós motorozás), látszik, hogy egy jól képzett ügynök a fõszereplõ, de a felszerelése nélkül õ is csak egy ember. A történetben van 1-2 csavar, bár erre rá lehet jönni, de ez nem is egy krimi. Az akciójelenetek látványosak, és a hanghatások is csak úgy dübörögnek. Tom Cruise hozza a szokásos jó játékát és a többi szereplõvel sincs gond.
Persze, van pár buktató a filmben, például az ellenség elõtt az ügynökök a nevükön szólítják egymást, pedig szvsz mindig kódneveket használnak. A másik: a 2. részben Ethan nagyon jó sziklamászónak tûnik, itt viszont alig tudja felhúzni magát egy lyukból.
Most láttam és nagyon kira<#violent>#violent><#gun>#gun>
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
.:Guild Wars:. Hun Spatz Ra, Nekro Hun Ne, és még sokan mások (Szolnok Knights [SzK])
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
elozetes video
Asus P5W DH Deluxe alaplap, Core Duo E6300 proci, 2 GB Geil Ram, Geforce 7950GT vidkari...
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
narkó

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.