55
nem kell több Flash topic, elég a linkben levő.
  • Evin
    Talán ezzel: http://www.erain.com/
  • pyrohun #54
    Sziasztok!

Kellene egy kis (?) help!

Egy weboldalt kellene készítenem egy adott termékről. A lényege az lenne, hogy a terméket 3D-ben kellene forgatni a tengelye körül ÉS akár real-time szinezni is, hogy a user láthassa, hogy különböző szinekkel hogyan fog kinézni a cucc.

Ehhez mindössze egy AutoCAD-es modell áll a rendelkezésemre. Meg lehet ebből flash-ben valósítani a fentieket??
  • vafeN
    photoshoppal megcsinálod a zárt könyvet és a nyitot könyvet és ha jól tudsz angolul akkor: www.pixel2life.com vagy www.tutorialized.com és ott nézegetsz flash tutorialokat, ha jól emlékszem ezeken az oldalokon 1x találtam már ilyen lapozos dolgot.
  • Riana
    Hello!

könyvet szeretnék készíteni legalábbis olyan webolalt ami ugy néz ki mint egy könyv az elején szemből aztán kinyitodik és nyitva marad azon fut a menü és a tartalom tud valaki erre tutorialokat? met én csak egy db állo és egy nyitott változatot találtam de a 2ből nem nagyon lehet összerakni, mert mind a 2 photoshop és a nyitott ráadásul elég béna is.
    Aki tudna rá jo tutorialt vagy el tudná mondani, hogy kéne nagyon örülnék neki :Ö
  • Atti12
    Sziasztok! lenne egy kis problémám.
    Csináltam a honlapomra egy flash bannert, amiben van egy gomb és ha rányomunk akkor elindul egy videó. Ez eddig megy is, csak egy probléma van. Amikor rákattintok a gombra nem indul el egyből a videó, hanem kattintani kell egyet jobb gombal a banneron és ott rányomni a play-re. Hogy lehetne azt megoldani hogy ne kelljen a gomb után még egy play-t is nyomni? Válaszokat előre is köszi!
  • Flamer
    nekem meg abban segíccsen valaki hogyha csinálok egy olyan flasht ami másodpercenként változik (countdown) akkor mé van az hogy villogmeg berezed minden váltáskor?:o
  • zero_cool51
    Üdv, egy másik kérdésem lenne.
    Van egy flash-alapú képnézegető progim, ill képgaléria szerűség. Az lenne a kérdésem, hogy férhetnék hozzá a forrásához? Flashben megnyitva csak a grafikáját tudom szerkeszteni, a program részét sajnos nem.
    Menűsort és mappa elérési utakat akarok változtatni benne.
    Macromedia Flash-el próbálkozok, ott hol lehet hozzáférni ezekhez?
    Mit lehet csinálni? Megvan swf-ként valamit egy forrás nevű könyvtárban mint fla is.
    Remélem tud segíteni valaki.
  • vafeN
    Valaki tudna segíteni? Egy olyan menü-t akarok csinálni mint ami ezen az oldalon van, csak nem akarok bele kanyarodást hanem simán középről fel/le menni. Remélem minél hamarabb tudtok segíteni. Nagyon fontos lenne
  • zero_cool51
    Hali.

Akarok a weboldalamra egy olyan flash-t, amiben megy az idő, szóval egy egyszerű óra. Magam létrehozni esélytelen, találtam egyet egy oldalon, de azt át kéne színezni, de ha megnyitom flash8 progival, akkor csak lejátsza, de nem lehet szerkeszteni.

Tud segíteni valaki, hogy hogy kell megcsinálni? Fekete háttéren fehér vagy narancssárga betűk kellenének.

Kösz előre is.
  • Flamer
    izé. hey.
    tudom hogy most ez hüjekérdés.. de felraktam flash 8-at. felraktam egy text cuccot.. de leakarom törölni mer mégse kell.. erre nincs delete. :C hiába nyomok akármit.. mégha üressé teszem akkoris ottvan. hogy arákba kell kitörlni? yobb egérse megy, bal egérre se.. nincs delete :C
  • Dj Faustus #45
    Inkább elektronikus könyvek...

• vafeN
    Valaki tud adni 1 olyan honlapot ahol vannak flash tutorialok?
  • Duddits
    Nem layeren van! Ha ott lenne már rég kiszedtem volna.
    De elvileg este már segiteni fog valaki.
  • Maco13
    bazz, keresd meg melyik layeren van és vágd ki. ez nem olyan bonyolult
  • Duddits
    Képzeld, most csinálok először oldalt. Még eléggé az elején járok azért nincsenek átirva a gombok se!
    Az ugráló szöveg is igy volt benne, de kiveszem majd az ugrálást...
    Engem a gép érdekel legelőször, hogy miért nem tudom kivenni a flashből...
  • Maco13
    Nekem nem úszik azon a gépen semmi. Az nem baj, hogy tempéate-ből csináltad, ha jól el tudod takarni, hogy 5 percnél többet foglalkoztál az oldalkészítéssel. Egy ilyen félig-meddig megcsinált valami nagyon le tudja rontani az amúgy jó design megítélését. Legalább a menücímeket írd át magyarra...
    Mellesleg a flash-ben az az ugráló szöveg sztem inkább zavaró mint látványos. Szvsz...
  • Duddits
    Jaj, bocs, be van téve, csak kicsit buheráltam és a roszz maradt ott. Mindjárt berakom.

És az baj, hogy template?
  • Maco13
    legalább rakd be az swf-et, mielőtt kérdezel. Amúgy szerencsére nem láccik, hogy template-ből készült az oldal... (Company News,stb)
  • Duddits
    Tudnátok segiteni? Vagy egy kis gond. Mindent faszául megcsináltam, de valami még se tetszik! Ugyanis egy számitógép az én akaratom ellenére beúszik a flashbe... És az a baj, hogy ez valamiféle Swap-ból jön elő, onnét meg nem tudtam kitörölni, kivenni. Valaki létszi segitsen! Köszi!

Itt a flash és a jobb oldali számitógépről lenne szó.
  • Pitbull90
    Ezt hogy érted???

Mert a nyomógombok parancsai hasonlítanak egymásra és a felengedés engem is érdekelne egyébként:
    on(pressKey<"*1">){
    *2
    }

*1= valamit írj be pl a, b LEFT SPACE ilyesmik
    *2= ott te választod ki mit csináljon pl egy játékban induljon el de az már engem is érdekel hogy ha felengedem akkor is történjen vmi:D
    egyébként www.swf.hu-n regisztrálsz és ott vannak tutorialok
  • DJviolin
    Sziasztok!

Tudnátok ajánlani olyan honlapokat, ahol flash nyomógombok hegyei találhatók?

Üdv:
    DJviolin
  • SoDI---
    Vagy ha már forog...
  • Pitbull90
    Már megoldottam a játékot úgy hogy egy gombra kattintva kilő egy micsodát de ellenségek még mindig nincsenek mert azokat már nem tudom megprogramozni az emberkémet is tudtam ide oda vinni és egész jól ment.....
    Nem tudsz vmi honlapot ahol ilyesmit megtudok tanulni???? mert má csináltam annyi 2D-s játékot hogy most szívesen megpróbálkoznék egy 3D-sel
    Előre is kössz...
  • SoDI---
    Bár a forgatás helyett jobban nézne ki egy ilyen billegetés.

• SoDI---
    Itten forog a logód.

• SoDI---
    Milyen kép? Hátha meg tudom neked csinálni? :D
  • Istencsászár
    hali: egy kicsit elütt a topictól dehát ezis flash kérdés Ezenaz oldalon bal felül van a oldal logója namármost én szertnék egy ilyen logot csinálni hogy egykép igy 3dsen forogjon mivel lehet egyzserűen? ( nemvagyok nagy flash szakértő...)
  • nenad
    legegyszerubb ha flashben megnyomod a publish gombot es kimasolod onnan, ha masik html-be akarod tenni
  • nenad
    nem foglalkozom filel, nemtom flash hogyan jatsza le, de esetleg megprobalhatod a film fps/flash fpst azonosra allitani, akkor elmeletileg nem kene frameket eldobalnia.

a toltenyes kerdest nem ertem
    magyarazd el ertehetobben es lasabban :D
  • mury
    Sziasztok! Valaki segítsen légyszi, nem tudom, hogy hgoyan kell a honlapomra flash felrakni. Milyen html kódok kellenek hozzá? Vagy mit kéna csinálnom? HELP PLÍZ!!! :((:(((
  • Pitbull90
    Boccs, hogy mehint kérek de 1 dolog már megint nem megy mikor be akarok lépni egy progiba egy kis filmet gondoltam (bemutatót) elé de ha a flashbe ugye a menüt megcsinálom előttew pedig beinportálom a avi-t valamiért felgyorsul pl kijön egy kép néhány ,ásodpercig maradnia kéne és eltünik ehelyett pedig kijön és eltűnik (remélem érted mire gondolok:D) megpróbáltam lelassítani a fps vagy miaz a sebességet.. az eleje.. háát ment az se pontosan de a vége össze vissza mert uzenére megy eggyáltalán lehet ilyet csinálni vagy haggyam a filmet? Még lenne kérésem csak ez pofátlanság sajna egy játékot próbálok magam csinálni és tudom az emberkémet ide odas irányítani bármerre csak úgy lenne az igazi hogy bárhol(mondjuk a CTRL lenyomásával) lő az emberke csak irányt kéne a tölténynek adni vagy ilyesmi:D meg a számítógépes ellenfelek de erről már álmodni se merek:D soha nem fogom tudni megcsinálni (szerintem) tudnál ezekben segíteni??? nagyon megköszönném :) remélem nem pofátlanság ennyit kérni de látom te naon vágod a témát:D

Előre is köszi!
  • nenad
    van :)
    ha biztos akarsz lenni :D
    on(release, releaseOutside, dragOut) { ...
  • Pitbull90
    Tudna valaki segíteni nekem abban hogy azt megtom csinálni hogy egy test követi a culsort azt is hogy vannak nyilak és anak a segítségével mozgatni egy testet 4 irányba még addig hogy on(pressKey <"Up">){..... ilyenkor eindul felfele de azt már nem tudom megcsinálni ha felengedem a billentyűt akor álljpn meg. tud nekem valaki segíteni mi lehet ez a parancs??? mert az egérnél megvan on(release, releaseOutside){... eggyáltalán van olyan kód?:D
    Előre is köszi
  • pici
    Köszi megpróbálom, bár reméltem, hogy lesz vmi magyarul is.
  • Balu san
    Free Trial - 30 nap
    macromedia

Ebben angol súgó van, ha jól tudom. Azonban, ha teljesen kezdő vagy és komolyan foglalkozni szeretnél a Flash-el, akkor azt javaslom, invesztálj be egy szakkönyvbe. (Meglehetősen drágák, de megéri!) Anélkül nem lesz könnyű...
  • pici
    SZiasztok, teljesen kezdő vagyok ebben a témában, tudnátok vmilyen free letölthető progit ajánlani a flash készítéséhez? Jó lenne ha lenne benne súgó, hogy tudjam mit csináljak. Köszi szépen!!!
  • Pitbull90
    Most egy tiszta vinyón próbáltam meg ott müködöt megnyitja az 5öset csak a netes gépemen nem ismeretlen format azt írja ki (vmi baj lehet vele) de a másik vinyón rendesen müködik, bár kitölteni ott sem lehet de az már nem gond:D
  • nenad
    esetleg feltehetsz egyet kiprobalas celjabol vhova.
  • nenad
    sztem meg kene nyitnia, egyelatalan nem nyitja meg vagy hibas a kod vagy...?
  • Pitbull90
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni nekem abban hogy amik nekem flash 5el készültek azokat nem tudom megnyitni a 2004 MXel:((( mert szeretném tudni hogyan tudom jól megcsinálni azt hogy ne 1000 kóddal tudjam az emberkémet ide oda irányítani
    kérlek segítsetek:)! előre is köszi.