206
Regi konzol csere/vetel
  • KopaX
    Pontosan, csak a régi kocka ps-nek meg a joyportjai szoktak tropák lenni, érdemes kipróbálni, hogy analóg üzemmódban is mennek-e a karok, nekem ezzel volt a legtöbb gondom anno.
  • Bogyi007
    Én most adtam el vasárnap a kicsi szürkémet, 20000-ért, 92 játékkal, 4 memókarival, kormánnyal /pedál is volt hozzá/, meg 3 kontrollerel.
  • Flórika
    Cheap, nálatok van régi PS 1-es?
  • Flórika
    Köszike az infókat! :-) Utána fogok nézni a PS 1-nek! :)

• Anubys
    Tessék, máris hoztam neked az apronet.hu-ról:

"Sony Playstation játékgép eladó tartotékaival (egy gyári és egy utángyártott joystick, memóriakártya + ajándék 3 CD) Van még hozzá kb 25 játék, amit külön meglehet vásárolni. A gép chippelve van.

Hely: Budapest Feladás: 2005-01-19
    Feladó: Ugrai
    Lejárat: 2005-03-05
    Telefon: 06205509840
    Rovat: Konzol játékok (psx,x-box, sega) - Playstation (psx, psx2)

Ar: 15000"

Csak azt kkérdezd meg tőle, hogy régifajta-e, vagy PSOne, ha meg akarod venni...
  • Anubys
    Ja, és ps1-et ilyen 13-15e körül kapsz, csak arra figyelj, hogy ne PSOne-t vegyél, hanem rendes, régi szürke PS1-et, mert annak sokkal stapabíróbb az olvasófeje.
  • Anubys
    Csak ezt még chippelni is kell, és akkor azt még nem is mondtuk, hogy a PS1-es játékok mennyire tönkrevágja a PS2-fejet. Szerintem vegyél egy PS1-et, chippeltesd, kezdd el a FF-ket, és ha végignyomtad 1-9-ig, akkor add el, és vegyél PS2-t a X/X-2 -nek, vagy ha addigra megint elég vastag leszel, el sem kell adnod a PS1-et (főleg, hogy a PS3 leviszi majd a ps2 árát rendesen)
  • Flórika
    Ez máris jobban hangzik!
  • CHEAPBOY
    hasznalt nem moddolt Ps2 28 (mifelenk, masutt nem tudom hogyér futnak, de kb ekorul) memo 6,5 abbol altalaban csak uj van.
  • Flórika
    Használtan mennyi lenne? :-) Úgy értem mennyiért "lehet" eladni, ha már használt?
  • CHEAPBOY
    gep+memo(ps2) 47000ftbol kijon ujonnan.
  • Flórika
    Elfelejtettem megkérdezni: mennyibe kerül mostanában egy PS 2? (Mindennel együtt...)
  • Flórika
    Köszi a gyors választ!
    Hümmmm... na majd még végiggondolom, mi legyen :-)
    Úgyis csak később esedékes a dolog... :)
  • CHEAPBOY
    az osszes final vegigjatszasara egy gep nem eleg, leven a 3 csak Snesre jelent meg:P(aziscsak japanban).

Egyebkent PS2 kell hozza. 1-2,4-5,6,7,8,9,10,10-2 mind PS1en s PS2on is kinnt vannak.
    1-9ig PS1esek, (amit kotoljellel irtam azokat egybe csomagolva aruljak, vagy 1 lemezen 1-2), a tobbi PS2es. Ezekhoz meg 2 memokartya is kell PS1es es PS2es. S mar indulhat is a moka. Eredetiben van amit szinte lehetetlen beszerezni vagy nehez (ez a 7 es a 9). A tobbivel nem szoktak gondok lenni. Irottban konnyebb a moka, de moddolt PS2est en nem ajanlok. PS2ot nem lehet megbizhatoan chippeltetni, legalabbis garanciat erre sehol sem fogsz kapni.

A jatekok nem 17000ftok ha jobban megnezed: FFX 5-6, FFX-2 8 korul.
    S ezek voltak a legdragabbak. a Tobbiet 5 korul, vagy alatt meg lehet szerezni.
  • Flórika
    Előre elnézést kérek mindenkitől, ha ezt nem jó helyre írom!!! :-)

A PC-m mellé szeretnék konzolt venni.
    Méghozzá azt, amelyiken a teljes Final Fantasy szériát végignyomhatom! :-)
    Na ebből következik a másik kérdésem... a Final Fantasy-nek eddig hány része lelhető fel (eredetiben vagy warezban) kis hazánkban? És PS 1 vagy PS 2 kellene hozzá? :-)

Olyan gép kéne, amit lehetne - megbízhatóan - chippeltetni, mivel arra már végképp' nem lenne manim, hogy játékonként 17 000-ket költsek. :-P

Még annyit, hogy az egész biznisz február/március tájékán lenne aktuális... :) (de addig is, gondoltam kicsit tájékozódom, hogy mi merre hány méter :))

A válaszokat előre is köszönöm!!! :-)
  • Sephi
    Azok a regi szep idok :)
  • Bogyi007
    Én meg még a jó öreg szürkét használom!!! Még ma is! Ps1 rulez!!!
  • Sephi
    Hihetettlen hogy 1994-ben nagynak szamitot az akinek Sega Saturn-ja volt. Atyam az egyik kolyoknek volt csaka keruletben. Maga volt a csoda :) Emlekszem hogy a Street Fighter The Movie volt a kedvenc jatekunk :)
  • fishBNS
    jah egy PANZER DRAGOON SAGA is jolenne... ;) Majd rendelek az eBay-rol.
  • fishBNS
    Nights,Guardian Heroes ,Baku-Baku animals,Dark Savior,Wipe Out 2097,Destruction Derby, Virtua Fighter Kids, meg mittomen... Minden erdekel ami meg nincs meg. :)
  • Sephi
    Es pedig melyikeket?

• fishBNS
    De SEGA SATURN JATEKOKAT AZT VENNEK!!!! :)
  • Sephi
  • fishBNS
    Nah +gyoztetek,nem veszek. Jatszok az xboxomon emulator alol. Csak eleg lassu es bugos... :(
  • UNREG
    "lasd a nagypofaju Unreg-et aki csak akkor tud pofazni nekem ha mar tobb mint negyen kotekednek velem egyszerre dolog ami megint csak bizonyitja mekkora kapacitasu ember"

Én is szeretlek.
  • Sephi
    Jaaa....
  • fishBNS
    miskolci vagyok, itt csak Szinva-hid van :)
  • Sephi
    Jaj egyem a csopp kis szivedet :))))

Most erted... 10 perces seta az Arpad Hidtol....
  • fishBNS
    Lusta vagyok! :) Jobban szeretek rendelgetni,elhozzak es nem kell maszkalnom... :)
  • fishBNS
    Chipboy a hasznalt DreamCastot alaptartozekokkal 25E Ftert vesztegeti! :DDD Egy eve sincs,h vettem egyet 18.000.- Ftert 3paddal,VMU-val,300lemezzel. Biztos korrekt srac ,csak inkabb hanyagolnam! :D
  • Sephi
    Vagy probald meg itt

CHEPBOY
  • fishBNS
    Nagyon izgis vita,de ettol nem lett se Zeldam se N64em! ;)
  • Sephi
    Felepites allat azt ertem hogy mar van grafikus interfesze...
  • Sephi
    2001 kornyeken volt nekem ez a maniam amikoris ezt a kis progit kutattam. Eloszor Dex64 volt a neve de amiutan atdolgoztak kicsit Blade 64 lett. Igy mar tuti ratalalsz a netre. Nekem ezzel minden egyes gama ment (vagy 14-et probaltam).

Maga az alap Dex64 mar regota nincs meg nekem (meg amikor 2001 nyaran kisult a gepem egy 40 gigas hardal:() de mondom hogy ez ugyanaz csak felepitve.

Egybkent elertem apasit ICQ-n es 2002-ben befejeztek a fejleszteset. Azota nem foglakoznak vele.

Tehat Blade64 a vegleges neve.
  • hzx
    Jól van Sephi, nyugalom. Nem feltételezem hogy hazudsz. hajduzoltan kukac mailbox pont hu - ide küld légyszi az n64 emulátort. Semmi többet nem kérek.
  • Sephi
    Vagy az is lehet hogy igazat mond csak mar egyre inkabb kivan a toke azzal hogy amikor egy valaki nem ert vele gyet akkor hirtlen megjelennek tobben akik nem ertenek vele egyett (lasd a nagypofaju Unreg-et aki csak akkor tud pofazni nekem ha mar tobb mint negyen kotekednek velem egyszerre dolog ami megint csak bizonyitja mekkora kapacitasu ember) es persze hogy faraszto mert akarmit ir mindig ki lehet cselezni.

hzx csak neked. Nem vagyok kisgyerek de ersekenylelku igen. te meg egy roszindulatu ember vagy. mondtam neked is meg a masiknak is hogy akkoriban a csapat a irc.desertdrain.net serveren voltak a #devemu csatornan. Donovan es Extraiser volt a ket fo programozo akik szorakoztak ezekel a cuccokkal. Akkor kaptam tole a Dex64 kis grafikai interfesz nelkuli programot. Kicsit bonyorult volt hasznalni de minden ment vele.

Tovabba szerinted mi jo jon ki nekem abbol hogy hazudok itt? Szerinted? Aszed elvezem? Meglatnalak teged hogyan viselned ha tobb barom egyszerre tamadna a sok baromsagal! Mar 1001-szer leirtam hogy senkinek nem akarok roszat megis en vagyok mindig a hulye es ez azert mert nem egyezik meg a velemenyem valakivel.

URL nem letezik mivel mar mondtam neked hogy nem adtak ki soha sehova. Mitomen micsinaltak vele. Lehet ebbol lett egy masik emulator. Mitomen.

Eleg van oszinten a sok baromsagaitokbol. Ha ennyire elvezitek hogy masikat megbantjatok akkor szolok hogy remek munkat vegeztek.
  • KopaX
    De egy kecseg vagy, csúnya bácsi:((((
  • hzx
    Van bázzeg, de érzem a cinizmust a kérdésedben, úgyhogy jusztse mondom meg az URL-t! :)
  • KopaX
    Hali!
    Lehet én vagyok antiszociális, de az ilyen netes nagyarcokat nehezen viseli a lelkem..., mindegy az én bajom.
    HZX:persze, hogy elhiszem, de azzal már ne gyere, hogy van egy oldalad is, mert azt már nem venné be a gyomrom
  • aabyssx
    Báz', kettő hozzászólásomnál nyomtam most a "törlés" gombra a "mehet" helyett Sephi érzékeny lelkének kímélése miatt.