nem kell több Flash topic, elég a linkben levő.
  • Pitbull90
    Boccs, hogy mehint kérek de 1 dolog már megint nem megy mikor be akarok lépni egy progiba egy kis filmet gondoltam (bemutatót) elé de ha a flashbe ugye a menüt megcsinálom előttew pedig beinportálom a avi-t valamiért felgyorsul pl kijön egy kép néhány ,ásodpercig maradnia kéne és eltünik ehelyett pedig kijön és eltűnik (remélem érted mire gondolok:D) megpróbáltam lelassítani a fps vagy miaz a sebességet.. az eleje.. háát ment az se pontosan de a vége össze vissza mert uzenére megy eggyáltalán lehet ilyet csinálni vagy haggyam a filmet? Még lenne kérésem csak ez pofátlanság sajna egy játékot próbálok magam csinálni és tudom az emberkémet ide odas irányítani bármerre csak úgy lenne az igazi hogy bárhol(mondjuk a CTRL lenyomásával) lő az emberke csak irányt kéne a tölténynek adni vagy ilyesmi:D meg a számítógépes ellenfelek de erről már álmodni se merek:D soha nem fogom tudni megcsinálni (szerintem) tudnál ezekben segíteni??? nagyon megköszönném :) remélem nem pofátlanság ennyit kérni de látom te naon vágod a témát:D

Előre is köszi!