7046
-
triAz #552 jéé,ezt a forumtopicot észre sem vettem eddig pedig nagy CS fan vagyok :D ! -
xGPriest #551 HI! Klánt keresek! Ha valahol van tagfelvétel pls szóljon! THX -
Stuller #550 kérdés. miskolcon nem tuggya vki h mien csomagban (cond.zero hl1) és hol és mien drága most az 1.6 (source mellé)... -
#549 80.95.80.10:27015
195.184.181.218:27015
212.92.23.32:27015
80.95.81.45:27015
87.229.7.53:27015
193.202.83.152:27150
80.77.113.53:27015
193.202.83.98:27015
itt van 1-2. A szerver nevét nem írtam ki. ezek az inkább nagyobb CS fan szerverek. sok sikert! -
#548 vedd meg -
#547 Nos tulajdonképpen ez a rovat ahogy nézem ugyanúgy a steammel is foglalkozik, mint a counter-strike-al. Nos ma meglepődtem, mert fel akartam rakni az ősrégi HALF-LIFE-omat (eredeti), amit még kb. 4 éve vettem valamelyik bevásárlóközpontban. Nos felraktam hamar, gondolom jáccok a neten egy jót. De nem mert a játék szólt hogy ez biza nem fog menni, mert már nem ártana ide egy frissítés. No de a frissítést csak nem akarta leszedni, így gondoltam hogy meg kéne néznem a Valve weboldalát, hátha... Erre ott a steam. Gondoltam egy próbát megér. Miután felraktam, regisztráltam meg mifene, egyáltalán nem érzékelte a feltelepített HALF-LIFE-ot, de aztán felfedeztem egy jó kis opciót a GAMES menüpont alatt, hogy "activate a product on a steam..." itt kért egy CD-KULCSOT, beírtam a jó pár éves HALF-LIFE dobozból, és nem csak hogy elfogadta, de még a játék összes kiegészítőjét is leszedhetem vele (opposing force, blus shift, stb., na meg a CS) holott a játék amit pár éve vettem, csak az alapjátékot tartalmazta.
Örülök hogy a VALVE gondolt a régi vásárlókra is....
U.i.: Bocs a regény miatt -
TRac #546 Csé! Én tegnap leszedtem ezeket: Counter-Strike 1.6 Full v7,Counter-Strike 1.6 Patch v21 Full. Ez non-steam verzió. A gond az,hogy mikor telepitettem,hl1-et is feltette,pedig suliba,meg haveroknál csak a CS 1.6 van. Meg így neten se tudok játszani,mert invalid password meg stb. Na szal mit kell ahhhoz leszednem,hogy CSAK CS-m legyen és menjen neten is? -
#545 sajnos azt nem lehet... a steam és a letöltött játék egy és ugyan az, úgymond "magába integrálja" a játékot. A steam-nek és a játékoknak egy partíción kell lennie. A steam-et szed le és tedd át más partícióra. -
#544 Egy darabig olvasgattam, meg a keresővel is keresgéltem, de nem találtam választ.
Tudnátok nekem abban segíteni, hogy hol tudom beállítani, hogy melyik partícióra töltsön le a steam? Mert a C:-n nincs elég helyem a DOD-hoz, viszont most a free hétvégén szeretném kipróbálni. -
#543 Én se tudok németül mégis el lehet igazódni rajta :) Config fájlokat tudsz letölteni onnan. Ki tudod választani, h cs 1.6, cs:s-hoz stb. Suchen! aztán kész, válogass :D -
FLeK0 #542 www.udpsoft.com/eye -
#541 de a cime kellene a kántörsztrájk(:D) oldalán nem jönnek be a szerverek a Potkulcs kolunia 1,2-n kivül mondana vki szervercimeket? -
HeCki #540 magyar nincs? :> -
#539 CS configs.de -
HeCki #538 Nincs valakinek 1 jo configja ? ( persze aki el is kuldi ) -
#537 megvan a rohadt kis ge*ci!! Végülis, egy délután alatt rájöttem bammeg. Tipikus microsoftos faszság... bill gates powa.
Ki kellett kapcsolni a hardwares hanggyorsítást a directx-ben... röhejes :)
Flek0, köszönöm, hogy próbáltál segíteni! Hálás vagyok érte. -
#536 igen, a legújabb catalyst -
FLeK0 #535 ATi fele videokartya driver van fent ? -
#534 kikapcsoltam minden lehetséges háttérben futó programot. Nem segített :( Első 2 percben jó volt, utánna elkezdődött megint. Komolyan, a fasz ki van már... mi a faszom lehet ez? -
#533 drivert leszedtem, a windows alapdrivere van helyette. USB-ről átettem ps2-re az egeret, úgy is jelentkezik. DE ez a billentyűzetre sem ad magyarázatot. A minden kikapcsolást megpróbálom. -
FLeK0 #532 akkor kapcsolj ki minden egyes programot ami fut a steamen kivul, es egerhez ha van fent driver torold le. -
#531 megnéztem, végigcsináltam a tippeket.. gond még mindig jelen van :((((((( -
#530 ok, megnézem -
FLeK0 #529 Steam supportnal keress ra 'mouse'-ra, es az elso 3 cikket nezd at. -
#528 nem hiszem el vazzeg :\ Többi játékkal nincs iylen gond, cs:s-el sem -
#527 beletettem konfigba, de még így is megvan :( Betettem a kivételek közé az antiviriben a cuccot, h ne ellenőrizze. Tűzfal nincs, csak az sp2-es -
#526 Érdekes, pedig beállítottam a rate-eket :\ ondjuk, külön userconfig.cfg-be. De, akkor beteszemconfigba és irásvédettség powa. thx! -
#525 Biztos lagzol, többminden miatt lehet, első körben állíts rate -ket
nyitsz egy konzolt játék közben, 0 -val és beírod ezeket
rate 25000
cl_cmdrate 101
cl_updaterate 101
Ha ezek után is lagolsz, akkor vagy a neteddel lesz vmi (pl töltesz közben vmit) v. a tűzfalad/vírusírtód blokkol vmit amitől belagzik. -
#524 Hi!
Most tettem fel az 1.6-ot de van egy elég nagy problémám. Az egér valamiért baszakszik a játékban. Olyan, hogy egyszer nyomom le a lövést, elengedem a gombot és vagy kiereszti a fél tárat, és akad. De ez még semmi.. ugyan ezt csinálja haladásnál is. Már rég elengedtem a billentyűt de megy tovább jobbra meg iylenek. Valaki tudja, h ez mi a fasztól lehet? Minden más játékban semmi gond (source-ban sem). -
#523 lamas, kolonia, funny
-
#522 Tud vki mondani jo szervert amin 16-18 an vannak? -
#521 no meg lehet CB-zni :) -
#520 kb,de az illeto kerdesesere sztem kielegito a valaszom...! -
FLeK0 #519 Es van 250+ 1.6os server, kulonfele jelleggel, cheatvedelemmel, sok jatekossal. Nem is tudom melyiket valasszam. -
#518 -
#517 lehet "warez" cs vel jatszani! csak az az 1.5os cs! van is ket magyar 1.5 cs server! -
FLeK0 #516 Ha talalsz 2-3 eves hl csomagokat a boltokban, akkor lehet, de tavaly szeptembere ota ezeket mar nem forgalmazzak hivatalosan, igy tamogatas sincs hozza ha valami problema lepne fel. Az uj kiadas (Half-Life anthology) csak a hl1-et, a 2 kiegeszitot, es a TFC-t tartalmazza. A Steamen vagy megveheto ugyanez, vagy az emlitett 9 dollaros HL, amihez semmi mas nem jar. Ezek mellett meg termeszetesen a modokat lehet futtatni (a cs nem az).
CS van a bolti cs anthology-ben (jar melle a CZ es a DoD), a steames cs anthologyben (jar melle a CZ, a DoD, a DMC, es a Ricochet), vagy megveheto kulon csak a CZ-vel, picit olcsobban. -
FLeK0 #515 Regen. -
Deqwator #514 most is úgy van -
#513 De ha megveszed a hl 1-et akkor a hl 1 kulcsa érvényes a counter strike 1.6-hoz, nem? Régen így volt.