pietro#1770
Hali!
Az az igazság, hogy nem élvezem.Valahogy olyan, hogy nincs még kész a játék.
A beáálításokat meg az élvezhetőség miatt eszközölöm, egy példa: Elfoglalsz ( szövetséget kötsz) egy indián faluval, védelmet kell biztosíts neki, és mi a haszna? tud termelni 5!! harcost.Hát ez semmi.Átálítottam az értéket 100-ra, ezért már érdemes szövetséget kötni! És szép indiános csaták vannak.
Nem tudom, hogy mit csináltak a fejlesztők, de ez a játék hatalmas csalódás nekem.
Hogy a francba tudták megoldani a cossaks fejlesztői, hogy hatalmas térképen, több ezer embert lehet mozgatni, városokat lehet építeni? És mindezt már egy jó pár éve!
Itt miért nem lehet pl. külömböző paraméterek alapján összeállítani egy pályát?
Miért nem lehet játék közben változtatni a diplomáciát?
Ezek a pályák ( azt is megszerkesztettem, az alap 300x300 helyett 400x400-asok), de még így is kicsik ahhoz, hogy egy várost fallal körülvéve felépíts, mert nincs rá elég hely!
Én kivettem a populációs limitből a zsoldosokat, az indiánok falunként 100 embert adnak, na így van egy kis élet a pályán!
a csata, az tényleg csata, nem csetepaté.
Ha azokat a paramétereket tudná, amit a cossaks, akkor szuper játék lenne, mivel semmi különös, méghogy full 3D! Röhej, csak fokuszálható.Meg kelett volna hogy nézzék előtte az Empires Dawn to modern wold-t, na az a full 3D!