3128
-
#1807 Köszi, majd válogatok... :)
A nagyonnagyon gondolkodósok nem hiszem hogy tetszenének.
Cossacks-ot lehet meglesem... :) Meg Warcraftot is szerzek vhonnan szerintem... -
#1806 mennyire legyen stratégia?
olyan legyen mint ez (buta AI, lebutított irányítás, csicsa grafika)
vagy gondolkodtató, spekuláló, tervezést igénylő (szar grafika, sok lista, kimutatások, táblázatok)
egyébként meg ajánlanám a nagy klasszikusokat mint pl. a Panzer General II.,
Age of Empire 2, Cossacks, Empire Earth esetleg Stronghold, és persze a szokásos CnC RTS-ek, vagy a CnC stílusú S.W.I.N.E. Total Annihilation, Warcraft, Stracraft, Rise of Nations
illetve a körökre osztott stratégia (nem RTS, táblázatok): Europa Universalis, Imperialism, Civilization sorozat, a PG II is köröktre osztott, de az nem olyan elvont
hirtelen ezek jutottak eszembe
-
koestler #1805 A játék betöltése utáni pause bug. Ha az objective ablakot felhozod, majd bezárod, elindul a játék minden gond nélkül. -
Realtibi #1804 szerintem ha más strarégiai játékkal is akarsz játszani akkor ott van a Rome Total War
nekem bejön meg szerintem sok más embernek is -
#1803 Lenne egy kérdésem a szakikhoz irányultan...
Szóval életemben nem játszottam Age of Empires III előtt stratégiai játékkal fél óránál többet, viszont ez most nagyon megtetszett.
Valaki tudna nekem ajánlani valami fasza stratégiai játékot?
Ilyen Age of-hoz hasonlóra gondoltam, tehát semmi szörnyecskés, meg hasonlók...
Előre is köszi... :)
Másik kérdésem...
Ti mennyi idő alatt vittétek végig?
Én easy-be nyomom (mivel még kezdő vagyok), de szerintem én túlontúl hamar végigvittem... :(
Egy hétig játszottam vele, (hét elején raktam föl) nem egyfolytában, voltak több napos kihagyások, és hét végére már végig is vittem...
(ACT III végén már a stáblista megy...)
Viszont egy csomó nemzettel nem játszottam még.
Azt hiszem,hogy spanyol, angol, és francia csapatok voltak a kezeim alatt, illetve még a legvégén amerikaiak (?).
Harmadik kérdésem...
A game elején spanyolokkal kezdtem (ha nem jól mondom, javítsatok ki), legalábbis azt hiszem hogy spanyolok voltak. Nah szóval spanyolokkal vittem a játékot, szépen haladtam is a levelekkel fölfele, aztán kaptam egy új nemzetet, és azzal játszottam tovább, de azoknál már újra kellett kezdeni a kártyák megszerzését, stb...
Azonban a játék végigvitelekor az aktuális nemzet még csak level 1-nél járt, viszont a régi nemzetemet nem tudom visszaszerezni...
Probálkoztam ilyen home city váltással, de nem engedte, csak új home city-t enged létrehozni, viszont ha pl spanyol várost akarok létrehozni az alap beállításokkal, akkor azt írja, hogy ilyen város már ltezik.
Miért van ez?
Gondolom én vagyok béna a játékhoz. Valaki tudna segíteni esetleg?
Vagy van olyan oldal ahol vannak tippek/trükkök, vagy esetleg alap tudnivalók a játékkal kapcsolatban?
Előre is köszi a helpet! -
#1802 torrentspy.com pl itt keress rá, hátha fennvan
amúgy bithumenen mintha láttam volna... -
GenSC #1801 Szevasztok skacok!Tudom h pancser vok,de már 3 honapja nem tudtam net elé ülni:(Az Age of-ra meg már régota vártam!Tudnátok adni egy linket ahonnan le lehet tölteni??Plíííz!!
Köszi elÖre is! -
#1800 ezek ki a faszt erdekelnek egy strategiai jateknal? bar igaz, ez nem az -
#1799 az a hihetetlen hogy csucshardver kell egy amugy fos startegiai jatekhoz
persze a sok majom a csilivilit benyalja -
#1798 Igen igazad van, kicsit elragadtattam magam, de azért akkor is van alapja annak amit mondtam.. egyébként van néhány új features a 7800ban.. pl.: tansparency adaptive anti-aliasing, ami mondjuk fps játékban jön ki igazán, főleg ha bekapcsolod;) akkor a szokásos single vertex shadder helyett a továbbfejlesztett increasing vertex efficiency.. meg van valami aminek nem tom a nevét, de a hardwaresen segít a dvd filmek lejátszásában és szebbé teszi a képét is.. nah mind1.. de tényleg nincs nagy különbség a 6800 és a 7800 között, de akik fikázzák a grafikát, nem ezekkel a vieókarikkal mennek neki általában :P -
#1797 Nahát ez amit írtál ez így nemjó
Szted mit nemtud egy 6800 geforce amit a 7800gtx nem? Hát azt a sebességet nem tudja. Ennyi. Nem véletlenül vannak a szabványok. Szóval a Directx 9.0c támogatás az 7800-on és 6800-on is ugyanaz, szóval effekteket ugyanazokat tudja, csak a sebességben van külömbség... -
#1796 Nem értem mi olyan felfoghatatlan abban, hogy egy régi videókarin nem olyan szép egy új játék? Már kezd idegesítővé válni ez a téma.. ne csodálkozz hogy egy 9600-os karin nem megy.. ez olyan mintha egy PII300-ason próbálnád futtatni és csodálkoznál rajta hogy akad a játék:P Hihetetlen.. az összes mediában elhíresült kép NVIDIA 7800GTX-el készült az összes legújabb grafikai tuningal együtt, amit esetenként még a 6800-as kari sem tud! Szóóval grafika fikázásra csak annak van joga, aki egy 7800GTX felett ül.. másnak NEM! -
#1795 tudom hogy nem, és csak azt akartam vele mondani hogy nem kell felsőkategóriás kari ahhoz, hogy menjen :) -
#1794 nem számít annak -
#1793 AHOGY LÁTOM A CAPS LOCKOT SE TUDOD KIKAPCSOLNI -
#1792 ja ez szívás volt nálam is egészen egy fórum felütéséig....
amúgy a pause gomb......:-)
na jó ott a scroll lock melletti.... -
#1791 szerintem olyan 20-40 hsz-enként megkérdi ezt vki -
#1790 6600gt felső kategóriásnak számít? csak mert azzal megy ;) -
gabson #1789 SZIASZTOK NEKEM AZ A GONDOM HOGY A JÁTÉK MENTÉSÉT BETÖLTVE A PAUSET NEM TUDOM KIKAPCSOLNI EHHEZ KELLENE SEGITSÉG
-
#1788 szvsz a grafika csillagos5ös csak kell hozzá egy felső kategóriás kártya ahogy minden más új játékhoz. -
#1787 Nemlesz jobb. A képek mindíg photoshopposak, valójában ritkán néz ki úgy egy játék. -
Ferencz István #1786 Egy kérdés!
Az Age of Empires 3-ban a grafikát már maxra vettem (szaggat mint állat), de valahogy mégsem olyan szép mint videókban vagy képeken látom. Meglehet hogy az ATI 9600-asom nem bírja az effekteket? Mert én nagyon arra tippelek. A proci egy 3 gigás P4 és 1GB ram van a gépemben. Remélem a 6800GT-vel már jobb lesz, ha ez a hiba. -
JLH Fans #1785 Szar?!
Jatsszatok civ 3 at vagy 4 et és annak fikazzatok az AI jat...
Az Age 3 nak sajni tényleg az lett de maga a jatek egyáltalan nem csalodás -
#1784 megjelenés után 1 hónappal várható a magyar verzio hivatalosan.
Age-et pedig sosem gép ellen kell játszani sőt semmilyen startégiai játékot mert ai mindenhol szar. online 8an az már valami :) -
#1783 Nem tudja valaki,hogy készül-e hozzá magyarítás, illetve mikorra várható?
(Nem mintha nem érteném így is a játékot, csak könnyebb/gyorsabb lenne ha minden magyarul lenne benne...) -
#1782 csak leírta, hogy mekkora csalódás volt az Age of 3 számára
mondjuk nekem is az volt, mert engem hidegen hagy a csicsás körítés, meg a fizikai motor, amikor a gép nem képes még egy normális támadásra sem -
#1781 de már bocs, de egy stratégigai játékban ez kit érdekel
ez olyan csilivili ingyombingyom, amivel megfogják a műkedvelőket -
#1780 Hát azért biztos van fejlesztői szinten is köze hozzá szerintem. Egyébként azzal, hogy sikerült megoldanom a hang problémát máris vagy 2 fokkal jobb a játék, mivelhogy azt is hozta magával, hogy nem lépked ki a játék. Sőt St. Louis-ban a menü sem akadozik. Bár az uccsó pályát nagyon elkeffentették mert egyik másik pályát sem sikerült olyan hamar végig vinni mint az utolsót. Tulajdonképpen nem építettem még semmit, csak odaállítottam az amcsi hajókat a partközelbe, azok meg leromboltak mindent.
Viszont találtam még egy "hibát" a játékban. Még pedig azt, hogy az easy és a moderate szint között szerintem túl nagy a különbség. Míg easynél alig támadnak, moderatben már a pálya megkezdése után pár percel akkora sereggel támadnak, hogy nacsak. De most, hogy végig vittem, végeredményben nem egy rossz játék. Azt tuti, hogy nem korszakalkotó a játék de lekötött! -
deicide #1779 én most azt hiszem a 17..akárminél tarok..!!
mennyi az annyi...30 db..rész van...?? -
#1778 áhhh hányszor kell elmondani az M$ csak kiadja :C -
#1777 írtam egy szép terjedelmes hsz-t, de inkább del...
ha neked ilyen igényeid vannak, akkor miért nem cossacks-szal vagy vmi más hasonlóval játszol? (no flame just question) -
#1776 Ugyan ilyen a nemrég megjelent Earth 2160 is. Ott is lehet így használni a kamcsit. -
#1775 Ok! Semmi gond. -
pietro #1774 Hali!
Elnézést, nem akartalak megbántani. -
pietro #1773 Hali!
Láttad az empires dawn to moden world-öt?
Ott az egyes ember szemszögéig le lehet menni,vagy az egyes jármüéig, pl ha bombázókat indítassz, akkor a repülöből tudod nézni, hogy mit bombázol, vagy ha tengerelattjáró, akkor a víz alatt vagy, és úsznak meletted a halak!Na az 3D!
És csak 2 CD-s, meg már egy jópár éves.
Na, ilyen előzmények utánn ne legyenek büszkék a fejlesztők, mert nincs mire. -
#1772 Bocsi. Természetesen nem az xml fileokra gondoltam, hanem az *.age3sav fileokra. De azért máskor lehetnél kicsit kultúráltabb is! -
#1771 Lehet forgatni is képet. -
pietro #1770 Hali!
Az az igazság, hogy nem élvezem.Valahogy olyan, hogy nincs még kész a játék.
A beáálításokat meg az élvezhetőség miatt eszközölöm, egy példa: Elfoglalsz ( szövetséget kötsz) egy indián faluval, védelmet kell biztosíts neki, és mi a haszna? tud termelni 5!! harcost.Hát ez semmi.Átálítottam az értéket 100-ra, ezért már érdemes szövetséget kötni! És szép indiános csaták vannak.
Nem tudom, hogy mit csináltak a fejlesztők, de ez a játék hatalmas csalódás nekem.
Hogy a francba tudták megoldani a cossaks fejlesztői, hogy hatalmas térképen, több ezer embert lehet mozgatni, városokat lehet építeni? És mindezt már egy jó pár éve!
Itt miért nem lehet pl. külömböző paraméterek alapján összeállítani egy pályát?
Miért nem lehet játék közben változtatni a diplomáciát?
Ezek a pályák ( azt is megszerkesztettem, az alap 300x300 helyett 400x400-asok), de még így is kicsik ahhoz, hogy egy várost fallal körülvéve felépíts, mert nincs rá elég hely!
Én kivettem a populációs limitből a zsoldosokat, az indiánok falunként 100 embert adnak, na így van egy kis élet a pályán!
a csata, az tényleg csata, nem csetepaté.
Ha azokat a paramétereket tudná, amit a cossaks, akkor szuper játék lenne, mivel semmi különös, méghogy full 3D! Röhej, csak fokuszálható.Meg kelett volna hogy nézzék előtte az Empires Dawn to modern wold-t, na az a full 3D! -
#1769 jah..
bocs -
#1768 Ez a játék egy rakás szar. Ahhoz képest mikrofos a játék, nem képes a vinfossal normálisan műxeni. Végre sikerült haverommal jáccani egyet, mert végre nem írta hogy host canceled, de következő próbálkozásra megin nem ment, és utána sem utána sem, gép újraindítás megvolt mind2 oldalon. Szóval egy bugos szar, ami eccer műxik egyszer nem. singleben meg unalmas, úgyhogy uninstall...