Mr. Perfect#50
Na kérem, kipróbáltam én is, de nem vagyok meggyőzve egyáltalán. A grafika szódável elmegy, nem egy nagy szám de még éppen tűrhető nagyon hasonló a Tomb Raider legutóbbi részéhez. vannak tükröződő felszínek (tócsák) meg majdnem dinamikus fények, de a textúrák felbontása nagyon alacsony. A főhősnő viszont igen jól kidolgozott és a mozgáskultúrája is jó. Viszont ez az ellenfelekről már nem annyire mondható el. A kameranézet rögzített ill. magától mozog a kamera arra amerre ő akar. :-)))) az egérrel egyáltalán nem mozgatható. Az irányítás egyszóval jellemezhető: FÖRTELMES és ez sajnos nem túlzás. Nagyrészt billentyűről történik, az egérnek van ugyan egy mouse movement vagy mi, üzemmódja ami viszont teljesen használhatatlan. Nyomni kell egy billentyűt és akkor az egérrel lehet irányba állítani kedvenc macskanőnket. Sajnos szinte képtelenség a billentyűről megfelelő irányba állítani pl. egy ellenséggel szembe. Ezért a küzdelem inkább hasonlít egy vaktában történő vagdalkozáshoz mint egy szép folyamatos mozgáshoz.Gamepad-el sajnos nem volt módomban kipróbálni, lehet hogy azzal jobb, elvégre arra tervezték. Az egész cuccon nagyon érrezni a konzolos beütést amint manapság sajnos egyre több játéknál megfigyelhetjük...