Regi konzol csere/vetel
  • Sephi
    Vagy az is lehet hogy igazat mond csak mar egyre inkabb kivan a toke azzal hogy amikor egy valaki nem ert vele gyet akkor hirtlen megjelennek tobben akik nem ertenek vele egyett (lasd a nagypofaju Unreg-et aki csak akkor tud pofazni nekem ha mar tobb mint negyen kotekednek velem egyszerre dolog ami megint csak bizonyitja mekkora kapacitasu ember) es persze hogy faraszto mert akarmit ir mindig ki lehet cselezni.

hzx csak neked. Nem vagyok kisgyerek de ersekenylelku igen. te meg egy roszindulatu ember vagy. mondtam neked is meg a masiknak is hogy akkoriban a csapat a irc.desertdrain.net serveren voltak a #devemu csatornan. Donovan es Extraiser volt a ket fo programozo akik szorakoztak ezekel a cuccokkal. Akkor kaptam tole a Dex64 kis grafikai interfesz nelkuli programot. Kicsit bonyorult volt hasznalni de minden ment vele.

Tovabba szerinted mi jo jon ki nekem abbol hogy hazudok itt? Szerinted? Aszed elvezem? Meglatnalak teged hogyan viselned ha tobb barom egyszerre tamadna a sok baromsagal! Mar 1001-szer leirtam hogy senkinek nem akarok roszat megis en vagyok mindig a hulye es ez azert mert nem egyezik meg a velemenyem valakivel.

URL nem letezik mivel mar mondtam neked hogy nem adtak ki soha sehova. Mitomen micsinaltak vele. Lehet ebbol lett egy masik emulator. Mitomen.

Eleg van oszinten a sok baromsagaitokbol. Ha ennyire elvezitek hogy masikat megbantjatok akkor szolok hogy remek munkat vegeztek.