• LegionarR
    Nos tulajdonképpen ez a rovat ahogy nézem ugyanúgy a steammel is foglalkozik, mint a counter-strike-al. Nos ma meglepődtem, mert fel akartam rakni az ősrégi HALF-LIFE-omat (eredeti), amit még kb. 4 éve vettem valamelyik bevásárlóközpontban. Nos felraktam hamar, gondolom jáccok a neten egy jót. De nem mert a játék szólt hogy ez biza nem fog menni, mert már nem ártana ide egy frissítés. No de a frissítést csak nem akarta leszedni, így gondoltam hogy meg kéne néznem a Valve weboldalát, hátha... Erre ott a steam. Gondoltam egy próbát megér. Miután felraktam, regisztráltam meg mifene, egyáltalán nem érzékelte a feltelepített HALF-LIFE-ot, de aztán felfedeztem egy jó kis opciót a GAMES menüpont alatt, hogy "activate a product on a steam..." itt kért egy CD-KULCSOT, beírtam a jó pár éves HALF-LIFE dobozból, és nem csak hogy elfogadta, de még a játék összes kiegészítőjét is leszedhetem vele (opposing force, blus shift, stb., na meg a CS) holott a játék amit pár éve vettem, csak az alapjátékot tartalmazta.
    Örülök hogy a VALVE gondolt a régi vásárlókra is....

U.i.: Bocs a regény miatt