Catwoman
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Van a "huntig" billentyû,asszem alaban E.Azt nyomd le, akkor belsõ nézetre vált,és sok helyen ilyen macskalábnyomok mutatják merre lehetne továbbmenni.
Ott asszem elõször kell használni a falon felmászást,hogy lekuporodva futsz fel a falra,mert ugy fel tudsz a falakon elég magasra mászni.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Egyébként 2. pálya eddig csak ilyen Tomb Raider-es "utkeresgelés",merre hogy lehet továbbmenni.Mondjuk én nem bánom hogy nemcsak a csihipuhi van benne.
A föhösnõ animációja pedig szerintem kifejezetten jó.
Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

de azé el lehet vele játszani 😊 , de én inkább a Spider-man 1-ehz hasonlítanám ott nem tudtam megfogni a kamerát meg össze vissza lehet csak rúgni találomra tehát ki lehet próbálni de aki nem szeret szöszmötölni az ne töltse !!!
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Hát igen,az irányitás...Ez valóban nem gyerekeknek készült,mint a Spiderman 2,mert egy gyerek ettõl hamar idegrohamot fog kapni...
Hát hasonlitani most igy hirtelen elég nehéz.Verekedõs-mászkálós dolognak tünik ugye amit játszol.A játék felépitésel meg a régebbi Jams Bond játékokra konzolon /az is EA ugye/ ezzel a felépitésel hogy ha egy pályát végigviszel akkor lehet ujrajátszani vagy továbblépni,stb...Na meg még nem nyomtam sokat,nem akarok elhamarkodottan irni valami hülyeséget.Hogy megéri-e letölteni,azt még nem tudom,de más ugyse igen van új...
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
3988-74LH-VCH7-4A8G-5B1B
C8JA-3KKL-8BX1-D7AI-IEGY
EJW6-47E4-V7TA-5R5B-S4HE
Belepillantottam.
A grafika egész kellemes.De sajna vannak érdekes dolgok,már az elején.
Pl. hõs/macska/nõnk elõszertettel rugdalja be az ellenfeleket,szekrényekbe,vagy szemetesekbe.Egybõl ez elején van egy jelenet amikor egy figura fentrõl lõ,lent meg ütök vágok valakit.De az istennek sem akart kidõlni.A fegyvereshez felmászni nem tudok,na mondom most mi van?Mig egyszer véletlenül ugy rugtam meg a lenti fazont hogy beesett a szekrénybe,egybõl jó lett a dolog.
A pályákon amugy valami kristályokat kapunk,abból kéne sok,mert azokért lehet ujabb extra mozgásokat "tanulni" ahogy nézem.
Ja,az irányitás elsõre /és másodikra/ is borzalmasnak tûnik.Ha enyhén akarok fogalmazni,akkor szokni kell...
---------------------------
Minimum Configuration
Operating System Windows 98SE/2000*/ME/XP*
Processor 800 MHz Intel Pentium III processor or 100% Compatible
Memory 256 MB
Videocard 64MB GeForce 2 class Direct 3D-compatible video card**
HDD Space 1.5 GB plus additional hard drive space for Windows swap file and saved game files.
CD ROM Speed 8x
Soundcard DirectX 9.0b compatible drivers
DirectX DirectX 9.0b
* With the most recent Service Pack.
**3D graphics accelerator using the NVIDIA GeForce 2 or higher and the ATI Radeon 7500 or higher.
NB: If you are using a low or minimum specification video card then you will not be able to enjoy the full graphical experience that Catwoman can offer as certain features such as shadows and reflections are lowered or turned off to enhance performance in other areas.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"vessetek a mókusok közé" :)

Talán ez jó lesz,mert mostanában nem igen jöt ki semmi jelentõs ebben a az akcio kategóriában.Bár ezek a filmbõl-játék megoldások a legritkább esetben leszenek jók...
kicsit a prince of persiára emlékeztet a játék, ami nem baj, sõt
remélem nemsokára jön egy demo 
"vessetek a mókusok közé" :)