Lenne egy kérdésem a szakikhoz irányultan...
Szóval életemben nem játszottam Age of Empires III előtt stratégiai játékkal fél óránál többet, viszont ez most nagyon megtetszett.
Valaki tudna nekem ajánlani valami fasza stratégiai játékot?
Ilyen Age of-hoz hasonlóra gondoltam, tehát semmi szörnyecskés, meg hasonlók...
Előre is köszi... :)
Másik kérdésem...
Ti mennyi idő alatt vittétek végig?
Én easy-be nyomom (mivel még kezdő vagyok), de szerintem én túlontúl hamar végigvittem... :(
Egy hétig játszottam vele, (hét elején raktam föl) nem egyfolytában, voltak több napos kihagyások, és hét végére már végig is vittem...
(ACT III végén már a stáblista megy...)
Viszont egy csomó nemzettel nem játszottam még.
Azt hiszem,hogy spanyol, angol, és francia csapatok voltak a kezeim alatt, illetve még a legvégén amerikaiak (?).
Harmadik kérdésem...
A game elején spanyolokkal kezdtem (ha nem jól mondom, javítsatok ki), legalábbis azt hiszem hogy spanyolok voltak. Nah szóval spanyolokkal vittem a játékot, szépen haladtam is a levelekkel fölfele, aztán kaptam egy új nemzetet, és azzal játszottam tovább, de azoknál már újra kellett kezdeni a kártyák megszerzését, stb...
Azonban a játék végigvitelekor az aktuális nemzet még csak level 1-nél járt, viszont a régi nemzetemet nem tudom visszaszerezni...
Probálkoztam ilyen home city váltással, de nem engedte, csak új home city-t enged létrehozni, viszont ha pl spanyol várost akarok létrehozni az alap beállításokkal, akkor azt írja, hogy ilyen város már ltezik.
Miért van ez?
Gondolom én vagyok béna a játékhoz. Valaki tudna segíteni esetleg?
Vagy van olyan oldal ahol vannak tippek/trükkök, vagy esetleg alap tudnivalók a játékkal kapcsolatban?